Временна кола до 3к лв?
Модератор: Общи модератори
Re: Временна кола до 3к лв?
K_Ilkov написа:seimo написа:Имал съм е46 от Италия и w202 от Австрия и Бмв-то имаше повече ръжди, но както и да е. Фейса нямат проблем с инсталацията. Не казвам че са по-добри, но като здравина на окачване, двигател и кутия няма какво да ги бие.
Аз пък съм бил на места в Италия дето първо говорят на немски после на 'талянски![]()
та тия географски понятия са ориентировъчни, а не закон за мен поне ...
Навлизаме в офтопик, но си абсолютно прав. Няма значение от къде е колата, а в какво състояние е към този момент. Конкретно между тези два автомобила да кажем че мерца гние една идея повече от бмв-то, но има ли значение ако се намери запазена такава. Все пак заглавието на темата е временна кола. Нали никой не си представя че взимаш неизгнил такъв мерцедес и става на вафла за 1-2 години

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
вместо да палиш на стартер, с краката, като ФЛинтстоунseimo написа:става на вафла за 1-2 години

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Нещо такова бих търсил аз.
https://m.mobile.bg/details/11595760989391988
https://m.mobile.bg/details/11595760989391988
- Bogat-Beden
-
-
оо, да!
Визуално е супер, цената е ОК!
Не искам ръчна, ама може да се преглътне заради модела, двг и видимото състояние

Не искам ръчна, ама може да се преглътне заради модела, двг и видимото състояние
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Това изглежда драстично по-добре, но надвишава и бюджета. А за тези пари има и Е39. Не мога да кажа, че Е39 ще е по-чупливо от Бенца.

Bogat-Beden написа:оо, да!![]()
Ръчката е с 6 скорости и не е лоша макар че за такава пенсионерска кола автомата си е класика. Тази конкретно е авангард и вози една идея по-твърдо. Също е доста ниска и зимата е леко филм. Като изключим тези малки минуси изглежда доста добре.
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Mercedes vs. BMW ???
Доста са зле за каране мерцедесите. Не знам как от E39 или което и да е BMW ще се видиш щастлив да караш платноход.
Доста са зле за каране мерцедесите. Не знам как от E39 или което и да е BMW ще се видиш щастлив да караш платноход.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Гледам покупката не ти е спешна. Посъбери още 1-2к и си вземи някоя 46-ца или 39-ка, която ще ти е приятна за окото и ще има някоя екстра. С кеф ще си я поддържаш и караш. Попрегледах обявите и тия бмв-та по 2-3к са толкова уморени, че едвам си седят на колелата. Много ще намразиш такава кола, колкото и да е временна

- Bogat-Beden
-
-
ами то точно това е, че най-на зор за бмв е К.ИлковSuperexstatic написа:Гледам покупката не ти е спешна. Посъбери още 1-2к и си вземи някоя 46-ца или 39-ка, която ще ти е приятна за окото и ще има някоя екстра. С кеф ще си я поддържаш и караш. Попрегледах обявите и тия бмв-та по 2-3к са толкова уморени, че едвам си седят на колелата. Много ще намразиш такава кола, колкото и да е временна

Ако можех и за 500 бих взел, ама таква не става за извънграда...
Идеята е да се вземе нещо на мин. бюджет, да се вкарват минимум пари, за да е в прилично и безопасно състояние на пътя, толкоз

Благодаря на всички за инфото, поне 70 процента от мненията са полезни и смислени

Аз бих предложил още един много добър автомобил, но не съм гледал скоро дали се предлагат все още добри бройки. Става въпрос за Опел Омега Б 2.5 или 3.0 бензин. Изключително здрава кола, много масивна изработка, здрави двигатели за предпочитане ръчка. Като комфорт е аналогична на w210 и е39.
- Bogat-Beden
-
-
Единственият опел на задно..
харесвам ги и аз, но са стари на библия вече...
Няма да се купува кола за кеф, а за работа- основно изискване, да стига безопасно и без да се разпада от А-Б, всичко друго положително е добре дошло..
харесвам ги и аз, но са стари на библия вече...
Няма да се купува кола за кеф, а за работа- основно изискване, да стига безопасно и без да се разпада от А-Б, всичко друго положително е добре дошло..
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Bogat-Beden написа:харесвам ги и аз, но са стари на библия вече...
Това е условно, ако ти харесва и изпадне читава/каквото и да е стара кола/, взимай

- Bogat-Beden
-
-
А, не... по сервизите турнета вече не искам 

Малко ти е извън бюджета, но този модел не е обсъждан. Огледах се, нищо евтино. Но със сигурност отговаря на всички изисквания, изключая година на производство
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=gh8d04
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=gh8d04