Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

Мнение от Benord » 17 Май 2020, 21:19

Човека е подсигурен военно,но уважава животът.Не виждам нищо лошо в това.
Днес бягах по моят си маршрут.Някъде около седем километра и е в природен резерват между две села.В гората нямах никакви проблеми,ама на асфалта на връщане по пешеходната пътека бягаха с мен едни мравки.
Та ги прескачах където мога.Не е красиво и логично да се отнема живот просто ей така.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Май 2020, 22:13

Benord написа:Човека е подсигурен военно,но уважава животът.Не виждам нищо лошо в това.
Днес бягах по моят си маршрут.Някъде около седем километра и е в природен резерват между две села.В гората нямах никакви проблеми,ама на асфалта на връщане по пешеходната пътека бягаха с мен едни мравки.
Та ги прескачах където мога.Не е красиво и логично да се отнема живот просто ей така.

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Май 2020, 22:26

turky1.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Май 2020, 23:05

Benord написа:Човека е подсигурен военно,но уважава животът.Не виждам нищо лошо в това.

Да де, ма мравката не е пуйка. Аз също ги прескачам. Муха като хвана в нас я нося да я пускам навън. Но пуйката е храна, въпрос на хранителна верига.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Май 2020, 0:08

bum_bum написа:

Да де, ма мравката не е пуйка. Аз също ги прескачам. Муха като хвана в нас я нося да я пускам навън. Но пуйката е храна, въпрос на хранителна верига.

Не вярвам alx да е веган :mhihi: Та някоя пуйка все ще се прости с живота си, когато реши да си хапва подобна :mhihi: Все си мисля, че е по-добре дива пуйка, отколкото ония назобозлобените химици :mhihi: :bchug:

Или колегата Benord си мисли, че като нагъва пържоли, не е виновен за смъртта на някоя животно? :weed:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Май 2020, 3:18

Животни бих убивал само ако трябва да ги ям. А това би се случило ако тези в магазина свършат. Не се е случвало до сега... слава Богу

А арсенала е за като тръгнат зомбитата по улиците. Друга бира. Там скрупули нямам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 18 Май 2020, 3:28

Ти до кога ще ги чакаш зомбитата, те при вас отдавна са тръгнали :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Май 2020, 8:20

Аз бих отстрелял поне няколко скунска , колкото да не ми ръждяса AR петнайската . Ловът на диви мисири е нещо като национална кауза , но ако човек е пацифист в дъното на душата си защо да не амнистира няколко пернати ? Макар тия от хладилната витрина да не са починали от естествена смърт .. :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 18 Май 2020, 12:57

zAcK написа:
bum_bum написа:

Не вярвам alx да е веган :mhihi: Та някоя пуйка все ще се прости с живота си, когато реши да си хапва подобна :mhihi: Все си мисля, че е по-добре дива пуйка, отколкото ония назобозлобените химици :mhihi: :bchug:

Или колегата Benord си мисли, че като нагъва пържоли, не е виновен за смъртта на някоя животно? :weed:

Прав си колега! Нагъвам пържоли,но това е планирано убийство,от раждането до смърта.Видът на прасетата е могочислен,а популацията е осигурена от това. Недолюбвам когато хайвана сам се е намерил свободен в този живот и оцелява в дивата природа и някой мазен задник го убие,само защото е умрял от скука и му трябва развлечение.Не смятам,че намесата в екосистемата е добре за нас като хора.
Иначе и аз нямам скрупули спрямо зомбитата и орките.Но това като му дойде времето.Надявам се да не идват такива времена,но подготовката винаги е необходима и жизненоважна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Май 2020, 16:29

E, има и друга гледна точка. Прасето и кокошката, които са с както казваш планиран живот водят толкова мизерно съществуване, че ти е бедна фантазията. Аз от доста време ям месо само от пасищни животни, отгледани на свобода и т.н. Ако трябва да ям традиционното промишлено произведено, по-скоро бих станал вегетариянец.

Катерици, скунксове и прочее "вредители" не бих убивал, ако не стават за ядене.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Май 2020, 16:43

Jordana написа:Аз бих отстрелял поне няколко скунска

Имай късмет да направиш това във двора си :mhihi: :mhihi: :mhihi:

alx да ти обясни, колко време ще си на квартира :OT:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Май 2020, 16:53

BMW_POWER написа:alx да ти обясни, колко време ще си на квартира :OT:

бе да ти кажа не зная какъв е закона точно в моето село но ми се чини нещо, че беше забранена стрелбата в очертанията на селото освен ако не е при самоотбрана...

ама ако си решил да ги ловиш тези, не мисля, че дори трябва да ги стреляш... позволяват ти да дойдеш на 2-3 метра от тях... и гледат любопитно :angel:

със сърните е подобно, но на по-малко от 15-20 метра не те пускат...

бе ако опре ножа до кокала, от глад няма да умра :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Май 2020, 17:41

Ми мене ме е нападала пуйка, кво ? И заек даже ;)
Хм,хм...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Май 2020, 20:12

alx написа:
BMW_POWER написа:alx да ти обясни, колко време ще си на квартира :OT:

бе да ти кажа не зная какъв е закона точно в моето село но ми се чини нещо, че беше забранена стрелбата в очертанията на селото освен ако не е при самоотбрана...

ама ако си решил да ги ловиш тези, не мисля, че дори трябва да ги стреляш... позволяват ти да дойдеш на 2-3 метра от тях... и гледат любопитно :angel:

със сърните е подобно, но на по-малко от 15-20 метра не те пускат...

бе ако опре ножа до кокала, от глад няма да умра :ok:

Не става въпрос законово. Обясни му, каква смрад ще настане. Имал съм късмет да вляза в закрит паркинг за 400 коли, където някоя от тях е минала през такава смрадлива гад. Страшно е! А да и разпръснеш карантиите из двора, не искам да си го представям. Аз тия гадове ги оправям без да разберат откъде им е дошло. Но когато са в капана. Виж, ако е свободен, двадесетина метра дистанция са ми ОК. И далече от двора.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Май 2020, 21:33

Ееее..па ти нема ги гърмиш с BFG , и освен това УСА скунксите не миришат като канадските :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата