Временна кола до 3к лв?
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Временна кола до 3к лв?
аз взех 320д е46 за 2350лв за софия за пред блока, да не я мисля.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Ако искаш здрава ,и непретенциозна кола ти предлагам мерцедес w210 с следните мотори ом 605 и 606 от това по-здраво няма на къде
..Не избират нито масло нито гориво

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е.Димитров написа:Само да кажа, пък и като идея.
Аз наскоро преоткрих удобството на ...бусовете.
Високо, стабилно и с голямо удоволствие.
Като за твоят бюджет има , има и бензинови и на прима виста се сещам за нещо подобно
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=eo2g60
О, не , мерси. Карал съм ван служебно и като пътно поведение.. да го кажем, че не е моята кола.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
Вуйчо написа:Дачия?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
Nukem написа:аз взех 320д е46 за 2350лв за софия за пред блока, да не я мисля.
Колко време я караш?
Някакви грижи? Широка ли е достатъчно? 136 или 150 к.с.?
Тоя модел имат над 20 моторизацииturbonetic написа:Ако искаш здрава ,и непретенциозна кола ти предлагам мерцедес w210 с следните мотори ом 605 и 606 от това по-здраво няма на къде..Не избират нито масло нито гориво

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
И аз взех такава за 3.200 после налях още толкова и не спираше да се чупи, после пък взех такава за 5.500 и сега нямам грижи, да чукам на дърво, само консумативи
Задължително 150 коня другата е с ГНП.....

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Bogat-Beden написа:Nukem написа:аз взех 320д е46 за 2350лв за софия за пред блока, да не я мисля.
Колко време я караш?
Някакви грижи? Широка ли е достатъчно? 136 или 150 к.с.?Тоя модел имат над 20 моторизацииturbonetic написа:Ако искаш здрава ,и непретенциозна кола ти предлагам мерцедес w210 с следните мотори ом 605 и 606 от това по-здраво няма на къде..Не избират нито масло нито гориво
Моделите се водят Е250 Тд и Е300Тд сега ми идва на ум един милионник,които го слагат ,и в много бусове ,а именно Е290 тд + това е много икономичен
- Bogat-Beden
-
-
turbonetic написа: сега ми идва на ум един милионник,които го слагат ,и в много бусове ,а именно Е290 тд + това е много икономичен
Оо, да, знам го ,даже съм се возил в такъв, автомат.
И за 270 и 220 цди съм чувал за такива на 700к+
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Bogat-Beden написа:Nukem написа:аз взех 320д е46 за 2350лв за софия за пред блока, да не я мисля.
Колко време я караш?
От месец и нещо я имам колата, 150коня м47н, за грижи какво да ти кажа, по мотора дюзи турбо и маховик са от, но имаше две изгорели свещи, при свалянето оказаха се китаиски и електрода падна в цилиндъра, рейка, кормлно каре, тампони носачи, мотора едния тампон, маркучи водни, вакум помпа, гарнитури, кори под чистачки, стелки и още дребни неща от 2350 стана 4000лв. Сега я позакрепхме да се движи, общо взето илюзия беше кола за 2000лв евридейка.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
turbonetic написа:Ако искаш здрава ,и непретенциозна кола ти предлагам мерцедес w210 с следните мотори ом 605 и 606 от това по-здраво няма на къде..Не избират нито масло нито гориво
Всичко точно, но и талянките вече ги лови ръждата .. Наистина не толкова колкото другите, но последно бракуваха една Е430

Аз пак да напиша за Лайно Лагуна II с 1.8/2.0 мотор бензин .
Има си екстри доволно. Има две три неща за преглед и е готова . Преди след фейса имат почти еднакви проблеми (на фейсовата гадно и се събира таблото в края

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Добре де, таа лагуна е 2000 лева има няма ... ни от вън ни от вътре прилича на кола ...
Защо по дяволите е интересна? Да не са ти дали у мотоексперта да караш някоя та я хвалиш
И кво, вместо за 3к да вземеш е46 с бензинов 6 цил мотор за 2 си взимаш френско недоразумение
После влизаш в темата за недомислените от автоинженери неща и четеш, че 80% от споменатите мега тъпни са на френски коли
Не разбирам логиката, но нямам нищо против
Да са еВа у сектанта
как ги познавам, че като вземеш евтин дизел требе да имаш още толко настрана 
Защо по дяволите е интересна? Да не са ти дали у мотоексперта да караш някоя та я хвалиш

И кво, вместо за 3к да вземеш е46 с бензинов 6 цил мотор за 2 си взимаш френско недоразумение

После влизаш в темата за недомислените от автоинженери неща и четеш, че 80% от споменатите мега тъпни са на френски коли
Не разбирам логиката, но нямам нищо против

ivanski_2 написа:И аз взех такава за 3.200 после налях още толкова и не спираше да се чупи, после пък взех такава за 5.500 и сега нямам грижи, да чукам на дърво, само консумативи![]()
Nukem написа:От месец и нещо я имам колата, 150коня м47н, … от 2350 стана 4000лв.
Да са еВа у сектанта

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
По втория критерий колата да е сравнително голяма директно отсвирва е46. По моите разбнирания поне, щото за мен това е малка кола. Или поне сравнително малка.
Хм,хм...
- Bogat-Beden
-
-
Погледнах ги, екстериорът им е супер, интериорът малко ме подтиска..ивчо написа:Аз пак да напиша за Лайно Лагуна II с 1.8/2.0 мотор бензин .
Някой нещо за Форд фИкус МК2? карал съм от първите, беше огин 1,8 тдди

И за Вектрата второ поколение никой нищо не спомена, много широка кола, откъм комфорт май бие всичко

МК2-ката е много добра кола, като интериор - достатъчно обем и добра визия, също и като пътно поведение - учудващо твърдо и стабилно управление има. МК2.5 е супер, но там с този бюджет абсурд, кофтито е че бензиновите мотори са малко мъка 1.6 - 100к.с. вече 2.0 143 е друга бира ама той е рядкост особенно при МК2. До 3к незнам дали ще може да се намери нещо читаво 
Като вариант можеш да хвърлиш един поглед върху Шкода Октавия около 2000-та година, с 2.0 бензин мотора

Като вариант можеш да хвърлиш един поглед върху Шкода Октавия около 2000-та година, с 2.0 бензин мотора