Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
zAcK написа:Явно има няколко човека, които стоят вкъщи заключени от злия генерал, или тати, и псуват китайската кашлица, която Болгар не го ловяла, щото той ходел по огън и лед, да стигне до кафето в кварталния трафопост, да бройка дрислите![]()
![]()
![]()
Никой не ви е спрял да излизате, да работите, да ходите на село да си гледате марулята като оная майна. Иска се малко отговорност.
Целият свят е забавил темпо, но БГ батките щели с парите за кафенце заводи да отварят, да произвеждат за цял свят, ама били възпрепятствани от мерките...![]()
![]()
![]()
P.S. Признайте си, че колекторите ви звънят, да си връщате анцузите на изплаще и в момента сте в шок и ужас![]()
Зак ме уби да се хиля тука с тоя пост.

На жената най-добрата приятела сега и звъня от Каламата(Гърция не, че не заете де)и каза, че там били страшни мерките. Никъде не излизат, едва ли не по двора почти да не може щото видиш ли ги следят с дронове за движение. На улицата не може освен ако не отиваш до хранителен магазин или аптека, но така или иначе друго не работело. Обаче трябва да си пуснал смс за всяко излзиане и за какво излизаш. Тоест едва ли някой ходи по 5 на ден до магазина и да разхода кучето. Не пуснеш ли смс е 150 евро глобата. А там знаем, че дерат доволно си ги събират после глобите. Такситата работели, но само по един човек вътре.
Та това е Гърция, където е лошо, ама не както в Италия и Испания. Не знам дали гледахте прирачните Мадридски булеварди през деня.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Зак ме уби да се хиля тука с тоя пост.![]()
На жената най-добрата приятела сега и звъня от Каламата(Гърция не, че не заете де)и каза, че там били страшни мерките. Никъде не излизат, едва ли не по двора почти да не може щото видиш ли ги следят с дронове за движение. На улицата не може освен ако не отиваш до хранителен магазин или аптека, но така или иначе друго не работело. Обаче трябва да си пуснал смс за всяко излзиане и за какво излизаш. Тоест едва ли някой ходи по 5 на ден до магазина и да разхода кучето. Не пуснеш ли смс е 150 евро глобата. А там знаем, че дерат доволно си ги събират после глобите. Такситата работели, но само по един човек вътре.
Та това е Гърция, където е лошо, ама не както в Италия и Испания. Не знам дали гледахте прирачните Мадридски булеварди през деня.

А Гърция има 2000 потвърдени случая и 90 смъртни случая, което на фона на наистина засегнатите държави е нищо

Батките да вземат да помислят, че нашите марки вероятно са най-леките на Балканите

В Сърбия не могат да излизат, в Турция също.
Като не им харесва България, могат да ходят там, да ги видим колко са отворени

Могат и в Румъния да се тестват

Romanians face up to 15 years in jail if they do not comply with restrictions related to the coronavirus and their behaviour leads to a death, the government said in a decree taking immediate effect Thursday.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Миналият ден някой ми каза за Индия, там като видели някой по улиата го биели с тояга.
Между другото наистина нашите мерки са най-леки. Специално на вохда на СатараЗагора мога да кажа(не съм ходил, но от няколко познати вече чувам)че ги пускат абсолютно свободно да влзиат всякакви хора. Вчера на прегледа на колата тоя ми вика, че ходил няколко пъти, един го питали само къде отива, друг път само мятали с палката да минава, шефката му каза същото. В началото са питали и т.н. ама сега и те гледат ден да мине, нов да дойде. Из града тука работят, които си искат почти магазинчета, не работят тези, които просто нямат оборот. Една позната от магзин за обувки и ми каза, че са отворили са един ден, хора влиза малко, но никой не купувал нищо и затворили пак. Но някои си работят. Не работят единствено кръчмите и кафе-автоматите. Някой ми каза, че кафе-автоматите само в гербаджисйките градове не работели, това доколко е вярно???
Разни дюнерджийници си работят като има хора пред тях, може да се не са всички, ама има работещи, баничарниците също и има опашки дори. Пред бюрото по труда има по 50 човека перманентно. Да не изброявам още, че няма смисъл. Общо взето си стои у тях, който иска и на фона останалия свят е едно нищо.

Между другото наистина нашите мерки са най-леки. Специално на вохда на СатараЗагора мога да кажа(не съм ходил, но от няколко познати вече чувам)че ги пускат абсолютно свободно да влзиат всякакви хора. Вчера на прегледа на колата тоя ми вика, че ходил няколко пъти, един го питали само къде отива, друг път само мятали с палката да минава, шефката му каза същото. В началото са питали и т.н. ама сега и те гледат ден да мине, нов да дойде. Из града тука работят, които си искат почти магазинчета, не работят тези, които просто нямат оборот. Една позната от магзин за обувки и ми каза, че са отворили са един ден, хора влиза малко, но никой не купувал нищо и затворили пак. Но някои си работят. Не работят единствено кръчмите и кафе-автоматите. Някой ми каза, че кафе-автоматите само в гербаджисйките градове не работели, това доколко е вярно???
Разни дюнерджийници си работят като има хора пред тях, може да се не са всички, ама има работещи, баничарниците също и има опашки дори. Пред бюрото по труда има по 50 човека перманентно. Да не изброявам още, че няма смисъл. Общо взето си стои у тях, който иска и на фона останалия свят е едно нищо.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Без слънце няма имунитет срещу корона, ваксината е измама - нямаме и за грип: проф.д-р Ст. Монтанари
Видян 8857 пъти | Коментари 2
Гласували 7 рейтинг: 4.0000
„От болест и зараза умира, който иска да умре, а който иска да живее – преживява”! Това казва в интервю проф.д-р Стефано Монтанари от центъра Stelior в Женева, директор на лабораторията по нанодиагностика в Модена – един от най-ударените от коронавирус градове в Италия и Европа, консултант на главната прокуратура на Италия и националната й армия.
- Професоре, какво е коронавирус 19 всъщност?
Химическа верига от фамилията на коронавирусите, от които иаме хиляди, включително баналната настинка често се дължи именно на един коронавирус. Интересен е с това, че в повече от половината случаи хората не го усещат, нямат симптоми, но пък атакува белите дробове на много възрастните хора, които имат вече придобити нелечими заболявания и твърде нисък имунитет, атакува силно и пушачите.
- Къде е роден?
Разсмиват ме версиите за прилеп или змия от пазар, а защо не еднорог? Дори естествено появил се, не е трудно той да е бил модифициран лабораторно и нарочно или погрешка да е излязъл оттам.
- Защо смъртността в Италия е толкова голяма?
Правим масови ваксинации на много възрастните хора с ваксини, които отслабват организмите им допълнително.
- Значи ли, че не вирусът е толкова смъртоносен, колкото здравната система?
Точно. Проблемът е липсата на подготовка за извънредна ситуация с пневмонии, тъй като 10 години нашите политици не правят нищо за болниците, които закриват и особено инфекциозните, намалява персоналът, не можем да задържаме добрите кадри, режем пари от образованието и подготовката им.
Скандално е, но имаме само 4 места за интензивна терапия на 1000 души. Това е една корумпирана система, която нещо, което струва условно 10 евро, се плаща 20, поради което парите никога не достигат и така се оправдава рязането на всичко.
- Помагат ли маските и ръкавиците?
Ръкавиците пречат на влизането в контакт с вируса на собствените ни гъби и бактерии. Маските са безполезни, защото вирусът може да влезе н гореми количества през тази видима, но неефективна защита.
- Правилно ли е затварянето на хората у дома без слънце?
Казват ни да се заключим вкъщи, а трябва да е точно обратното. Слънцето е незаменимо за набавяне и обмяна на витамин Д, без който няма имунитет. Липсата на слънце оставя беззащитен организма не само срещу този вирус, но и срещу още множество патогени. Изобщо не говоря за психическите измерения – депресии, страхове, които също вредят на имунитета. В началото на кариерата си работех в Швеция и моят ръководител винаги казваше: „От болест и зараза умира, който иска да умре, а който иска да живее – преживява”!
- Чакаме ваксина, да се надяваме ли на това?
Това е автентична измама! Ваксина за грип и настинка, за подобни вируси няма. Ваксина има за болести, за които може да се изгради траен имунитет като морбили, варицела и т.н.
Моят професор – самият Луиджи ди Белла е авторът на фразата, която все ни повтаряше, а отдавна е станала народна мъдрост: „Грип се лекува с медикаменти за 7 дни, а иначе минава за седмица”. Най-лоши са т.нар. поливалентни ваксини. Какво са те? Пари. Пари за фармацевтичните компании. Това е единственият продукт в света който не търси клиенти – обратно, те са задължени от държавата да си го купят. И е единственият продукт, за който продавачът му не носи никаква отговорност – гражданска, административна, наказателна, каквото и да причини като страничен ефект на лекувания.
Top Gun Maverick написа:Миналият ден някой ми каза за Индия, там като видели някой по улиата го биели с тояга.![]()
Колега, това е антиправителствена пропаганда- благодарение на взетите мерки от НОЩ все още изобщо дишаме, ти искаш да ни убедиш, че и да не ги спазваме е същото.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Смотан, стига си си упражнявал копи-пейста
Нищо няма да се види с маски или без ...
Те тепърва се заразяват хора от тук от там...
Надеждата е да се ограничи, ще има все повече заразени.
Единственото, което има смисъл е да се мисли как да се продължи живота със ковид, а не да чакаме да изчезне!
Нито грипа е изчезнал нито друга болест някога

Единственото, което има смисъл е да се мисли как да се продължи живота със ковид, а не да чакаме да изчезне!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Тва в Ню Йорк е..много зле
Много се радвам че в БГ имаме толкова малко заразени..при положение че в другите държави са много.. което си е плашещо вече..
Много прости хора имаме които не могат да спазват ограниченията човек..като стадо овце са
То си има и наказания ама май на никой не му пука..
След 2 седмици ще видим какво е положението..абе докрая на месеца няма да е по-добре.

Много се радвам че в БГ имаме толкова малко заразени..при положение че в другите държави са много.. което си е плашещо вече..
Много прости хора имаме които не могат да спазват ограниченията човек..като стадо овце са

То си има и наказания ама май на никой не му пука..

След 2 седмици ще видим какво е положението..абе докрая на месеца няма да е по-добре.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
ryan83 написа:Тва в Ню Йорк е..много зле![]()
![]()
Много прости хора имаме които не могат да спазват ограниченията човек..като стадо овце са![]()
![]()
![]()
То си има и наказания ама май на никой не му пука..![]()
![]()
![]()
Има хора, които не спазват изискваният, но премиерът ги слага на мястото им:
Г-н Борисов даде и срок:
K_Ilkov написа:Смотан, стига си си упражнявал копи-пейста![]()
Колега, много си объркан- точно това се описва в поста, но изглежда не можеш да преработиш информацията. Успокой се, опитай още веднъж като четеш бавно и може да се получи. Ако пак не стане, специално за теб ще правя изречения с максимум три думи.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Дайте някакво инфо за протестите утре... Може и на ЛС !
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Да объркан съм ... Щото не седя по цел ден "преработвам" информацията от разни сайтове и да я пействам у форума 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ildivvy написа:Дайте някакво инфо за протестите утре... Може и на ЛС !

О, дааа

P.S. Баце и Горанката харесаха този пост

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Инфото е, че няма да има протести 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Има няколко човека тук дето като не им опонираме известно време и се надъхват все повече и повече. Даже според мен ерекция получават като разказват във форума колко е зле навсякъде по света, как умират хора, колко е заразно, колко ще стане зле и т.н. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
K_Ilkov написа:Единственото, което има смисъл е да се мисли как да се продължи живота със ковид, а не да чакаме да изчезне!
Точно.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Мен тази статия в същия сайт ми стана по-интересна:
https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazv ... 39063.html
Истината е, че реално няма как да знаем в Китай как е било защото е малко по-лесно от информацията със Северна Корея, а и дали е излезнал от лаборатория или пазар. Но пък тая е разкрила през 2002 другия вирус откъде е.
https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazv ... 39063.html
Истината е, че реално няма как да знаем в Китай как е било защото е малко по-лесно от информацията със Северна Корея, а и дали е излезнал от лаборатория или пазар. Но пък тая е разкрила през 2002 другия вирус откъде е.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
България започва производството на лекарствота хлорохин, за който проучванията досега показват, че дава добри резултати при лечение на COVID-19 пневмонията.
Технологията вече е усвоена, а активните съставки са поръчани.
Лекарството ще бъде готово до десет дни и ще бъде пуснато на българския пазар. То ще струва около 100 лева.
Предвижда се първоначално да бъдат произведени около 5000 опаковки.

Добрееее, 100 кинта за опаковка

Последна промяна zAcK на 12 Апр 2020, 19:15, променена общо 1 път