Море в Гърция 2020
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Море в Гърция 2020
Питах ги моите и току що ми отговориха
В Хотела
- Ако не искаш няма да влизат да чистят и дезифнцират. Оставят ти вънка квото има и се читиш сам.
- В Ресторанта - Масите са рздалечени, храната е зад стъклени прегради и само казваш каво искаш и ще ти го носи сервитьор. Досега си взимахме сами
Не го виждам това как ще стане, ама...
- На плажа - Чадърите са раздалечени още /то те и не бяха един до друг/ - шезлонги, работи се дезифенкцират...често, каквото и да значи това.
Мисля са се погрижили да няма проблеми и се надявам всичко да ок. И съм сигурен че ще се спазват тия неща.
Още 1 месец ..тик-так.
В Хотела
- Ако не искаш няма да влизат да чистят и дезифнцират. Оставят ти вънка квото има и се читиш сам.
- В Ресторанта - Масите са рздалечени, храната е зад стъклени прегради и само казваш каво искаш и ще ти го носи сервитьор. Досега си взимахме сами

- На плажа - Чадърите са раздалечени още /то те и не бяха един до друг/ - шезлонги, работи се дезифенкцират...често, каквото и да значи това.
Мисля са се погрижили да няма проблеми и се надявам всичко да ок. И съм сигурен че ще се спазват тия неща.
Още 1 месец ..тик-так.
Хм,хм...
ka4i написа:На първото гише един пич иска лична карта и малък талон на автомобила...
Супер, благодаря. Видях, че тук можем да си проверяваме актовете, което е доста удобно също - https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/ ... vice/Index
Аз все си мисля, че е НЕзаконно да ти забранят да напуснеш страната, ако имаш неплатени актове, дори и връчени.
На колега му взеха книжката на място в София, защото има неплатени връчени актове, което явно е законно, но от там нататък ми се струва странна концепцията.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ама никой не ти забранява. Напусни я, само че пеш. Или си викни такси. Нали, просто ти взимат книжката, което е законно, да? Е как ще караш без книжка? Пеш - моля, може.
Аз си знам , че нямам нищо де, ама все пак проверих - нямам нищо.
Аз си знам , че нямам нищо де, ама все пак проверих - нямам нищо.
Хм,хм...
Моджо написа:Ама никой не ти забранява.
екстра, значи всичко си е в реда на нещата.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Моджо написа:Питах ги моите и току що ми отговориха
В Хотела
- В Ресторанта - Масите са рздалечени, храната е зад стъклени прегради и само казваш каво искаш и ще ти го носи сервитьор. Досега си взимахме самиНе го виждам това как ще стане, ама...
Още 1 месец ..тик-так.
Аз там където си ходя всяка година, единственото нещо като разлика от миналата, е това че персонала носеха маски и то не всички. В студиото си влизаха и си чистеха и оправяха нещата без да питат или казват нещо, нито масите бяха раздалечени, нито храната е била зад прегради, нито шезлонгите са били на разстояние.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
vlad0 написа:Супер, благодаря. Видях, че тук можем да си проверяваме актовете, което е доста удобно също - https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/ ... vice/Index
Тук може да проверяваш само връчените, другите, които са на изчакване ги няма.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Lenco
- Старши скрапер
-
- ka4i
- ентусиаст
-
Преди да змина за Гърция (17.06) проверих тук https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/KATActs/ActService/Index и не ми излезе нищо. Като се прибирах (24.06) ми изкараха на ГКПП-то 2 снимки от ноември месец миналата година. Така че, дали работи е под въпрос!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Нещо са ъпгрейдвали явно педалите!
На мен ми взеха книжката преди 2г по тая схема
Още нямаше сайт, ама им бяха дали вече таблети
После имаше, но според мен пълен ташак
Сега може и да са го направили да показва нещо по смислено
Ей сега ще вляза да се проверя и аз
На мен ми взеха книжката преди 2г по тая схема
Още нямаше сайт, ама им бяха дали вече таблети

После имаше, но според мен пълен ташак
Сега може и да са го направили да показва нещо по смислено
Ей сега ще вляза да се проверя и аз

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Lenco написа:Дано
Работи, повярвай ми

ka4i написа:Преди да змина за Гърция (17.06) проверих тук https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/KATActs/ActService/Index и не ми излезе нищо. Като се прибирах (24.06) ми изкараха на ГКПП-то 2 снимки от ноември месец миналата година. Така че, дали работи е под въпрос!
Така, нищо не е под въпрос, под въпрос е само и единствено твоята информираност. Накратко, на 24-ти стринта излезна един с фуркажка по новините и каза, от днес вече работи дори и за невръчени честитки, от тогава го тествахме с доста приятели, показва си абсоютно вярно, та нормално на 17-ти да не ти е излезнало нищо, тогава още не е било добавено, като опция подобно нещо.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ka4i
- ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Lenco написа:Дано
Работи, повярвай ми
ka4i написа:Преди да змина за Гърция (17.06) проверих тук https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/KATActs/ActService/Index и не ми излезе нищо. Като се прибирах (24.06) ми изкараха на ГКПП-то 2 снимки от ноември месец миналата година. Така че, дали работи е под въпрос!
Така, нищо не е под въпрос, под въпрос е само и единствено твоята информираност. Накратко, на 24-ти стринта излезна един с фуркажка по новините и каза, от днес вече работи дори и за невръчени честитки, от тогава го тествахме с доста приятели, показва си абсоютно вярно, та нормално на 17-ти да не ти е излезнало нищо, тогава още не е било добавено, като опция подобно нещо.
Инфорираността ми не не е под въпрос, защото ако е така както казваш, то преди 24.06 просто системата не е работела акуратно и не ти е показвала нещата. Както аз проверих на 17.06.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не знам за какво спорите. Щом е свързано с държавна администрация - няма да работи както трябва. Ясно е