Странни неща в "нормални" хора
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Странни неща в "нормални" хора
немо написа:Боримечков,един разказ на Николай Хайтов....може и да си го чел,но все пак....
Чел съм го отдавна този разказ и го бях забравил, сега си го припомних, благодаря!
Ама и първобитни копелета е имало - да заколи птичката, щото му изяла "ока просо"...

Никога няма да разбера такава "ценностна система". Като ти е скъпо да я храниш - пусни я. Защо ще я убиваш...

Excellent! Steven is my name!
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Borymeckata написа:Сега ще ви кажа (напиша) нещо, с което направо ще превъртя тъпомера и можете да закривате темата... Нали преди 2,5 години осиновихме един дивак и ходихме да го прибираме чак от Варна.
Off Topic: Какво става с този юнак, ще става ли професионален футболист, нали пишеше че бил доста добър ?
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
[quote="drifty"][/quote]
Прекалено близо има място за паркиране и при повечко желание може да се отвори вратата в твоя калник
Аз съм краен случай вече - търсят се наистина изолирани места и местата, които посещавам се определят на база паркинг
. На кино ходя само в Ринг защото има места, точно между колоните и реално най-близката кола е на 1.5-2м разстояние. В икеа има едни места където са напреки на всички останали (уикендите обаче има идиоти, които ги блокират защото не виждат очертанията). В парадайз също има няколко скрити местенце 
Прекалено близо има място за паркиране и при повечко желание може да се отвори вратата в твоя калник

Аз съм краен случай вече - търсят се наистина изолирани места и местата, които посещавам се определят на база паркинг

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
peshehodetz написа:Какво става с този юнак, ще става ли професионален футболист, нали пишеше че бил доста добър ?
Де да го знам какъв ще стане... Козар, най-вероятно. Благодарение на него открих още една аномалия на психиката си - вбесяват ме мързелът и безотговорното отношение.

Наистина не знам какъв ще стане, само за едно съм сигурен - малкият тиквеник не случайно дойде при нас...
Excellent! Steven is my name!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
drifty написа:С паркирането сме 1 към едно. Ето това място затова много си го харесвам. Още повече се дразня на такива, които не са спрели правилно в парко мястото, че редовно после ти си им виновен?!?!?
Ти ако видиш в последния мол тука колко са големи местата... там спирам на място и половина, пък ако искат по уредбата да ме обявят за селяк, джигит и т.н

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
c04 написа:drifty написа:С паркирането сме 1 към едно. Ето това място затова много си го харесвам. Още повече се дразня на такива, които не са спрели правилно в парко мястото, че редовно после ти си им виновен?!?!?
Ти ако видиш в последния мол тука колко са големи местата... там спирам на място и половина, пък ако искат по уредбата да ме обявят за селяк, джигит и т.н![]()
Ей на такива как да не им минеш с ключа с кеф , та даже бих изчакал да ме видиш как го правя. Ебахти златната барака , заеми направо 5 места да е още по сигурно. Ей Ганьо си пази талигата все едно ..... Всички си обичаме колите ама това е мега мега мега селско изпълнение.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
ivanski_2 написа:Ей на такива как да не им минеш с ключа с кеф , та даже бих изчакал да ме видиш как го правя. Ебахти златната барака , заеми направо 5 места да е още по сигурно. Ей Ганьо си пази талигата все едно ..... Всички си обичаме колите ама това е мега мега мега селско изпълнение.
Коланга, кУга другия Ганьо в колата до тебе стане поне еднаааа идея, ама една идея само по съобразителен, тогава може да съдиш Ганьо№1

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Nickelback написа:Аз за т'ва де що мога ходя с клозета по паркинги и гаражи, та да им е гадно на Ганьовците с ключовете, да ме дерат, чупят, блъскат и крадат колкото си искат. 'ич ми не е

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
E34 написа:за такива пък има специален бонус, ножчето и боооц гумичката отстрани, дажи и понякога и двете...предни
....ич ми не е и на мен, даже ми оправя деня!
Не си попаднал на човек значи... да ти оправи деня как си требе

Аз си работя по една "лекувалка" на подобни мишкари, та и тебе ше те стигне, нема се плашиш

Я без пръсте, я без оче ше останеш, а може и по-леко да минеш - посинен по тимберицата, да речем, и така

ПС: По темата малко, понеже колАнгите ме подсетиха... Мно'ооо мразя да се ебават с мене и да се мислят за по-умни

Лето две и седемнаесто.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Много приятно се развива темата 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Много приятно се развива темата
Нали - присмял се Ганьо на... Ганьо!

Лето две и седемнаесто.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Понякога се радвам, че нямам кола 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Понякога се радвам, че нямам кола
Поне имаш топки, а виж 'ората - ключове, ножове, страшна раЛта

E34 написа::mhihi: поне сме тръгнале на пожелания, а така и темата е весела, само ше кажа на гореспоменатия техник, че много ора са плакале и много пожелания съм чувал ма коги видат суровата действителност много бърже разбират, че две гумета са нищо...важно е да сме здравиИ се пак твръдо съм убеден, че бай Ганя разбира само от простотия, така че гусин техник не е лошо да се запиташ некой път, ако се случи аджеба, що некой те е боцнал или само ние сме тарикатете...ся ко ме разбираш правилно. Та ф резюме на сичко коги човек си е кротък и не се прай на тарикат да ми паркира за трима примерно, нема има нужда от хайфайтек "лекувалки" да дебне кой го боцнал изотзаде. Ма съм убеден че Ганьо не вдява!
Мене са ме не боцкалЕ нивгаш, просто щото съм доооста далече от Ганя, ако си ме чел назад в темата, ама май не си

Цъкай айфонята и не умувай много за техниките

Лето две и седемнаесто.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Явно аз живея в паралелна вселена. Досега не ми се е случвало да ме ударят, ожулят или каквото и да е на паркинг. Било то в Мол или другаде. Имаше един опит за разбиване ма то не е същото. Или съм тотално кьорав и некой да ме е драснал не го виждам или не ми прави впечатление или съм в друга реалност. От друга страна на железо нема се кланям. И на техника въобще. Или ще ми служи или в Надин.
Хм,хм...