"Тролене" в социалните мрежи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: "Тролене" в социалните мрежи

Мнение от drifty » 11 Фев 2020, 12:30

Е, то ако слушах тролерите из мрежите, и бмв нямаше да карам - лятна кола, чуплива, невървяща нам какво си.

За всичко си има тролери, къде фрий, къде платени :D

Аз лично периодично спирам да ровя във фейса и го ползвам само да видя ако някой ме е тагнал в някой пост на някоя забавна снимка или да прегледам 2-3 групи и излизам.
Прекалено много фалшиви новини и информация има, само ме натоварват, а лошото е, че в някакъв момент започвам да се ловя и се ядосвам на себе си.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 11 Фев 2020, 12:32

Е така преди няколко години се зачетох в БГ Мама и си купих една камина на биоетанол, която за крив хОй не става. Поне е красива

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Фев 2020, 14:32

cmdkick написа:
TNT написа:А възможно ли е просто човека да има бизнес в социалните мрежи и някоя рекламна агенция да е "поела" постове, коментари и комуникацията с клиентите ? Снощи гледах обява, че човек си търсеше за 200-300лв месечно някой да комуникира с клиентите на онлайн магазина му и отдолу му бяха писали 100-150 човека.

Горните предположения не ги изключвам, но напоследък започва да ми идва в повече как всяко нещо е конспирации, илюминати, наемници, извънземни и т.н. :kuku:

В тоя случай е възможно. Ама "блажени са вярващите" че всички тия "рокади" които се случват по високите етажи в държавата са случайни или не нагласени.

Голям проблем е, че първата реакция на българина винаги е в лошото, негативното и т.н. Тези дни в DevBG групата във Фейсбук такъв зверски хейт се изля към Светлин Наков, че започнах да се замислям Наков дали не е треснал жените на 2-3 от коментиращите :dunno: Сигурно всеки трети деволопър в България има някакъв опит с курсове в академия, в която той е бил от създателите (Телерик и СофтУни). Мисля, че всички сме наясно как ИТ сферата е сигурно единствената сфера в България, където сме на световно ниво. Да, много неща се произвеждат в България на конкурентно ниво, но цяла индустрия - мисля е само ИТ. И не е защото сме най-евтини - има индийци, филипинци и т.н. Светлин Наков какъвто и да е, сериозно е помогнал за това. Ако се вярва на статистиките от двете академии - над 200 000 курсисти. То колко хора са в ИТ сферата в България ? Да не са 2 милиона ? Ама бай Ганьо не го осъзнава. Важното е да се мрази и да се бълва злоба.

Вижте автомобилните групи. Всеки трети пост е хейтване на конкурентна марка. В една Мерцедес група съм - там е същата селяния, не е от БМВ-стите :lol: Влезнал съм в много международни групи. Любимата ми е на Порше. Как пък не се появи един селяк да напише как чипосаното му БМВ/Ауди/Мерцедес е било някое 911 на светофара ? Както каза Бойко - материала си е кофти в България.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 11 Фев 2020, 14:47

TNT написа:
cmdkick написа:
TNT написа:А възможно ли е просто човека да има бизнес в социалните мрежи и някоя рекламна агенция да е "поела" постове, коментари и комуникацията с клиентите ? Снощи гледах обява, че човек си търсеше за 200-300лв месечно някой да комуникира с клиентите на онлайн магазина му и отдолу му бяха писали 100-150 човека.

Горните предположения не ги изключвам, но напоследък започва да ми идва в повече как всяко нещо е конспирации, илюминати, наемници, извънземни и т.н. :kuku:

В тоя случай е възможно. Ама "блажени са вярващите" че всички тия "рокади" които се случват по високите етажи в държавата са случайни или не нагласени.

Голям проблем е, че първата реакция на българина винаги е в лошото, негативното и т.н. Тези дни в DevBG групата във Фейсбук такъв зверски хейт се изля към Светлин Наков, че започнах да се замислям Наков дали не е треснал жените на 2-3 от коментиращите :dunno: Сигурно всеки трети деволопър в България има някакъв опит с курсове в академия, в която той е бил от създателите (Телерик и СофтУни). Мисля, че всички сме наясно как ИТ сферата е сигурно единствената сфера в България, където сме на световно ниво. Да, много неща се произвеждат в България на конкурентно ниво, но цяла индустрия - мисля е само ИТ. И не е защото сме най-евтини - има индийци, филипинци и т.н. Светлин Наков какъвто и да е, сериозно е помогнал за това. Ако се вярва на статистиките от двете академии - над 200 000 курсисти. То колко хора са в ИТ сферата в България ? Да не са 2 милиона ? Ама бай Ганьо не го осъзнава. Важното е да се мрази и да се бълва злоба...

То Devbg е особен пример за една от най-хейтърските групи на хоризонта...
Там с особена сила важи картинката по-долу :mhih:
Такива л@йненца с по шест месеца до година реален опит са ми скачали да ми обясняват разни работи, че не е истина :mhihi:
Та не се впечатлявай от Devbg :yes:Изображение

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 11 Фев 2020, 14:55

Напълно те разбирам и съм почти на едно мнение с теб. Пуснах тема - Странни неща в "нормални" хора - темата се обърна на кой какво мрази...

А Наков конкретно не е това което беше, ама айде да не обръщаме темата на там. А DevBG групата е пълен цирк, там всеки си избива комплексите какъв спец е с профилна снимка от компютърна игра и име на италианска пещера щото пише топ сикрет неща че го следят от ЦРУ.

Сега идва най-големия проблем, аз не помня кога беше последното хубаво нещо което се случи в родината, ама сериозно... Списъка е дълъг ако не сте разбрали и Радомир са на воден режим. Има куп други градове които също са застрашени - снеговете ще почнат да се топят реално края на Март - началото на Април. Това в 21-век в страна която ще влиза в еврозоната... И в същия момент се появяват такива като тебе, дето "сития на гладния не вярва" и казва гледайте по-ведро на нещата. Еми няма как да стане пич... Аз лично гледам реално на нещата.
Tires are evil - destroy them all ...

младши ентусиаст
Аватар

"Тролене" в социалните мрежи

Мнение от TNT » 11 Фев 2020, 15:04

cmdkick написа: Аз лично гледам реално на нещата.

И реалността е, че всички навсякъде са негативни. А основното е, защото...
cmdkick написа: Еми няма как да стане пич...

Се търси само негативното и се мисли само негативното. И "няма как да стане. И "не може".

Някой ми беше задрал бронята. 10-15 дни след като си бях минал цялата кола с яко търкане на ръка с една паста на Мегуяърс. Сега пак изкарах пастата и затърках. Останаха едни точици, където е паднал лака. Ама няма нищо общо с преди. И честно казано сега съм по-щастлив как стана, отколкото бях нещастен, когато видях деругата. Ама това е начин на мислене и отношение към живота.

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cmdkick » 11 Фев 2020, 15:15

Добре, аз вчера вечерта се прибирам от фитнес към 21:30 и вървя пеша в студентски град, на една голяма пешеходна пътека с легнал полицай на която бях почти до средата мина един чичак с МЛ с около 40-50 км/ч и си продължи като най-голмия пич, лошото е че той най-вероятно е "голям" пич... Та помогни ми с твойта настройка на живота, аз как да погледна на това от позитивната страна?

Ако по някаква ОГРОМНА случайност го спрат кукуте, ще му пишат ли акт?? - НЯМА ДА МУ ПИШАТ 100%

Ако ме спрат мене и съм без колан, ще ми пишат ли акт?? 100% да

Как и на кое по-точно да гледам положително, за толкова повърхностно материални неща отдавна ми е минала тръпката.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 11 Фев 2020, 15:28

А като пресичаш забранено и някой "чичак с МЛ" намали или спре, за да те пусне... пишеш ли във форума ? Не. Защото не ти прави и впечатление даже.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cmdkick » 11 Фев 2020, 15:34

Хахах, да определено някой като ме пусне да пресека пред него и аз представлявам опасност да живота му. :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 11 Фев 2020, 15:37

Друго имах предвид, ама ти пак не ме разбра.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cmdkick » 11 Фев 2020, 15:43

Разбрах те, много добре те разбрах. Просто тежеста на единия случай е неизмерима с тежеста на другия така че примера ти е неуместен.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Фев 2020, 16:47

какво е това тролене и манипулиране на нещо през интернета? :ok:

аз нямам фейс, нямам туитър, инстаграм, снапчат... нямам нищо. има ме само в една професионална мрежа и толкоз... ама и там влизам веднъж на тримесечие... и съответно не съм забелязал някой да ме троли на нета.

хората ги тролят защото им е скучно и искат да ги тролят. но като стане от играчка на плачка и тогава се разсмърдяват нещата... като всичко друго.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Фев 2020, 17:06

Е как така нямаш профили в тия мрежи, пък знаеш как се троли? :lol: :dunno:
Има платени, има и криви хора, които просто си избиват цялата негативна енергия предимно в нета.. :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Фев 2020, 17:14

Bogat-Beden написа:Е как така нямаш профили в тия мрежи, пък знаеш как се троли? :lol: :dunno:
Има платени, има и криви хора, които просто си избиват цялата негативна енергия предимно в нета.. :dunno:

професионална деформация :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 11 Фев 2020, 17:23

cmdkick написа:Разбрах те, много добре те разбрах. Просто тежеста на единия случай е неизмерима с тежеста на другия така че примера ти е неуместен.

:OT: Напротив, не му е неумстен примерът. Просто твоите везни и тези на колегата теглят различно. Виждаш, когато някой наруши нещо и ти си потърпевш, но не би оценил, ако ти си нарушителя и някой ти направи добро, въпреки че не е длъжен. Поне това смятам, че имаше предид колегата ТНТ.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата