Revolut
Модератор: Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Revolut
Няма месечна такса. Платения вариант е ъпгрейд на акаунта с допълнителни услуги - много преводи, трейдинг опции и т.н. За ежеднеявно ползване няма такси. За теглене на банкомат има, ако теглиш над 450лв/мес.
Never mistake motion for action...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ясно, схванах го, кажи ми какъв е тоя надпис тогава ?
Нали ми пращат картата фрии ... защо няма бутон изпрати я и готово ?
Какви ъпгрейди , какви 5 лв ?
Като кликна напред следващия прозорец е за 2 карти , платиниум и голд или какво беше.
Но надписа пари/месец ? какво прави там ... какво общо има ?
Сякаш се съгласяваш с нещо, а не желая да кликам напред ей така ....
На следващия е вземи премиум за 6.99 или метал за 12.99 .. последно тая карта фрии ли е
Нали ми пращат картата фрии ... защо няма бутон изпрати я и готово ?
Какви ъпгрейди , какви 5 лв ?
Като кликна напред следващия прозорец е за 2 карти , платиниум и голд или какво беше.
Но надписа пари/месец ? какво прави там ... какво общо има ?
Сякаш се съгласяваш с нещо, а не желая да кликам напред ей така ....
На следващия е вземи премиум за 6.99 или метал за 12.99 .. последно тая карта фрии ли е

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ами подсещат те , че може се ъпгрейднеш. Може би картата е по-различна тогава.От февруари досега не са ми зимали пари за такси.
Хм,хм...
- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
bam-bam написа:Тя картата е фрии
Но тоя надпис не ми харесва
И след него дава опциите за 2та вида карти
Но това пари/месец е чудното
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Избираш опция 3. Standart Delivery - 4.99.
Ако избереш опция 1, ще получиш карата без пари - затова е задраскано, но ще имаш месечна такса.
Като избереш опция 3, ще платиш такса за доставка на картата, но всичко останало ще ти е безплатно - standart user/plan.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Да бе , да. Избираш си каквото си избереш. Upgrade plan не ми звучи кат - ние ще ти я дадем безплатно ма после ще те цакаме.
Моята си дойде безплатно и без да ползвам референции.
Моята си дойде безплатно и без да ползвам референции.
Хм,хм...
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Leon написа:maxpower написа:А как да заредя пари в сметката, чрез банков превод? Моето онлайн банкиране към ОББ не приема Iban-a , който ми е предоставен за зареждане на сметката.
Гледам, че мога директно от дебитната карта да зареждам сметката, но има ли такси при по големи суми, да речем 1000лв?
И аз зареждам от ОББ, направо от дбитната карта и го отчита като покупка от търговец. Засега такси няма, превеждал съм обаче макс 800лв. наведнъж (тия въпросните горе дето ги виждах отлетели). Иначе се виждат веднага в Револют сметката. Тъпото е, че като преведа към българска сметка от Револют, парите се получават след 3-4 дни, но все пак идват от Англия, засега не съм имал проблеми.
Да и аз видях, че нищо не взимат до 1000лв, не съм провал още с повече.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Няма значение от сумата според тарифите на ОББ
Плащане чрез ПОС на банка в чужбина - Без такса
Плащане чрез ПОС на банка в чужбина - Без такса
Benord написа:Тук нещо се мъти!
https://money.bg/business/revolut-prinu ... usnat.html
100% в някое от изказванията им ще обявят, че "Ковид-19 ... знаете как е ...". Горкия Ковид-19 ... за всичко е виновен

Да оставим майтапа - според мен е нормално да има подобни рокади в случай че си сменят възгледите и/или амбициите. Това се случва и на други места (банки и финансови институции), но просто не стига до нас. Не се коментира типа на работниците - ако е център за обслужване в наши дни един бот може да замени част от персонала.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз вкарвам пари в акаунта само за конкретни разплащания. С повече от 10-20лв.се надявам да не изгоря, ако затворят 

Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ще въвеждат и разни такси, променят се лимити. Мен засега няма да ме бърка, но в първия момент, в който ме забърка
- изчезва. ТрансферУайз имат сходни условия, в някои случаи дори по-добри.

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Здравейте, колеги,
А някой да е ползвал приложението PHYRE ?
То е подобно , пак можеш да плащаш в магазина чрез виртуална карта, можеш да теглиш -няма такса подръжка за месеца...Можеш даже да си създадеш ако искаш някаква виртуална карта, получаваш отделно и всичките промоционални брошури директно на телефона си на магазини като Кауфланд , Лидъл и Била , Т маркет ...
Ако искаш да заредиш дигиталния си портфейл е по два начина - чрез банков превод - имаш сметка към БАНКА ПЕЙНЕТИКС АД и другия начин чрез превод от друга карта .Как мислите дали са достатъчно надеждни ?
То е подобно , пак можеш да плащаш в магазина чрез виртуална карта, можеш да теглиш -няма такса подръжка за месеца...Можеш даже да си създадеш ако искаш някаква виртуална карта, получаваш отделно и всичките промоционални брошури директно на телефона си на магазини като Кауфланд , Лидъл и Била , Т маркет ...
Ако искаш да заредиш дигиталния си портфейл е по два начина - чрез банков превод - имаш сметка към БАНКА ПЕЙНЕТИКС АД и другия начин чрез превод от друга карта .Как мислите дали са достатъчно надеждни ?
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
https://money.bg/personal-finance/nov-p ... efona.html
А какво мислите за българския еквивалент на Револют, гледам че предлагат и карти
А какво мислите за българския еквивалент на Револют, гледам че предлагат и карти

..Bayerische Motoren Werke..

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Vasko написа:Здравейте, колеги,
Като A1 Wallet е... т.е. ако си клиент на А1, можеш да си направиш A1 Wallet... Иначе Phyre са си сериозна работа...