Временна кола до 3к лв?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Временна кола до 3к лв?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Bogat-Beden написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11578780165575852
На място трябва да се види. Има някакви външни забележки, но като цяло изглежда окей. Как е технически е друг въпрос.
На моя авер 46цата е 1 към 1 с тази, джанти, цвят, единствената разлика е рекаро седалките, другото е 1 към 1 май

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
От малкото снимки вътре, се вижда, че е в окаяно състояние, отвън - почти няма детайл без забележка, гола е на пушка, мотор и окачване - само можем да гадаем ...
Ubi dubium, ibi libertas
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Bogat-Beden написа:А волвото някой нещо да каже?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 7494463411
А, тия много поевтинели. Солидна кола си е.
пс навремето бая исках да купя s80-ка

bum_bum написа:Избирай мъдро, че мойта временна кола я карах 10 години
Временните неща са вечни

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Баси, то излиза че само нашите коли се чупят и горят повечко, а относно разхода на борда с оригинални джанти и гуми 16-ки на борда пише 5.5 реално е 7.7-8.... 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Bogat-Beden
-
-
Ебаси отстъпките, доста се е задържала, явно нещо не й е наред?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа:K_Ilkov написа:Загледах обявата - Враца, внимавай, че тва е диагноза за тотални сбирщайни
Поспадна ми мерака, не ми се кара като трабант да доливаш масло заедно с бензина![]()
То може да не ти се кара масларник ама за 3к аз го виждам по-добре да наливаш масло където е ясен проблема
отколкото да се надяваш, че ще вземеш гонещ 20г дизел, еле па нов внос, и няма да пипнеш нищо по него следващите 3г ...
А там всяко от - турбо , свещи , дюзи поотделно да не говорим заедно могат, лесно да те метнат в суми гонещи цената на колата ...
ако търсех нещо в твоите параметри бих погледнал тази, дали няма нещо скрито покрито
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=enyahz
С една газ ще стане 4к и ми се струва, че ще е по-приятна за каране и по-икономична от 320д

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
K_Ilkov написа:То може да не ти се кара масларник ама за 3к аз го виждам по-добре да наливаш масло където е ясен проблема
Е не е нужно да има ясен проблем като цяло

Преди години и аз търсих нещо подобно като изисквания - временна кола за ниски пари.
Взех А4 от първите с 1.9тди 110 к.с.
Минах над 100к км за две години и половина и смених само клапан на турбината.
Взех я от монтанско за 2500 и я продадох за 2300.
Още си спомням с умиление за нея.
По въпроса - моят съвет е за този двигател - 1.9тди 110 к.с., същият е като 90к.с., разликата е че 110 е с променлива геометрия.
Слагат го и на А6 Ц5.
Взех А4 от първите с 1.9тди 110 к.с.
Минах над 100к км за две години и половина и смених само клапан на турбината.
Взех я от монтанско за 2500 и я продадох за 2300.
Още си спомням с умиление за нея.

По въпроса - моят съвет е за този двигател - 1.9тди 110 к.с., същият е като 90к.с., разликата е че 110 е с променлива геометрия.
Слагат го и на А6 Ц5.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Bogat-Beden написа: Но колата ще се кара най-вече извънградско и искам малко повече сигурност, аз карам като дядка, но наордът лети като луд..
Щом е така - Рено Лагуна 2 с някой от трите им бензинови мотори (или дизел ако искаш да се вкараш в филм)

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

barty написа:alx написа:barty написа:Bogat-Beden написа:barty написа:Преди 2 години взех за временна кола Mercedes W208 CLK 200 Kompressor за 2900лв, не ми се сменя.
Препоръчвам Мерцедес Компресор, излизат добри оферти.
Тази съм я гледал https://mobile.bg/11583248116595533
Заслужава си.
Жестока е, малко над бюджета обаче..
Наживо ли си я гледал?
Да карал съм я. Мислех да я купя обаче реших да търся Mercedes W212 E200 kompressor
Тия бенцове с центрофугните компресори са такава скръб всичките... не бих притежавал такъв никога (повече... по спомени)
Глупости на търкалета пишеш.
А с какво го сравняваш? Защото за 3-4000 лв реалната алтернатива е Е39 и зависи какво запазено ще намериш.
не го знам колко е корав... но динамиката, вибрациите и звука му са нещо което не мога да преодолея дори да ми го подарят. от тая гледна точка говоря.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Bogat-Beden написа:Ето нещо грозно, но предполагам alx ще одобри : https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 4002972873
Не че нещо ма тези тойоти в немското мобиле почват от 3500.....ЕВРО !!! Или тая е неква свръх далавера или свръх пръчка, но и в двата случая си заслужава да се провери поне от любопитство.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа:Лонг стори шорт, не бъди сектант, кара ми се БМВ, харесвам ги доста, но не на всяка цена
Имаше некви 320д нов внос дето пусна, затова казах за новия внос ...
Аз ти говоря за БМВ с м54, ти ми казваш, че си се наиграл със Субару ... нямам коментар

Екзотиката и френските специалитети не са за всеки

Не те убеждавам, вероятно няма и да успея ако се пробвам, споделям как мисля аз като сектант, от което не се срамувам

пп.
Ако се мисли за остатъчна стойност на колата ...
БМВ с 6 цил мотор бенз мотор ... винаги си дърши стойност ...
е46 в момента е някъде около дъното като цена ...
Само казвам

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само да кажа, пък и като идея.
Аз наскоро преоткрих удобството на ...бусовете.
Високо, стабилно и с голямо удоволствие.
Като за твоят бюджет има , има и бензинови и на прима виста се сещам за нещо подобно
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=eo2g60
Аз наскоро преоткрих удобството на ...бусовете.
Високо, стабилно и с голямо удоволствие.
Като за твоят бюджет има , има и бензинови и на прима виста се сещам за нещо подобно
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=eo2g60
Малко извън темата, но в правилната такава в Е36 подфорума последно е писано преди повече от половин година, та ще се радвам за мнение тук.
Малко над бюджета е, но от доста време ми е мерак за някое поддържано старо БМВ кабрио - https://m.cars.bg/offer/5da419c8abebe273e2795ce1
Какво мислите за цената? Двигателя ме интересува дали е надежден, не ми трябва за гонки, колата ще се кара спокойно и лежерно за кеф.
Малко над бюджета е, но от доста време ми е мерак за някое поддържано старо БМВ кабрио - https://m.cars.bg/offer/5da419c8abebe273e2795ce1
Какво мислите за цената? Двигателя ме интересува дали е надежден, не ми трябва за гонки, колата ще се кара спокойно и лежерно за кеф.