Странни неща в "нормални" хора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Странни неща в "нормални" хора

Мнение от Borymeckata » 05 Фев 2020, 9:06

Аха... По Дискавъри един обясняваще, че има два типа реакция, когато си застрашен - бягаш или се биеш. И двата били нормални. Значи, ако храната ти е застрашена - може да избягаш с чинията в другата стая, или пък да я защитаваш с вилицата... :mhihi: :mhihi:

Аз пък явно мразя да ме пипат, докато спя. Жена ми демонстративно ходи една седмица с компрес на ръката - бил съм я цапардосал, като случайно ме пипнала нощес... Нищо, за в бъдеще ще знае... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 05 Фев 2020, 9:10

Nickelback написа:...

Перфекционист... :dunno: :dunno:
В един далеч НЕ перфектен свят - кофти...
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 05 Фев 2020, 9:23

Borymeckata написа:
Nickelback написа:...

Перфекционист... :dunno: :dunno:
В един далеч НЕ перфектен свят - кофти...
Това ми е проблемът генерално на мен. Че се съобразявам преди всичко с околните и околната среда и ги поставям на преден план, а себе си ощетявам сериозно. Прекалено много се поставям "на мястото на другите", да им осигуря всичко, така че те да си свършат работата бързо и лесно, и на мен да ми е лесно после. Да, ама не! Затова се работи лесно с мен, но на мен не ми е лесно и редовно си мисля за хората отсреща "тоя тъп ли е или се прави" :mhihi: Някои наистина са тъпи, други се правят, но много рядко намирам себеподобен и искрено се радвам как се сработваме! :)

Пп: Ей го ся - пет човека едновременно се пипкат по джобовете къде са им картите за турникетите на метрото и никой не се е сетил, че тая карта трябва да си я извадил много преди да си застанал с цялото си туловище пред турникета :banghead: СпрЕл народ, спрЕл!

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Потребител
Аватар
Кара: W164/453

Мнение от Комбина » 05 Фев 2020, 10:02

Не обичам пердетата/завесите да са дръпнати неравномерно.
Винаги харча първо захабените банкноти.
Също тъпча захарчетата в едно.
Също имам точно определени джобове за телефон/пари/документи.
Видя ли косъмче на пода, веднага включвам прахосмукачката, дори в 23ч вечерта.
Не понасям изтривалката пред входната врата да не е в средата и да седи накриво, дори коригирам тези на съседите.
Пощенските пликове във входа ги подреждам за да не са разхвърляни, като дори изпразвам натъпканите листовки.
Мразя мръсни, дори леко изцапани обувки и маратонки.
Предните седалки в колата обичам да са дръпнати назад равномерно.
Не обичам в чинията да ми се допират различни видове храни. Това да имам останала салата и да ми пльосне някой нещо друго вътре...
Не обичам да ми бъркат в чинията по никакъв повод.
Не пипам дръжки и врати в тоалетни в заведения, или чакам някой да влезе или използвам салфетка. Не ползвам тези дето духат топъл въздух.
Не търпя да ми светят известия в телефона.
Мразя хора които си влачат краката.

Още колко неща има... абсолютно имам проблем и работя над това.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 05 Фев 2020, 10:23

Трудно е да си перфекционист.

От малък искам всичко да е перфектно и обикновено се преебавам сам по този начин. В желанието си да направя всичко по най-добрия и качествен начин, нерядко се случва да оплета нещата и да постигна обратното.

Съответно пък съм заобиколен от хора, които са абсолютно безхаберни и несериозни и откачам като се мъча да свърша нещо както трябва и дойде някой и си остави ръцете върху него. Работното ми ежедневие е изцяло такова и наистина е нетърпимо да работиш с безотговорни и тъпи хора.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 05 Фев 2020, 10:25

Ба, интересна тема ..
И аз като няколко колеги обичам и закръглям на 0 или четно някак ..
Не обичам да ходя с неизгладени дрехи, мразя всякакви аромати различни от парфюм и нещо скара :mhihi:
На работа не обичам нещата да се правят неправилно или бързо .
Имам някаква фобия относно колата и чистачките (сменям ги буквално 4-5 пъти годишно) - мразя стъкла и светлини да са мръсни .
Мразя кабелни проблеми от всякакъв тип - ако е видимо го правя, ама да търся къде е пръцнало няма шанс .
Ммм, от серията странни неща - ако чуя гайда, почвам да плача :mhihi: По някаква странна причина очите ми се пълнят със сълзи и някак ми е едно сложно на душата :dunno:
Не обичам някой да ми говори как някой друг е направил същото по друг начин, или какво е мнението на хората относно нещо си .
Ха, по повод пердета/завеси - мразя да са е само гол прозорец :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 05 Фев 2020, 10:58

- Стискам си палците, когато ръцете ми не са заети и съм съсредоточен в нещо. Тик/навик останал от бебе. Често непознати по някакви събирания ме питат - С какво те ядосахме?, Защо стискаш юмруци?, На бой ли ще скачаш? :mrgreen:

- Често ме удря параноята за дребни ежедневни неща и никога за големи и сериозни :mhihi: Най-често се връщам до колата да проверя дали съм я заключил след като съм стигнал до изхода на паркинга, въпреки че споменът ми е още в главата. Просто разигравам цялото действие от ваденето на ключа от стартера, до прибирането му в джоба и ако някой момент не го възпроизведа точно, решавам че не е заключена и се връщам. :mrgreen: В 99% от случайте колата е заключена разбира се, но преди няколко месеца ходих до магазина вечерта и тъй като така или иначе минавам покрай колата реших да проверя ...беше отключена :shock: сътоветно се сетих, че в бързането наистина съм забравил. Следващите седмица, две бяха интересни. :mhihi: :mhihi: Но го правя и за други неща - изключване на котлон, печка, вентилатор и т.н.

- И аз като други колеги не понасям да ме пипат/прегръщат/целуват. Ръкостискането е максимумът, който някой ще получи и то само, ако ситуацията го предполага. Съответно много хора ме мислят за странен/дръпнат/груб и т.н., включително и роднини(с тях нали винаги се очакват прегръдки и целувки) :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Странни неща в

Мнение от Bogat-Beden » 05 Фев 2020, 11:31

Nickelback написа:Това ми е проблемът генерално на мен. Че се съобразявам преди всичко с околните и околната среда и ги поставям на преден план, а себе си ощетявам сериозно. Прекалено много се поставям "на мястото на другите", да им осигуря всичко, така че те да си свършат работата бързо и лесно, и на мен да ми е лесно после. Да, ама не! Затова се работи лесно с мен, но на мен не ми е лесно и редовно си мисля за хората отсреща "тоя тъп ли е или се прави" :mhihi: Някои наистина са тъпи, други се правят, но много рядко намирам себеподобен и искрено се радвам как се сработваме! :)
Все едно за мен говориш, но аз съм така най-вече в личния живот и като цяло в отношенията си с хората и се разочарован и ядосан си ходя :lol:
Няколко пъти са ми казвали "много даваш, но и много изискваш" , за мен е съвсем в рамките на нормалното, но не е така, просто защото "нормалното" всъщност е някаква усреднителна стойност "норма" на мнозинството де факто :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 05 Фев 2020, 11:32

Уф, тая параноя и мен ме тормози. И аз разигравам действията в главата си и ако нещо не излезе, айде обратно :D.

А се е случвало да оставя колата на бащата с отворен прозорец, ама поне я бях заключил :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-klasse, BlueTec, 2017

Мнение от E.5KOV » 05 Фев 2020, 11:41

Винаги нагласям левия и десния кръг на климатроника на колата да показва еднаква температура. Предните две седалки на колата, трябва да са изравнени, т.е. еднакво напред или назад...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Фев 2020, 14:26

Напълно нормален човек съм си, дори съм много далече от перфекционист, но:
Много мразя, някой да ме докосва (изключвам жената разбира се), особено докато говоря с някой и онзи да ме докосне като потупване или махане на въображаема прашинка от ревера.
Винаги , когато потеглям с колата, в случаите когато трябва да я изваждам от някъде на заден ход, потеглям леко напред.
Постоянно си мия ръцете и не пипам дръжки на обществени врати.
Много мразя, да съм разгащен, даже когато облека пижамата, с цел да не ми се усуква и нагъва, всичко загащвам :mhihi:
Чукам на дърво, и в общи линии съм суеверен.

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 05 Фев 2020, 15:33

Това с пипането на дръжките не ви разбирам. Колите ви по цял ден седят на открито , мръсотия, прах и т.н. ,но си ги отваряте .... Като пазарувате без количка ли го правите ? Силно ме съмнява. Има още толкова неща ,които пипате по цял и са много по мръсни - най-елементарното - парите , толкова са замърсени,че си нямате на представа...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 05 Фев 2020, 17:16

ивчо написа:Ммм, от серията странни неща - ако чуя гайда, почвам да плача :mhihi: По някаква странна причина очите ми се пълнят със сълзи и някак

Агне в предходен живот? :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Фев 2020, 17:32

Чета тая тема и ми се струва странно , че никой не написа за манията си да стане богат....неприлично богат . Да вкара в леглото си най красивите жени , да постъпи зле с хората които му пречат да постигне мания 1 и мания 2 . И други подобни маниакални състояния липсват , поне един сериен изнасилвач да беше писал за сериен убиец не мога да очаквам да си разкрие манията по разбираеми причини но знае ли човек :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Фев 2020, 17:34

Днес си спомних колко много мразя когато някой паркира и си зареже колата с навит волан...малее вдигам кръвно тогава :ranting: :banghead: :censored:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата