И после отваряме тема : ПТП и причините за тях
Модератор: Общи модератори
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Re: И после отваряме тема : ПТП и причините за тях
blacksapphire написа:Поредното дрогирано лайно. Светъл му път на Милен Цветков.
https://gong.bg/bg-football/multimedia/ ... shareBlock
Защото ако всичко се вършеше като хората и ако след задържането на Миньо Стайков-Минко Апаша,му бяха прекратили и конфискували всички фирми,имоти и коли,сега това дрогирано лекенце нямаше да кара служебния джип,който крадливата му майка е писала на фирма сигурно да спести едни пари от ДДС,за да има за дрога на келешчето си и да извърши убийство,защото това за мен си е чисто убийство.
Ако полицията си вършеше работата щеше отдавна да разбере,че има нещо гнило и са източени едни пари по едни проекти,но като си приближен,няма как да стане,нищо че на адреса на фирмата има регистрирани още над 60 фирми програмаджии
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
blacksapphire написа:Ето кое е синчето. Пуснаха под домашен арест другия дришльо убиец от Борисовата градина. Не очаквам нещо различно тук. И това се води относително сигурно субару... Ако беше някоя градска въшка, щяха да се събират до ндк.
https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/593981
При положение, че е бил дрогиран, сега няма как да се измъкне, нали ? Това трябва да се брои за убийство и тоя път няма да се размине. Какво повече трябва да стане за да се засилят мерките за контрол на пътя ? Ако и сега няма осъдени, ще трябва да се организира нещо сериозно

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Син на приближена на Миню Стайков...дали ще има присъда според теб 
ПП: Още от сега доста от публикациите за самоличността на виновника изчезнаха от интернет пространството, сам си прави изводите как ще се развият нещата

ПП: Още от сега доста от публикациите за самоличността на виновника изчезнаха от интернет пространството, сам си прави изводите как ще се развият нещата
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Предполагаемо развитие.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Условна присъда макс.
Проблемът не е в полицията. Проблемът е в прокуратурата. Полицията ги хваща, прокуратурата ги пуска. Не искам да говоря за тази организация, защото съм пряко засегнат от нея....
Проблемът не е в полицията. Проблемът е в прокуратурата. Полицията ги хваща, прокуратурата ги пуска. Не искам да говоря за тази организация, защото съм пряко засегнат от нея....
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Единствено може да има сериозни последствия, ако някой баровец или син на баровец удари друг. Тогава ще си разчистят сметките сами.
При всякакви други случаи, ще има много шум и абсолютно нищо на края.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
alekangg написа:Единствено може да има сериозни последствия, ако някой баровец или син на баровец удари друг. Тогава ще си разчистят сметките сами.
Как пък не се случи някой баровец да утрепе някой депутат...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
За самата катастрофа прочетох, че от удара журналиста си е ударил главата в стъклото и е бил изхвърлен от колата. Като гледам пораженията и понеже малко ги поназнайвам нещата това е било удар със около 100км... ако журналиста е бил с колан е имал голям шанс да оцелее...
За това дали е отстраняване на неудобни- не мисля. Има далеч по- лесни и тихи начини да затворят устата на някой от колкото да разчитат на дрогиран младеж с протекции с още приятели в джипа да го размаже на централен булевард в столицата.... ще обясня- ако беше умишлено, нямаше да е надрусан защото закона предвижда едно наказание ако просто си убил някой на пътя и съвсем друго много по-строго такова ако си пиян/ надрусан и тн.
За това дали е отстраняване на неудобни- не мисля. Има далеч по- лесни и тихи начини да затворят устата на някой от колкото да разчитат на дрогиран младеж с протекции с още приятели в джипа да го размаже на централен булевард в столицата.... ще обясня- ако беше умишлено, нямаше да е надрусан защото закона предвижда едно наказание ако просто си убил някой на пътя и съвсем друго много по-строго такова ако си пиян/ надрусан и тн.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Краш тест на Субару Форестър с 80км/ч при удар отзад.
5 звезди euroncap.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тия краштестове по стандарт май са с удар от у-во със същото тегло, като на тестовото.
Много нелепо потвърждение на тезата, че при катастрофа е добре да си в голямата и тежка кола.
Много нелепо потвърждение на тезата, че при катастрофа е добре да си в голямата и тежка кола.
blacksapphire написа:
5 звезди euroncap.
батка, това което си показал е снимка от FMVSS 301R тест за издръжливост на резервоара при удари отзад. това е удар с тежест 1367кг при скорост 79.3 км/ч... като лицето на удрящия е само на 80см от земята... (да- трябваше да погледна конкретните цифри щото теста го знам, но не помня детайлите) - https://www.nhtsa.gov/sites/nhtsa.dot.g ... 01r-02.pdf
аудито е 2.5 тона... и те удря поне на 120см от земята и както казах скороста е около 100км/ч...
аз тия раоти не си ги смуча от пръстите...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
alx написа:blacksapphire написа:
5 звезди euroncap.
батка, това което си показал е снимка от FMVSS 301R тест за издръжливост на резервоара при удари отзад. това е удар с тежест 1367кг при скорост 79.3 км/ч... като лицето на удрящия е само на 80см от земята... (да- трябваше да погледна конкретните цифри щото теста го знам, но не помня детайлите) - https://www.nhtsa.gov/sites/nhtsa.dot.g ... 01r-02.pdf
аудито е 2.5 тона... и те удря поне на 120см от земята и както казах скороста е около 100км/ч...
аз тия раоти не си ги смуча от пръстите...
Батка, 'земи се успокой малко... Какво си казал на никой не му дреме, нито от къде си го изсмукал...
Аз съм удрял кола отзад с 60 км/ч и пораженията бяха, че стана с 2 см по-къса. Видимо и нямаше нищо. И да, бях с по-тежка и по-висока от ударената.
Та не ми развивай теории, че това е било удар със 100 км/ч...
Поне 150-160 е била скоростта, за да го смачка така...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
150-160 за това място с много светофари ми се струва трудно постижимо дори и за надрусан келеш. Определено дългото спускане там увлича шофьора и скоростта не се усеща, но чак 150+...
drago_pavlov написа:Поне 150-160 е била скоростта, за да го смачка така...
батка, ти удрял ли си се със 160? щото аз съм се удрял със 140 (верно, на писта) в повредена спряла кола. бях със пълна клетка, 5-точков колан, ханс шина на врата и каска колкото ти струва колата. резултата беше 2 месеца в болница, строшен таз, строшени ребра, строшена китка, скъсан далак и другото не го помня.
а на тоя наркоман и на приятелите му на практика нищо им е нямало.
има една приказка, че ударите се делят на такива до 100-120 и такива по-нагоре. щото това което убива е ускорението на тялото както знаеш, а не че те е ръгнало някое желязо... и е прието, че до 100-120 тези ускорения няма да те убият докато над тях шанса ти расте прогресивно.
Последна промяна alx на 20 Апр 2020, 17:05, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила