Море в Гърция 2020

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Re: Море в Гърция 2020

Мнение от sub_eleven » 17 Май 2020, 19:46

alekangg написа:лайноморието

Ако визираш централните плажове в претоварени курорти, може и така да го наречеш. Спомените и впечатленията са ви от места за масите. Такива курорти може да откриете и извън БГ.

Има толкова места обаче, където можеш да идеш и до които няма достъп, примерно около резерват Ропотамо, където плажът, който гледа към Аркутино е номер 1 и откъм чистота и откъм вода и спокойствие. Залив Света Параскева и какви ли не други прекрасни места има, дето може и да си се къпеш и какво ли не да правиш сам самичък. Една лодка инвестиция трябва и "лайноморието" се превръща в най-прекрасното място на света.

Е тук ходим на плаж много често, чe ми е близо, чистичко е, мек пясък на дъното(няма таралежи, където има скали), никой не ме безспокои.

https://drive.google.com/open?id=1V-B_F ... ICUIpm_UZs

https://drive.google.com/open?id=1V3FBF ... ntFxNt773c

Имам и много други местенца, които си ги знам и обичам да ходя, включително и една река в която влизам до 6 километра по устието, там пък какъв рай е, ще потърся снимка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Май 2020, 20:11

obvinqemiq djo написа:
alekangg написа:
obvinqemiq djo написа:Темата,която пусна колегата е море в Гърция.Всеки да сподели мнения кой къде е ходил и т.н.За съжаление обаче още от третия пост започна да се плюе по нашето море.Искам да попитам,защо не си направите отделна тема и да си плюете на воля всичко българско и родно.И до всички тези искам да ви попитам, вие като какви се определяте,като Българи или като някакви други,защото звучи някак много лицемерно може би, българин да вика Вие българите сте такива.И това за съжаление е във всяка тема,не е ли време същите тези които толкова ненавиждат страната ни,да се ориентират към немския форум на бмв примерно или където поискат.И най вече да си съберат куфарчетата и да си идат в хубавите и развити страни от западна европа или където сметнат за добре и да спрат да прецакват всяка тема с мнението си колко сме зле тука и колко кал има по улиците на София.

Ти защо четеш тук, за да хвалиш българското ли?
Защо не си направиш една тема - на море в България и да си хвалиш там лайноморието, а идваш и пишеш тук?

Малко неща има за хвалене, но явно ти искаш да хвалиш всичко и да затваряш очи, но не карай мен и другите, които не искат.
Никой не те спира да ходиш само на лайноморието, ако искаш давай всичките си пари, даже може да ги спонсорираш безвъзмездно, нали си българин, подпомагай България.
Отдавна всеки може да живее където иска, било в България или не, няма нужда да ни пращаш където и да е.

,но само да вметна че средиземно море въобще не е чисто море,може да се прочете по темата и лайната са последното нещо,което трябва да ни притеснява при замърсяването в едно море.Но това пак е друга тема.

Значи ли това, че лайноморието е по-чисто от Средиземно море?? :mhihi:

sub_eleven написа:
alekangg написа:лайноморието

Ако визираш централните плажове в претоварени курорти, може и така да го наречеш. Спомените и впечатленията са ви от места за масите. Такива курорти може да откриете и извън БГ.

Има толкова места обаче, където можеш да идеш и до които няма достъп, примерно около резерват Ропотамо, където плажът, който гледа към Аркутино е номер 1 и откъм чистота и откъм вода и спокойствие. Залив Света Параскева и какви ли не други прекрасни места има, дето може и да си се къпеш и какво ли не да правиш сам самичък. Една лодка инвестиция трябва и "лайноморието" се превръща в най-прекрасното място на света.

Е тук ходим на плаж много често, чe ми е близо, чистичко е, мек пясък на дъното(няма таралежи, където има скали), никой не ме безспокои.

https://drive.google.com/open?id=1V-B_F ... ICUIpm_UZs

https://drive.google.com/open?id=1V3FBF ... ntFxNt773c

Имам и много други местенца, които си ги знам и обичам да ходя, включително и една река в която влизам до 6 километра по устието, там пък какъв рай е, ще потърся снимка.

Сигурно, ние имаме хиляди километри бряг и има стотици скрити места :mhihi:
Само, че имаме бряг колкото само един гръцки остров и то от малките.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 17 Май 2020, 20:26

alekangg написа:Сигурно, ние имаме хиляди километри бряг и има стотици скрити места :mhihi:

Голям си дразнител, тази година ще ги гледаш на картинка и едните и другите места.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Май 2020, 20:31

sub_eleven написа:
alekangg написа:Сигурно, ние имаме хиляди километри бряг и има стотици скрити места :mhihi:

Голям си дразнител, тази година ще ги гледаш на картинка и едните и другите места.

Защо да съм дразнител, защото няма какво да кажеш контра фактите ли?

