Временна кола до 3к лв?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Временна кола до 3к лв?
Последна справка преди касата бира!
Моля, ако някой има да каже нещо, да го каже сега, или завинаги да подмине публикацията
Дами и господа, убиецът на автострастта - бензиново комби със слаб бензинов двг от нереномирана марка..
Моля, ако някой има да каже нещо, да го каже сега, или завинаги да подмине публикацията

Дами и господа, убиецът на автострастта - бензиново комби със слаб бензинов двг от нереномирана марка..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
Това беше идеалният вариант, истината е, че ми се иска да няма драми с пътна помощ и спонсорски изяви по сервизите, явно съм готов да жертвам доста 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Идеалка е. И не е хептен спъната.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Може да му дойде мъничка като размер иначе си е ок. Аз така и не разбрах защо трябва да е голяма.
Между другото подочух от един познат при мен за едно Мондео (1 или 2) не разбрах. Което е на много малко километри, няма ръжда и салона бил като нов. Не е палена от 6 или 7 години обаче, но са го запалили. Нормално да не е работило много добре след толкова време. И е само 700 лв
) Може да ида да го погледна
)
Между другото подочух от един познат при мен за едно Мондео (1 или 2) не разбрах. Което е на много малко километри, няма ръжда и салона бил като нов. Не е палена от 6 или 7 години обаче, но са го запалили. Нормално да не е работило много добре след толкова време. И е само 700 лв

Хм,хм...
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Сега ще черпите инфо от извора
Не е мой , на колега е дето има 3-4 коли и си бачка друго.
Форда дойде от немско по-конкретно около Франкфурт, няма пребоядисвано доколкото помня, директно на мивка отиде , климатика имаше някъв яд и го направиха
Факта е че стои от зимата ,даже ме е снимал мене със якето на едната снимка
Уж бензинови фордове няма много и мислехме ,че ще се продаде бързо ...
Предимно за румънци вземаме фордове ама и те спряха да идват ,последно украинец го гледа и не го купи , намерил е по-евтин разбрахме после
Днеска пак някакви мамалиги го бяха отворили целия и ровиха и колегата каза за утре евентуално да били дошли. Ма то в календара такъв ден няма - утре
. Но те са много трудни , искат много , дават малко и само ядове покрай транзитни номера или рег с тях.
На табела е 4299 , гледам в нета е 3999 , не знам колко ще свали , защото трябва да си сметне фактура и салон в цената.
Ако имате някакви намерения звъннете на момчето , не го знам дали утре или вдругиден не е на работа , мен утре ме няма , но има кой да Ви вземе парите

Не е мой , на колега е дето има 3-4 коли и си бачка друго.
Форда дойде от немско по-конкретно около Франкфурт, няма пребоядисвано доколкото помня, директно на мивка отиде , климатика имаше някъв яд и го направиха
Факта е че стои от зимата ,даже ме е снимал мене със якето на едната снимка

Уж бензинови фордове няма много и мислехме ,че ще се продаде бързо ...
Предимно за румънци вземаме фордове ама и те спряха да идват ,последно украинец го гледа и не го купи , намерил е по-евтин разбрахме после

Днеска пак някакви мамалиги го бяха отворили целия и ровиха и колегата каза за утре евентуално да били дошли. Ма то в календара такъв ден няма - утре

На табела е 4299 , гледам в нета е 3999 , не знам колко ще свали , защото трябва да си сметне фактура и салон в цената.
Ако имате някакви намерения звъннете на момчето , не го знам дали утре или вдругиден не е на работа , мен утре ме няма , но има кой да Ви вземе парите

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Bogat-Beden написа:Последна справка преди касата бира!
Моля, ако някой има да каже нещо, да го каже сега, или завинаги да подмине публикацията![]()
Аз казах по-напред за Фикуса,ако трябва ще повторя,но ако имаш повече извънградско:НЕ!
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Bogat-Beden
-
-
немо написа:Bogat-Beden написа:Последна справка преди касата бира!
Моля, ако някой има да каже нещо, да го каже сега, или завинаги да подмине публикацията![]()
Аз казах по-напред за Фикуса,ако трябва ще повторя,но ако имаш повече извънградско:НЕ!
Защо?
Колега Powerslide - читав ли е Форда ?
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Bogat-Beden написа:немо написа:Bogat-Beden написа:Последна справка преди касата бира!
Защо?
Колега Powerslide - читав ли е Форда ?
Колата е много хубава , километри не са пипани, волана му е гумен и е като нов , пак повтарям , ходила е само на мивка(щото оня няма време да пусне прахосмукачка и да намаже интериора и гумите)и е пипан климатика. Звъни на телефона и го накарай да ти обясни за колата , кажи му да ти прати немските снимки. И не казвай че знаеш нещо , като го купиш , аз ще го юркам да черпи щото аз съм намерил клиента

С катализатор е , 2 ключа има , единия има някъв яд , затва го сложихме в жабката
Друго не се сещам. Ако си близо , ела виж.

Щях да катастрофирам

Ти първото мнение в темата чел ли си го?
Bogat-Beden написа:Така, надявам се, че ще е полезно и за други.
Идеята е да се кара една до две години макс и след това - скраб или продажба за 6-700 лв(примерно)
Основен критерий е ниски експлоатационни разходи и относителна надеждност (все пак при 15+ годишна кола трудно, ама..)
Друг критерий е да е сравнително голяма , нещо като 5та серия, Е- клас и т.н.. с поне 4 врати, може и комби.
Върти ми се в главата атмосферен бензин и ръчна скоростна.
Гледам Опел Вектра 2004та+ , Волво след 98ма, Тойота , Е-клас (очиларка от първите), но приемам всякакви предложения
5-та серия, Е-клас, ще умра

Тази кола не отговаря на нито едно от поставените условия.
- Bogat-Beden
-
-
Powerslide написа: Ако си близо , ела виж.
В село Шумен съм, мога да дойда, но идеята е да не се разхождам само, затова те питам.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Bogat-Beden написа:немо написа:Bogat-Beden написа:Последна справка преди касата бира!
Защо?
За мен седалките му не са стока и ми е слаб на моменти.
За да ме разбереш:предната ми ежедневка беше Астра Ф комби с Рекаро и 150 к.с. мотора.Това със седалките,дето си мислех,че е глезотия някаква въобще не е така.За това го подчертавам

Фокусът не е лош,даже е незаслужено неглижиран за сметка на съответните Голф и Астра,от там нататък ти си преценяваш.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Bogat-Beden
-
-
Ок, ясно, мерси
Питам за мнения, но като второто, обосновано.
Питам за мнения, но като второто, обосновано.

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
FORD ли не е реномирана марка??? Знаеш ли колко титли имат по разните там реномирани състезания?
Тази марка поставя основите на цялата автомобилна промишленост и ако не бяха го сторили, най-вероятно щеше да яздиш катър, колите щяха да са за шепа богаташи, а тази тема нямаше да съществува

Ако говорим за FOCUS - това е доста добър модел и като комбинация от поведение, комфорт, простор и удовлетворение няма много конкуренти в класа си.
1.6 макар и муден, е супер икономичен на газ. С дълги предавки. Карах такъв на газ и гореше винаги 8.5 на 100 независимо дали го караш с 90 или 160. Нямам представа как са го направили

- Bogat-Beden
-
-
Извинявай, г-н мажоритарен акционер/инженер във форТ
благодаря ти ,че не яздя кобила или катър.
Ако не си разбрал какво имам предвид, значи си в грешния форум
П.С. Точно ти не спря да дразниш с тъпотии в тая тема, та не се изхвърляй като мокра ч.кия на пЕсак

Ако не си разбрал какво имам предвид, значи си в грешния форум

П.С. Точно ти не спря да дразниш с тъпотии в тая тема, та не се изхвърляй като мокра ч.кия на пЕсак