ABV - поща (поредни идиоти)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: ABV - поща (поредни идиоти)

Мнение от c04 » 10 Юли 2020, 18:39

AGD написа:Сега веднъж на няколко месеца влизам от академичен интерес и освен писма от нигерийски принцове и "банки", на които не съм клиент други писма няма.

При мен интересното, е че от 3 мейла само на единия получавам такива писма, с който се регистрирам по разни сайтове и къде ли не. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 15 Юли 2020, 13:03

BMW_POWER написа:Не знам какво да кажа. Тия малоумници са ми изтрили цялата пощенска кутия. На 100%. Мейли, които пазя по една или друга причина от двуцифрено число години са безвъзвратно изгубени. Както и контактите с авторите им. Изгубих връзка с много от членовете на форума, които не влизат тук с години. Омерзен съм. snimka.bg бяха първи, album.bg втори, сега тия чистят пространство. Снимки и нищо "тежко" не съм имал. Контактите ми заминаха. Под вода да го ... сушат!

2 пъти ми се случва вече и на глевните мейли до съпорта им получавам доста нагли отговори, че всичко е наред и сам съм си изтрил всичко. Интересното е,че изчезват само мейлите от основната кутия, а тези в подпапките се запазват. Добре, че повечето неща за работа ми бяха в подпапка. Вече тая поща я ползвам само за регистрация по разни сайтове и за онлайн пазаруване. Нищо важно в нея.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 15 Юли 2020, 13:45

Хвърляйте по едно око на историята, доста често се пробват разни интересни IP-та да налучкват паролата и нищо чудно понякога да успяват да направят някоя мизерия.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 15 Юли 2020, 14:33

streetz написа:Хвърляйте по едно око на историята, доста често се пробват разни интересни IP-та да налучкват паролата и нищо чудно понякога да успяват да направят някоя мизерия.

Точно, при мен през последния месец някакъв пишман хакер от Русе правеше по 10 опита да ми влезе в пощата. Взех, че "затегнах" паролата и като че ли през последните няколко дни опитите спряха.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Юли 2020, 14:41

streetz написа:Хвърляйте по едно око на историята, доста често се пробват разни интересни IP-та да налучкват паролата и нищо чудно понякога да успяват да направят някоя мизерия.

Тъкмо това се сетих, преди да ти прочета коментара!
Не знам гмейла дали имат тая опция? Макар че те пък като надушат друго IP от обичайното и вдигат аларма като за пожар..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 15 Юли 2020, 15:12

Разбирам да плащате за услугата , да сте недоволни, но за без пари - толкова

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Юли 2020, 20:41

DaGa написа:Разбирам да плащате за услугата , да сте недоволни, но за без пари - толкова

Прав си! Но платеното какви гаранции дава?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 16 Юли 2020, 8:32

BMW_POWER написа:...

Ще ти дам един съвет, премести си пощата само и единствено към gmail + 2 Factor Authentication. Tъкмо няма да се занимаваш със support-a ;)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Юли 2020, 12:37

vlad0 написа:
BMW_POWER написа:...

Ще ти дам един съвет, премести си пощата само и единствено към gmail + 2 Factor Authentication. Tъкмо няма да се занимаваш със support-a ;)

Благодаря! Натам отиват нещата. Няма влизане от различно IP...

Предишна

Назад към Извън Темата