Не се притеснявай за мен

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 17 Май 2020, 20:33

alekangg написа:Защо да съм дразнител, защото няма какво да кажеш контра фактите ли?

Ако имам 10 места на които да отида на плаж на спокойствие, чиста вода, хубава гледка, трябват ли ми 100? Да се разкрача на всичките?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Май 2020, 20:36

sub_eleven написа:
alekangg написа:Защо да съм дразнител, защото няма какво да кажеш контра фактите ли?

Ако имам 10 места на които да отида на плаж на спокойствие, чиста вода, хубава гледка, трябват ли ми 100? Да се разкрача на всичките?

Не, щом имаш къде да идеш и си доволен, супер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320da+ M power kit= 200hp;420Nm

Мнение от mopasan » 17 Май 2020, 20:41

sub_eleven написа:

И къде в нашата бетонна джунгла намери 10места? Сподели. Аз търсих ама уви: батки, мутри и диви селяндури, които са по-страшни от батките даже. Като легнеш и вдигнеш очи след 5 мин и видиш напуканите табани на някой, който е решил че си на много добро място и иска да го "сподели" с теб!
Цените в заведенията миналата година беше същата , като в Гърция. В Поморие обедно меню за 4-ма + 1 бира, една вода и два сока= 52 лева. Ем да си го държат това море. Мое мнение разбира се.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 17 Май 2020, 20:46

alekangg написа:Не, щом имаш къде да идеш и си доволен, супер.

Няма смисъл да се дразним един друг, особено пък аз дето ходя на Гърция почти всяка година също така или иначе. Пожелавам ви на всички да може да идете и да се върнете безпрепятствено. Взимам си обратно пожеланието за картинките. Живи и здрави, но с плюене по Българското няма да стигнем далеч.

п.п. Малко като със седемте Рилски езера, и там да се качиш, ще се отвратиш от навалицата, но има места дето можеш да идеш каше и да не срещнеш никой. Пак знам такива места много. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Май 2020, 20:53

sub_eleven написа:
alekangg написа:Не, щом имаш къде да идеш и си доволен, супер.

Няма смисъл да се дразним един друг, особено пък аз дето ходя на Гърция почти всяка година също така или иначе. Пожелавам ви на всички да може да идете и да се върнете безпрепятствено. Живи и здрави, но с плюене по Българското няма да стигнем далеч.

Така е, но прости факти няма как да се оспорят.
378км бряг за България
16000км бряг за Гърция

При разлика от 42 пъти, смяташ ли, че имаме шанс да се мерим с тях? Нищо, че ти ходиш всяка седмица там..
Няма да говорим каква е водата там и у нас и колко скрити места има там и у нас.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 17 Май 2020, 20:55

alekangg написа:378км бряг за България
16000км бряг за Гърция

При разлика от 42 пъти, смяташ ли, че имаме шанс да се мерим с тях? Нищо, че ти ходиш всяка седмица там..
Няма да говорим каква е водата там и у нас и колко скрити места има там и у нас.

Дай да ги нападаме да ги завземем :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Май 2020, 20:57

Нямам нищо против

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 17 Май 2020, 20:58

alekangg написа:Нямам нищо против

Ние няма всичко, ще им оставим малко...

кандидат ентусиаст
Аватар

Море в Гърция 2020

Мнение от 3186 » 17 Май 2020, 21:03

mopasan написа:Цените в заведенията миналата година беше същата , като в Гърция. В Поморие обедно меню за 4-ма + 1 бира, една вода и два сока= 52 лева. Ем да си го държат това море. Мое мнение разбира се.

Кажи къде при византийците може да обядваме 4 души с нещо за пиене за 26 евро? Под 10 евро не съм минавал, освен с гироси на крак, или чоплейки някоя салата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 17 Май 2020, 21:20

Мии, не че нещо, ма 2 възрастни и 2 деца, без алкохол, под 35 еур не съм ял по гръчко и то малкото яде от нашето, а в бг си има негова порция.
Та по-евтино в никъв случай не е. Също като в бг, ма в еур. На мен това са ми вчепетленията.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 17 Май 2020, 21:36

3186 написа:
mopasan написа:Цените в заведенията миналата година беше същата , като в Гърция. В Поморие обедно меню за 4-ма + 1 бира, една вода и два сока= 52 лева. Ем да си го държат това море. Мое мнение разбира се.

Кажи къде при византийците може да обядваме 4 души с нещо за пиене за 26 евро? Под 10 евро не съм минавал, освен с гироси на крак, или чоплейки някоя салата.

брей, че логика :lol:

ми.. че то и в Будапеща не си спомням да може 4 души да ядат за 26 евро.. значи да.. много е кофти и там. София със сигурност е много по-добра от Будапеща, защото 4-ма души могат да ядат за 52 лева, а и от Рим, да не говорим от Берлин или Лондон, пълна трагедия са.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата