Revolut

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Revolut

Мнение от Моджо » 13 Фев 2020, 11:06

Ми без приложение не става като че ли
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Фев 2020, 11:07

Кое не става, слагаш си я в портмонето в телефона, даже само предлага.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 13 Фев 2020, 11:10

Ма на ios
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Фев 2020, 11:12

Точно там

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 13 Фев 2020, 11:14

Питам за андроид ако не си забелязал ;)
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Фев 2020, 11:15

Моджо написа:Питам за андроид ако не си забелязал ;)

ок, там вероятно ще правиш повече опити или ще кажат други

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 13 Фев 2020, 22:05

bioz написа:Тия банки не правеха ли верификация на имената на получателя и ибана. Не ми се вярва да напишеш на платежното някъв ИБАН и полчател Иван, а реалния собственик да е ибана да е Петър и трансакцията да мине успешно, все пак трябва да има съвпадение.

Нищо не проверяват. Ако Ибан е на Гошо, а името е на Иван, парите отиват при Гошо без никой нищо да проверява ;)

Ако превода е вътрешен, правят проверка на имената, но ако е междубанков, нищо не проверят. Затова трябва много да се внимава и да се проверява ИБАН-а по 20 пъти.

И аз вътрешни нищо не проверяват. Във фирмата ни половината работници са с разни запори, по всички бг банки и заплатите им превеждаме по сметки на майки/бащи/сестри/братя т.н. , но винаги името на работника, заради ведомността ;)
От години парите си минават и никога не са ги връщали или да е имало проблеми, че ИБАН не отговаря на името
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 14 Фев 2020, 8:57

520i написа:
bioz написа:Тия банки не правеха ли верификация на имената на получателя и ибана. Не ми се вярва да напишеш на платежното някъв ИБАН и полчател Иван, а реалния собственик да е ибана да е Петър и трансакцията да мине успешно, все пак трябва да има съвпадение.

Нищо не проверяват. Ако Ибан е на Гошо, а името е на Иван, парите отиват при Гошо без никой нищо да проверява ;)

Ако превода е вътрешен, правят проверка на имената, но ако е междубанков, нищо не проверят. Затова трябва много да се внимава и да се проверява ИБАН-а по 20 пъти.

И аз вътрешни нищо не проверяват. Във фирмата ни половината работници са с разни запори, по всички бг банки и заплатите им превеждаме по сметки на майки/бащи/сестри/братя т.н. , но винаги името на работника, заради ведомността ;)
От години парите си минават и никога не са ги връщали или да е имало проблеми, че ИБАН не отговаря на името

Щом е така в знак на протест при всеки превод мисля да почна да пиша за име: Бай Хуй.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 14 Фев 2020, 9:41

Колеги, от Револют на Револют за колко време става трансфера? Аз съм в Белгия, а на човека на когото преведох/изпратих пари е в България. Апликацията показва, че уж всичко е точно, но след като преведох/изпратих парите писах на човека може би след 3 работно дни и ми каза, че още не са постъпили в сметката му...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 14 Фев 2020, 9:43

1 секунда е трансфера, сигурен ли си, че си ги пратил на който трябва е въпроса?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 14 Фев 2020, 9:53

Да, сигурен съм колега. Както казах с апликацията всичко е точно, и при мен и при него показва, че съм му изпратил пари, просто не са постъпили парите :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Фев 2020, 10:11

Ако се изпраща от контакт към контакт в Револют всичко става мигновено. Не знам как точно си пратил пари, дай някакви снимки имаш история. Аз никога не съм имал закъснение, камо ли часове и дни..Има и чат, ако случайно нещо си омазал, но не е трябвало да чакаш толкова време. Дори обикновен трансфер в друга държава стига за максимум 1 ден, често за 4-5 часа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Фев 2020, 10:13

Exclusive89 написа:Да, сигурен съм колега. Както казах с апликацията всичко е точно, и при мен и при него показва, че съм му изпратил пари, просто не са постъпили парите :roll:

Това няма как да е истина, хем и на двамата ви показва, че всичко е наред, хем ги няма..
Ако на него му показва, че са дошли пари от теб, да види къде са, в каква валута, да не са ги изтеглили някъде след това.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 14 Фев 2020, 11:12

Exclusive89 написа:Колеги, от Револют на Револют за колко време става трансфера? Аз съм в Белгия, а на човека на когото преведох/изпратих пари е в България. Апликацията показва, че уж всичко е точно, но след като преведох/изпратих парите писах на човека може би след 3 работно дни и ми каза, че още не са постъпили в сметката му...

Ако е от номер на номер, при мен винаги са са появявали за секунда. Често изпращам и до номер в UК. И там е мигновено.
Така че, или те мота, или има проблем!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 14 Фев 2020, 13:08

Колеги, благодаря! Това с мотането го изключвам, просто за първи път преведох от контакт към контакт и исках да видя какво ще се случи. Изпратих малка сума (100лв) за да тествам, скоро ще ми се наложи да преведа 1000+лв. Тези дни ще се чуваме с човека, може вече всичко да е точно. Благодаря Ви :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата