Централен отвор джанти от 72,5мм на 74,1мм
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Централен отвор джанти от 72,5мм на 74,1мм
Здравейте, колеги !
Искам да помоля за съдействие по уголемяване на централен отвор на лети джанти 20 цола.
Взех едни от Бмв Х6, които се оказа че са с по-малък центален отвор в диаметър (задните) и ми се иска да ги направя качествено да паснат на Х5 без да има неприятни последствия.
За целта търся координати на човек занимаващ се с фрезоване на координатна машина от четенето в интернет разбрах, че на такава ще станат най-прецизно.
Но не намирам такъв тип обява и понеже съм сигурен че все някой е правил такава процедура, моля за съвети и данни (може и на ЛС)?
Приемам всякакви съвети в това отношение и не бързам за никъде, въпреки че сезонът дойде вече.
Благодаря предварително !
Искам да помоля за съдействие по уголемяване на централен отвор на лети джанти 20 цола.
Взех едни от Бмв Х6, които се оказа че са с по-малък центален отвор в диаметър (задните) и ми се иска да ги направя качествено да паснат на Х5 без да има неприятни последствия.
За целта търся координати на човек занимаващ се с фрезоване на координатна машина от четенето в интернет разбрах, че на такава ще станат най-прецизно.
Но не намирам такъв тип обява и понеже съм сигурен че все някой е правил такава процедура, моля за съвети и данни (може и на ЛС)?
Приемам всякакви съвети в това отношение и не бързам за никъде, въпреки че сезонът дойде вече.
Благодаря предварително !
Последна промяна 7S\/E7OSLA\/ на 26 Апр 2020, 17:56, променена общо 1 път
- DiscontroL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ВАЗ 2106 Turbo / BMW E46 330xi
- Мечтае да кара: E30 M3 SPORT EVOLUTION / Е36 М3 / E46 M3
Re: Централен отвор джанти от 72,5мм на 74,1мм
Питай в тази група: https://www.facebook.com/groups/618955618448007/ , със сигурност ще намериш кой от твоя град да ги направи. 

Race cars is my escape from all bullshit in life...
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: Централен отвор джанти от 72,5мм на 74,1мм
Да уточня за гр. София питам и предпочитам някой дето е минал по този път вече да ми даде насоки, препоръки, ако има такъв колега.
Защото на мен на почти всяка гумаджийница казват че ще го направят даже и на ръка (с шкурка), да но ако не е отмерено правилно после какво да ги правя тея джанти, поримерно, ако почнат да бият няма връщане назад.
Защото на мен на почти всяка гумаджийница казват че ще го направят даже и на ръка (с шкурка), да но ако не е отмерено правилно после какво да ги правя тея джанти, поримерно, ако почнат да бият няма връщане назад.
3 мнения
• Страница 1 от 1