Море в Гърция 2020

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, Е53
Мечтае да кара: ново

Re: Море в Гърция 2020

Мнение от mi6obmw » 12 Май 2020, 16:50

drago_pavlov написа:
Моджо написа:ПичУое, и аз ходя в Гърция, ама за нашето море не сте прави. Може голямата си част да е зле, но не цялото е зле. А като не сте ходили от години не коментирайте.

Ходил човека преди 12 години на слънчака, спал в някаква дупка за 20 лв/вечер, ял гюзлемета и дюнери за по 3 лв/бройката цяла седмица и после го сравнява с хотел за 100 €/вечер в Гърция и вечеря в ресторант, където е оставил още 100€...
И после "мега зле е лайноморието" :mhihi:
Аз последните 3 години ходя в България и никъде не съм видял наркомани, не са се държали с мен като с никому ненужен боклук, не съм ял развалена храна, не съм хванал нито веднъж вирус...
'Що така ве инджинерчето :dunno: Сигурно ходя на друго море, знам ли ..

Недейте така бе хора, гадно е като ви казват. Не идвайте, не ни трябват повече, като вас. Както казах тук е най- скъпото и гнусно място и не идвайте , ама май никой не ме разбра. Още веднъж беж на юг и югоизток и даже , ако не се връщате ще е супер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Май 2020, 16:53

Всяка година едно и също. Има хора харесвали едно, други друго и трети трето. Какво толкова се палите все едно хотела в България, Гърция или където и да е ваш и ви дават пари да го защитавате.
Всеки да си ходи където иска. За един едно може да е хубаво, за друг да не е и обратното.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Май 2020, 16:54

mi6obmw написа:
drago_pavlov написа:
Моджо написа:ПичУое, и аз ходя в Гърция, ама за нашето море не сте прави. Може голямата си част да е зле, но не цялото е зле. А като не сте ходили от години не коментирайте.

Ходил човека преди 12 години на слънчака, спал в някаква дупка за 20 лв/вечер, ял гюзлемета и дюнери за по 3 лв/бройката цяла седмица и после го сравнява с хотел за 100 €/вечер в Гърция и вечеря в ресторант, където е оставил още 100€...
И после "мега зле е лайноморието" :mhihi:
Аз последните 3 години ходя в България и никъде не съм видял наркомани, не са се държали с мен като с никому ненужен боклук, не съм ял развалена храна, не съм хванал нито веднъж вирус...
'Що така ве инджинерчето :dunno: Сигурно ходя на друго море, знам ли ..

Недейте така бе хора, гадно е като ви казват. Не идвайте, не ни трябват повече, като вас. Както казах тук е най- скъпото и гнусно място и не идвайте , ама май никой не ме разбра. Още веднъж беж на юг и югоизток и даже , ако не се връщате ще е супер.
Това го прочетох вече един път днес в друг пост.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Май 2020, 18:46

Развълнуваният варненски гларус сигурно на бокс ходи, на емемей ходи и на лайноморието си му е средата.
Айде да не казвате кой какво да казва и къде да ходи, щото България не е ваша и всеки си им право на мнение, ок? :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 12 Май 2020, 18:51

Тя и Корея не е твоя ма нещо пращаш натам хора. Глей си испанските къде и седи мирен.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 12 Май 2020, 18:52

Bogat-Beden написа:Развълнуваният варненски гларус сигурно на бокс ходи, на емемей ходи и на лайноморието си му е средата.
Айде да не казвате кой какво да казва и къде да ходи, щото България не е ваша и всеки си им право на мнение, ок? :winky:

Ама ти сериозно ли, ама пак ли? Наистина доказваш че не можеш да мислиш и това е.
Хора които не са ходили там последните 4-5 години и даващи мнение е равносилно на мнение кое то се обосновава на сънищата ми от миналата вечер....
Което пък обезмисля напълно каквато и да е логична дискусия.

Иначе аз съм ходил последните 4-5 години и в Гърция(5-6 пъти на сезон) и на нашето и не мога да се съглася, че нещата са толкова зле. Но всичко зависи къде ходите, защото "нашето черноморие" е доста широко понятие.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Май 2020, 18:57

Баси, щом 5-6 пъти на сезон се ходи на море в Гърция и отделно на нашето излиза, че рядко изтърваш седмица. По колко време е това море? Не, че няма млади пенсионери, но да не е ходенето за 1 вечер?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 12 Май 2020, 19:07

alekangg написа:Баси, щом 5-6 пъти на сезон се ходи на море в Гърция и отделно на нашето излиза, че рядко изтърваш седмица. По колко време е това море? Не, че няма млади пенсионери, но да не е ходенето за 1 вечер?

Дам, просто съм много близо, от момента който отворя входната врата, до момента който си разпъна хавлията на плажа, ми е точно час и половина(ако не ме мотаят на границата де), та гледам почти всеки уикенд когато не съм на Доспат да съм там :mhihi:
Обичам да пътувам, примерно тази година джулай морнинг мисля да го карам на Шабла, в 5 тръгвам след работа и сутринта обратно :smoke: Тогава се предполага че ще съм си в София вече де... :D

Иначе задължително прекарам по 7 последователни дни и на нашето и в Гърция, но точно тогава ми свършва отпуската :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 12 Май 2020, 19:17

Въпреки всичко, аз ще си чакам по натам през лятото за Гърция, защото на нашето море НЕ мисля да стъпя. НО!!! нека хората които казват, че има хубави неща по нашето море, да кажат кои са, без оглед на пари - да е чисто, подходящо за дете, хубава храна, вода, отношение. Вие сте, давайте :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 12 Май 2020, 19:19

Много зависи от възраста, и от представата ти за почивка, но по описаните критерии бих препоръчал Приморско.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 12 Май 2020, 19:24

Царево. Не Василико, самия град. Плаж на Ахтопол. По - скоро малко преди селото. Примерно.
Бяла Виста също може.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 12 Май 2020, 19:30

ka4i написа:нека хората които казват, че има хубави неща по нашето море, да кажат кои са, без оглед на пари - да е чисто, подходящо за дете, хубава храна, вода, отношение. Вие сте, давайте :ok:

Аз лично съм си спретнал една малка лодка на нашето Черноморие и почивката ми е да си разцъквам с нея. Там си плажуваме. Не ме интересуват кръчми, таверни, чадъри, мадъри и т.н.
В този ред на мисли е по-лесно да си уредиш нещата в тази насока на нашето море. Язовирите също са отличен вариант и се доближават до спокойствието на Гърция.

Ако щях да ходя на плаж, бих предпочел все пак да е в Гърция, защото е по-спокойно. Жена ми обаче, не й допада пътя до там... И като времетраене и като завои. И Гръцката кухня по мое мнение не става за над 4-5 дена. Не е достатъчно разнообразна. Не са никакви кулинари.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Май 2020, 19:40

Screenshot_2020-05-12 Няма смисъл.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 12 Май 2020, 20:46

Актуално :mhihi:

FB_IMG_1589309079361.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Май 2020, 20:57

alx написа:
bum_bum написа:Опитват се да измислят нещо за да спасят сезона при нас. Осраха морето, презастроиха брутално, услугите са на ниво третия свят и сега се опитват силово да го наложат, щото ако туризма с всичките му съпътстващи разходи не си отчете ДДС-то бюджета ще се издъни яко.

ето това е което се случва...

аз мисля, че тази година ще е повратна за черноморския ни туризъм. много хора ще преосмислят туристическите си практики и ще установят, че няма полза да се ходи по нашето море така както е ситуацията в момента в измерение услуги -> заплащане.

идва един период на рекалибриране на услугите, заплащането и на целия имидж на черноморието ни. и този процес ще е особено болезнен за някои от бизнесите.

Правят жалки опити да ги спасят нашите, а те не го заслужават, защото са жалки, обслужване 0, качество на храната 0, водата мръсна, само бетон, еми мерси.
Хора като мен няма да стъпят на нашето море, няма и в Гърция да идем но и тук, и ще паднат по гръб 1000%
Но има и друга страна монетата доста Българи с бизнеси в Гърция, яхти, къщи за гости и прочие, около Кавала е фул с Българи.
На нащо море МЕРСИ ,няма да стъпя и да им дам 1 лев.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата