Коя е най-вълнуващата кола, която сте шофирали ?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Re: Коя е най-вълнуващата кола, която сте шофирали ?
на мен все вълнуващи ми се падат... де да знам
май е30 кабрио с осмак

май е30 кабрио с осмак

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Моята 18-ка кабрио. Прекалено много моменти имам в нея и хубави и лоши, и с усмивки и със сълзи... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Най-вълнуващата за времето си - Опел Вектра от първите. Карах един Полски Фиат, който беше стар и мега зле и тъкмо си бях купил Рено 11 на 15 години и много му се кефех. И тогава братовчед ми дойде от Австрия с една 6 годишна Вектра, за която беше дал 15 милиона лева. Като седнах в нея да врътна едно кръгче, все едно бях на друга планета. Заоблен дизайн, усивател на волана
Ей Би Ес
, велурен салон
централно заключване
и работеше тоооолкова тихо, а беше над 100 коня. Не си спомням колко но малко над 100. И всичко по колата работеше до най-мижавата врътка или бутонче.
Годината беше 98-ма. Качвал съм се да врътна едно кръгче на много коли след това, но никога нищо не ме е развълнувало така, както тази Вектра.

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Аз пък се сещам как през 1990-та се качих на една E34-ка, с борд компютър
Всичко Ел. по нея
Беше чисто нова, но нямах книжка за да я подкарам... въпреки това в сравнение с BMW-то от 76-та година на баща ми беше си космически кораб... то всичко на всичко западните коли се брояха на пръсти, а за новите да не говорим, да не говорим за кола от този висок клас.

Всичко Ел. по нея

Беше чисто нова, но нямах книжка за да я подкарам... въпреки това в сравнение с BMW-то от 76-та година на баща ми беше си космически кораб... то всичко на всичко западните коли се брояха на пръсти, а за новите да не говорим, да не говорим за кола от този висок клас.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Мерцедес 140-ка 94г. 150 коня на баща ми. Тая кола като я карах за пръв път така ме грабна че..
Всичко беше ел. копчета вътре..подгряване на седалки отпред и отзад.. с махагонов волан
Супер комфортна, стабилна на пътя и много маневрена..абе откъм държене на пътя най-много ме грабна
След време разбрах че тая кола за времето си е била нещо извънземно..Наистина беше уникално чувство..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Тя и сега пак е комфортна и добра. Но някак си не се намират вече.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
SpeedyMan написа:Тя и сега пак е комфортна и добра. Но някак си не се намират вече.
Намират се, ама са над 15 бона

- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Три-четири години след като излезна първа генерация на Порше Кайен имах възможност доста пъти да карам на тогавашния ми шеф Cayenne Turbo S 520 коня, набухан до горе с екстри. Много ми се е запечатала от тогава тази комбинация от лукс, голям размер, звука на V8-ка и ненормалното ускорение. Спомням си, че винаги първата работа като запаля колата беше да изключа радиото, за да слушам истинската музика. Или как карам спокойно из София и слушам радио Нова. Или как от София до Созопол и обратно изяждаше литър-два масло
Тия кайени вече ги има по за 10 хил. лв. с газова уредба, ама за тогава си беше мега уау и турбо-S гъзария. Планирал съм, ако сме живи и здрави, някой по-актуален Кайен да ми е по-следващата кола, след като мина през X5-ца.
Карал съм и 911ка, също е много куул с боксеровия шестак със звук отзад, ама вече съм на 34, с деца, по-улегнал. Обичам да ми е широко и да гледам от високо.

Тия кайени вече ги има по за 10 хил. лв. с газова уредба, ама за тогава си беше мега уау и турбо-S гъзария. Планирал съм, ако сме живи и здрави, някой по-актуален Кайен да ми е по-следващата кола, след като мина през X5-ца.
Карал съм и 911ка, също е много куул с боксеровия шестак със звук отзад, ама вече съм на 34, с деца, по-улегнал. Обичам да ми е широко и да гледам от високо.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
m.dimitrov1992 написа:SpeedyMan написа:Тя и сега пак е комфортна и добра. Но някак си не се намират вече.
Намират се, ама са над 15 бона
Няма ги вече такива стегнати..запазени, с повече екстри и да вадят стойка..трудно е да намериш такъв мечок вече

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3