Национална лотария
Модератор: Общи модератори
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Re: Национална лотария
Звъни личния лекар на Васил Божков:
- Извинете, но мисля, че не ме разбрахте правилно, когато Ви казах: "Занимавайте се със спорт, например футбол". Нямах предвид да купите Левски София.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Извинете, но мисля, че не ме разбрахте правилно, когато Ви казах: "Занимавайте се със спорт, например футбол". Нямах предвид да купите Левски София.
Няма вече BMW
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
cmdkick написа:Човека взе парите
каза чакай малко
хвана самолета
чакай да се върне
И преди, и сега, Божков е на Свобода...
Tires are evil - destroy them all ...
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Всичко е една постановка, театър, в който народа продължава да вярва.
30 години нищо не се е променило и още 300 да минат няма да се промени.
30 години нищо не се е променило и още 300 да минат няма да се промени.
За милиони няма закони.
Tires are evil - destroy them all ...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Къцко е виновен , с това колело на късмета разврати нацията още едно време . До къде я докарахме не е за вярване ...Тед Бънди олигарх.... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
.. и гешев днеска излиза и казва, че е сигурен, че арабите ще ни върнат бошков... 
този човек, ако и да го одобрявам- просто толкова си може...

този човек, ако и да го одобрявам- просто толкова си може...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:.. и гешев ..този човек, ако и да го одобрявам- просто толкова си може...
Сериозно ли?

Покрай тая сага с Божков се сетих за друг един непоклатим - Кумчо Вълчо. Чудя се неговия ред кога ще дойде.
bum_bum написа:alx написа:.. и гешев ..този човек, ако и да го одобрявам- просто толкова си може...
Сериозно ли?![]()
Покрай тая сага с Божков се сетих за друг един непоклатим - Кумчо Вълчо. Чудя се неговия ред кога ще дойде.
сериозно. по-добре някаква (дори симулирана) дейност от колкото никаква.
вълка е много трудно да го барнат, защото не е омешан в силовите схеми а и по спомени да беше - нещата отдавна са заметени и забравени. неговата сила беше и е другаде.
мое си мнение де- аз кво знам

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
На мен ми е интересно да чуя/прочета какво знаешalx написа:bum_bum написа:alx написа:.. и гешев ..този човек, ако и да го одобрявам- просто толкова си може...
Сериозно ли?![]()
сериозно. по-добре някаква (дори симулирана) дейност от колкото никаква.
вълка е много трудно да го барнат, защото не е омешан в силовите схеми а и по спомени да беше - нещата отдавна са заметени и забравени. неговата сила беше и е другаде.
мое си мнение де- аз кво знам

Той Вълка от тая година пак му дадоха да върти София, вие чакайте да го погнат

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Интересно как ще реагира обществото когато Божков започне да говори и да вади кирливи ризи, защото такива има, при това в изобилие и дали ще започнат да ги сочат с пръст тия дето го гонят в момента, както го сочат него.
Както знаем българина обича зрелище, а какво по-добро зрелище от това да прибереш брониран Майбах за 1млн. евро и други джипове за още няколко стотици хиляди, Ганьо ликува, че Черепа си е намерил майстора ама той е един от двамата (по спомен) останали от времената на СИК и ВИС-2, а е останал защото не е глупав и със сигурност има скрити карти в ръкава си и е въпрос на време да започна да ги вади.
Преди години ББ пак го поряза много лошо с отнемането на всички поръчки на "Пътища и съоражения", но той тая крачка назад явно я е използвал за да се засили за Националната лотария
Не го защитавам - стигнал ли си да си най-богатия човек на Балканите, не си случаен ама не си и работил за тия пари
, та не го съжалявам.
Както знаем българина обича зрелище, а какво по-добро зрелище от това да прибереш брониран Майбах за 1млн. евро и други джипове за още няколко стотици хиляди, Ганьо ликува, че Черепа си е намерил майстора ама той е един от двамата (по спомен) останали от времената на СИК и ВИС-2, а е останал защото не е глупав и със сигурност има скрити карти в ръкава си и е въпрос на време да започна да ги вади.
Преди години ББ пак го поряза много лошо с отнемането на всички поръчки на "Пътища и съоражения", но той тая крачка назад явно я е използвал за да се засили за Националната лотария

Не го защитавам - стигнал ли си да си най-богатия човек на Балканите, не си случаен ама не си и работил за тия пари

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Театро национале. Никой няма да топи друг, в една лодка са. Днес са подпукали и офисите на Христо Ковачки
Някой се бори с нещо...
Някой се бори с нещо...
Няма вече BMW
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Все си мисля, че точно от ЕК са натиснали наще да спрат да имитират дейност за борба с корупцията. Много издънки им станаха напоследък и трябва да хванат някой "лош".