Кажете какво мислите вие?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
NeoPrint написа:100000+ км
Предполагам 1 милион имаш предвид

Да, това наистина е така! Доколкото знам, по-старите модели /дали не беше 123-ката/ са с 1 милион км. гаранция на двигателя! Този факт сам говори за качеството!
НО! МБ не са това, което са били преди 10-15 години и по времето, когато са си изградили името! Другите марки също са занижили качеството, но при МБ е най-забележимо, защото се пада от високо!
Много е глупаво да се робува на марки или да си купиш кола, защото комшията Пешо ти казал колко е добра - ти трябва да се убедиш в нейните качества и да ти пасне на ТЕБ! И след като смениш няколко коли от една марка и разбереш, че концепцията за автомобил на този производител най-силно се доближава до това, за което винаги си метал, вече ставаш верен фен на фирмата! И всякакви приказки от рода на "МБ и всички останали" ти се струват, меко казано, несериозни!
- Vlado-BENZ
- кандидат ентусиаст
-
Ама така е!!!!!!!
Тук няма спор, ти каза всичко което трябва да бъде казано!!!!
Но аз си казах моето мнение: на мен ми пасват 2 вида коли: Мерцедес и БМВ, просто явно аз обичам лукса и плавността на Мерцедес, и спортния дух и стабилността на БМВ...затова...
Но аз си казах моето мнение: на мен ми пасват 2 вида коли: Мерцедес и БМВ, просто явно аз обичам лукса и плавността на Мерцедес, и спортния дух и стабилността на БМВ...затова...

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ок за пореден път разбрах че тук сте си в час и че просто има хора с отклонения.
8000лв. - 124-ка 87г? НИКОГААААА!
Вчера ме возиха във въпросния неповторим автомобил в конкретната бройка.. ок! Кефиш се карай си го.
8000лв. - 124-ка 87г? НИКОГААААА!
Вчера ме возиха във въпросния неповторим автомобил в конкретната бройка.. ок! Кефиш се карай си го.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Що се палите толкова за нищо?
Въпрос на предпочитание е, нали знаете "всеки има право на лош вкус". Това което за едни е чудо, за други е боклук и обратно.
Или както беше казал някой на един друг форум, "МБ и БМВ никога не са били конкуренция - много е просто, някои хора харесват бялото вино, други предпочитат червеното" и не мисля, че можеш да ги убедиш в противното...
Айде... мир да има!

Въпрос на предпочитание е, нали знаете "всеки има право на лош вкус". Това което за едни е чудо, за други е боклук и обратно.
Или както беше казал някой на един друг форум, "МБ и БМВ никога не са били конкуренция - много е просто, някои хора харесват бялото вино, други предпочитат червеното" и не мисля, че можеш да ги убедиш в противното...
Айде... мир да има!

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Взимам 124ка 87г. пред ред други коли 93г.няма да изброявам за да няма засегнати,Мергела 124ка е добра колица верно много куца на варвеш 200д,250д но е добра колица хубаво вози все пак това не е кола със спортен характер
А за 8000 може да вземеш 250д 90г. ако толкова гледаш годините,но като копуваш кола не копуваш години а кола
А за 8000 може да вземеш 250д 90г. ако толкова гледаш годините,но като копуваш кола не копуваш години а кола
Опитаи смъртта но не умираи
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2