Временна кола до 3к лв?
Модератор: Общи модератори
- Radrick
- Потребител
-
- Кара: E60 530i
- Детайли за колата: M54B30 Ръчка
Re: Временна кола до 3к лв?
Мога да споделя мнение за Opel Vectra B 1.6 на газ ,това ми беше първата кола и за 2 години и половина я скъсах от каране направо живях в нея
,това може би беше идеалната кола за първа покупка за младеж като мен за навъртяни 60-70 хил км смених единствено стъпково моторче (20лв) ,и казанчено на хидравликата ,че се разтече (10лв) , комплект предни накладки и ест масла и филтри на всеки 10к км.Бях я взел за около 2000 лв отвън беше очукана и одрана ,което за мен не беше важно ,защото като беше казал баща ми преди да я взема "Не ти трябва лъскава за 1-ва кола ти тепърва ще я удряш и ожулваш" и си се оказа прав човека
+ наченки на ръждица около веждите на калниците , но нищо фрапантно за сметка на това технически беше без забележки.Маслото с нормално каране не го пипаше , с настъпване си го хапва леко.Колата направо вървеше за без пари повече от 10л /100 разход не можах да вдигна дали карах с 120 или 160 беше без значение.

- Simbazz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d 150hp
Nukem написа:Bogat-Beden написа:Nukem написа:аз взех 320д е46 за 2350лв за софия за пред блока, да не я мисля.
Колко време я караш?
От месец и нещо я имам колата, 150коня м47н, за грижи какво да ти кажа, по мотора дюзи турбо и маховик са от, но имаше две изгорели свещи, при свалянето оказаха се китаиски и електрода падна в цилиндъра, рейка, кормлно каре, тампони носачи, мотора едния тампон, маркучи водни, вакум помпа, гарнитури, кори под чистачки, стелки и още дребни неща от 2350 стана 4000лв. Сега я позакрепхме да се движи, общо взето илюзия беше кола за 2000лв евридейка.
Т.е. хем в началото казваш, че си взел евтино е46 да ти е спокойно (и да си каже човека, че влиза идеално в 3к бюджет и че има надежда за евтина кола), хем после като те питат излиза, че си подменил много неща, за да я "закрепиш"...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Всеки трябва да разбере според мен това. Отивам при гумаджията ми, телефона му звънни и му казват".... намерих си евтини и хубави гуми", а той " Чакай сега , какви гуми си намерил евтини или хубави? Двете почти никога не са съвместими." Та това е.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
може би аз не се доуточних.
Може да се вземе е46 за около 2000 и за 1000лв да се закрепи за градска кола, при мен колата всяка седмца минава 500км извънградско, съответно за да е малко по надежна, се наложи да отидем на 4000лв. Това е общо взето дали ще е 3 или 4к зависи дали ще е градска/извънградска кола.
Може да се вземе е46 за около 2000 и за 1000лв да се закрепи за градска кола, при мен колата всяка седмца минава 500км извънградско, съответно за да е малко по надежна, се наложи да отидем на 4000лв. Това е общо взето дали ще е 3 или 4к зависи дали ще е градска/извънградска кола.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Разтягаме локуми общо взето но истината е че се взима най-запазената която се намери.
Според мен основните критерии са: най-запазена, бензин, ръчни скорости, 4 врати и лесна за препродажба.
Бих наблегнал на немски или японски коли.
И в никакъв случай не се обикаля България за огледи.
Според мен основните критерии са: най-запазена, бензин, ръчни скорости, 4 врати и лесна за препродажба.
Бих наблегнал на немски или японски коли.
И в никакъв случай не се обикаля България за огледи.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
barty написа:Разтягаме локуми общо взето но истината е че се взима най-запазената която се намери.
Точно
А това защо?И в никакъв случай не се обикаля България за огледи.
А това? професия ли си купуваш?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Защото обикалянето е разходи и две-три ходения из страната ще вдигнат бюджета с 10+%, отделно загубеното време.
- Bogat-Beden
-
-
За една кола бих отишъл до близък град (около 100на км), но ако гледам нещо около Сф, ще погледна 3-4, в радиус 100на км, какъв е проблемът 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако ще ходиш някъде, отиди до Дупница. Поне да видиш едни 50 коли, които са ти във възможностите и интереса накуп.
За частна обява не бих отишъл на повече от 2-3км в града. В общи линии, карам ги те да идват.
За частна обява не бих отишъл на повече от 2-3км в града. В общи линии, карам ги те да идват.

- antonpau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: димяща проходима катафалка
- Детайли за колата: now "08 e61 530xd
ex "07 е91 330xd
Пежо 406 2.0 хди, за предпочитане 90 коня - здрава, много комфортна, частите са евтини, харчи смешно, особено като караш леко (разбирай около 5 нафта извънградско и около 7 градско). Току-виж в 3к бюджет може да се намери даже някоя с хубави екстри 

- Bogat-Beden
-
-
Моджо написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11583151460386658&slink=eofsqo
2.5TDI

За Дупница мое, оттам взех последната , беше супер читава и доста, доста изгодно, дори спрямо обявите в Сф..
А да карам хората да ми идват на крака не знам как ще стане, идвали са ми мацки, като бях млад, ама продавачите не смятам да ги..

Antonpau мерси, ще погледна

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Ghostdriver
- Потребител
-
Мултипла с фабричен метан е безсмъртна 5лв. Извънградско със 100км, 8лв газ спирачка градско 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
antonpau написа:Пежо 406 2.0 хди
интересно предложение , приятен и голям автомобил, такова читаво ако се намери , не е зле

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...