Временна кола до 3к лв?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Re: Временна кола до 3к лв?

Мнение от terorero » 06 Авг 2020, 9:06

За тея пари и горе долу да е кола аз се сещам за бензинова 124-ка, примерно - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=ggvi6o , пълно е с предложения до тея пари.
Намират се и бая "очиларки" също.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Авг 2020, 9:10

Очиларка - голямо ДА, много ги харесвам, но 124 не... вече физически са много стари, то ясно, че морално ще е стара кола за тия пари, но чак близо 30 годишна не...

BMW_POWER написа:Минаха пет месеца, 21 страници тема и автора нищо не е взел ...
Баси и драмите :OT:
Ами аз писах, че се отлага вземането, ама някои трябва да се изкаже безпредметно като кисела лелка ;)
Бягай по другите теми да цапаш

c04 написа:Тия не ги знам за надежност, ама вътре / то и вънка/ са пълно дърво/ пластмаса де/ :mhihi: Предпочитам 4-ката или Леон.
AFN,ARL,ASV всичките ще вършат работа.
3 пъти по-добре е от Сеат-а ;)
Голф 5 е най-просторния голф въобще, карал съм и съм се возил от 2 до 7 във всички.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 06 Авг 2020, 9:53

Ще се повторя, но ако искаш наистина здрава кола вземи си w202 или w210 като най-добре дизел и автомат. За 3к спокойно намираш екземпляр с климатроници, кожи, автопилот, есп-та и т. н. Незнам защо гледаш изобщо такива варели от сорта на а4 и голф.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Авг 2020, 10:00

И на същия такъв топ-екземпляр за 3к лева като чисто новия автомат на 20 години му се развали, ще сръбне едни 1000лв+ :clap:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 06 Авг 2020, 10:03

seimo написа:Ще се повторя, но ако искаш наистина здрава кола вземи си w202 или w210 като най-добре дизел и автомат. За 3к спокойно намираш екземпляр с климатроници, кожи, автопилот, есп-та и т. н. Незнам защо гледаш изобщо такива варели от сорта на а4 и голф.

тия Цетки с кво са по-добри от едно е46 ? Исках да се заям по принцип, но може пък и да науча нещо :ok:

Знам, че гният на копеле, електрото им е зле май :dunno:

С какво са по-добри? (сериозно)
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 06 Авг 2020, 10:15

Мисля да гледам всичко и да взема най-запазената (поне привидно.. :mhihi: ), другото знаете...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Авг 2020, 11:46

steeN написа:Голф или Джета от най-новата възможна генерация.

Ако ще е временна, няма смисъл от експерименти, че да не стане постоянна :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 06 Авг 2020, 12:34

TNT написа:И на същия такъв топ-екземпляр за 3к лева като чисто новия автомат на 20 години му се развали, ще сръбне едни 1000лв+ :clap:

Тоя автомат е толкова здрав че ако го вземеш в нормално състояние е абсурд да го счупиш, а ако все пак има такива шампиони да го счупят ги има по 200-300лв втора ръка :mhihi:

K_Ilkov написа:
seimo написа:Ще се повторя, но ако искаш наистина здрава кола вземи си w202 или w210 като най-добре дизел и автомат. За 3к спокойно намираш екземпляр с климатроници, кожи, автопилот, есп-та и т. н. Незнам защо гледаш изобщо такива варели от сорта на а4 и голф.

тия Цетки с кво са по-добри от едно е46 ? Исках да се заям по принцип, но може пък и да науча нещо :ok:

Знам, че гният на копеле, електрото им е зле май :dunno:

С какво са по-добри? (сериозно)

Имал съм е46 от Италия и w202 от Австрия и Бмв-то имаше повече ръжди, но както и да е :mhihi: . Фейса нямат проблем с инсталацията. Не казвам че са по-добри, но като здравина на окачване, двигател и кутия няма какво да ги бие.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 06 Авг 2020, 12:39

seimo написа:
TNT написа:И на същия такъв топ-екземпляр за 3к лева като чисто новия автомат на 20 години му се развали, ще сръбне едни 1000лв+ :clap:

Тоя автомат е толкова здрав че ако го вземеш в нормално състояние е абсурд да го счупиш, а ако все пак има такива шампиони да го счупят ги има по 200-300лв втора ръка :mhihi:

Не знам колко е абсурд, преди години двама приятеля имаха. Единия даде 1000лв за ремонт, другият си я продаде с ритаща кутия :mhihi: Иначе, ако са с повечко екстри и се прежали зверското НЕвървене - супер возия, качествен салон.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 06 Авг 2020, 12:43

TNT написа:
seimo написа:

Не знам колко е абсурд, преди години двама приятеля имаха. Единия даде 1000лв за ремонт, другият си я продаде с ритаща кутия :mhihi: Иначе, ако са с повечко екстри и се прежали зверското НЕвървене - супер возия, качествен салон.

Ауди 1.6 викаш е самолет :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Авг 2020, 12:46

Bogat-Beden написа:
BMW_POWER написа:Минаха пет месеца, 21 страници тема и автора нищо не е взел ...
Баси и драмите :OT:
Ами аз писах, че се отлага вземането, ама някои трябва да се изкаже безпредметно като кисела лелка ;)
Бягай по другите теми да цапаш.

Каса бира, ако купиш нещо до Нова година!

Снимка на документите на фона на бум бум :OT:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 06 Авг 2020, 12:47

Мерца има комфорт, господа. Аз съм на 41, като станете на толкО, пак че говоримЕ :lol:
Баварецът има пътно поведение, което е почти перфектно (Порше засега не е в уравнението :mhihi: )
но ако ме видите как карам, ще разберете защо не залитам по коли със "спортни" претенции ( то в тоя ценови клас надали има много :mhihi: )

BMW_POWER написа:Каса бира, ако купиш нещо до Нова година!

Снимка на документите на фона на бум бум :OT:
опазил ме господ да тръгна да бързам за да се доказвам на някой,който ми е никой, оше по-опазил па за каса бира :dunno:
Два път и съм питал за МПС тук и двата пъти съм си купувал, та не се кахъри, гледай себе си :)

@TNT, фонд заделен за ремонт ще има (около1-2к лв), надявам се да е по-натам във времето нужен, но ще е почти колкото за колата, при такива машини ще е див късмет нещо да не изпърди дори в първите месеци...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 06 Авг 2020, 13:26

Bogat-Beden написа: при такива машини ще е див късмет нещо да не изпърди дори в първите месеци...

:yes: :yes: :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: На бензин
Мечтае да кара: На газ, мас и оцет

Мнение от koky_1 » 06 Авг 2020, 14:42

Може да погледнеш и Мазда 626 от последната генерация, супер проста и държелива, а вози и доста комфортно. Проблемът им е ръждата и така като гледам, че не изобилства от обяви. Ето тази горе-долу мяза на пръв поглед:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11591725000354676&slink=gh01ox

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 06 Авг 2020, 15:01

seimo написа:Имал съм е46 от Италия и w202 от Австрия и Бмв-то имаше повече ръжди, но както и да е :mhihi: . Фейса нямат проблем с инсталацията. Не казвам че са по-добри, но като здравина на окачване, двигател и кутия няма какво да ги бие.

Аз пък съм бил на места в Италия дето първо говорят на немски после на 'талянски :ok:
та тия географски понятия са ориентировъчни, а не закон за мен поне ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата