Временна кола до 3к лв?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Временна кола до 3к лв?
K_Ilkov написа:ей мааамудаева, човек отиде на протест да изпие две бири и тука анархия , фордове, фикуси, неква практичност рийш ли
https://m.mobile.bg/details/11596040323548383
Ся понеже по снимки нали ги гледаме нещата.
Как аджеба е по-добър фикуса от тая 46ца например?
Има тайна надежда, че е в по-добро състояние от 46цата. Освен това 4 години по-нов и градско 3-4/100 по-малко. Иначе 46ца фл е вълшебен автомобил... стига да имаш късмет и да не се разпада
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
+По-широк
+По-голям багажник
+Не е автомат
+Харчи наполовина
+Кара се по-леко/лесно/
+ Изглежда ми по-запазен от конкретното бмв
- Форд е, не е БМВ:))
Аз бих си взел нещо да е здраво и наистина от "временна" да се окажа "постоянна" ако ще ТАТА да е и да е 50 коня мотор.
Имаш ли майстор, части на добри цени ..друго не трябва. Е, и да ти харесва на вид де, ама то това е индивидуално.
PP
https://occasion.peugeot.bg/peugeot-407 ... e5971990d&
Над бюжета, ма може на лизинг
https://occasion.peugeot.bg/peugeot-307 ... e5971990d&
В бюджета и пакможе на лизинг
Примерно
или
https://occasion.peugeot.bg/volvo-v50-2 ... e5971990d&
+По-голям багажник
+Не е автомат
+Харчи наполовина
+Кара се по-леко/лесно/
+ Изглежда ми по-запазен от конкретното бмв
- Форд е, не е БМВ:))
Аз бих си взел нещо да е здраво и наистина от "временна" да се окажа "постоянна" ако ще ТАТА да е и да е 50 коня мотор.
Имаш ли майстор, части на добри цени ..друго не трябва. Е, и да ти харесва на вид де, ама то това е индивидуално.
PP
https://occasion.peugeot.bg/peugeot-407 ... e5971990d&
Над бюжета, ма може на лизинг
https://occasion.peugeot.bg/peugeot-307 ... e5971990d&
В бюджета и пакможе на лизинг

Примерно
или
https://occasion.peugeot.bg/volvo-v50-2 ... e5971990d&
Хм,хм...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
немо написа:steeN написа:Форд след 2010 някъде, който и да е модел, няма нищо общо със старата репутация и сплесква всичко в този ценови клас, ама хората си живеят още в миналото.
![]()
Не,след 2010 почват глупостите.Имам предвид как е конструиран един автомобил.Много повече неща са за еднократна употреба.Пластмаски и разни сглобки,дето на втория път са за кофата.Оптимизиране на разходите му се казва
Ако ще ми хвалиш старите пръчки Фиести, Сиери и Ескорти дето се разпадаха и гниеха за 10 години си объркал адреса

Тоз Форд дето е пуснат от обявата е от старите пръчки щото е 2006 г, нищо че е малко по-загладен.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Bogat-Beden написа:Последна справка преди касата бира!
Моля, ако някой има да каже нещо, да го каже сега, или завинаги да подмине публикацията![]()
Дами и господа, убиецът на автострастта - бензиново комби със слаб бензинов двг от нереномирана марка..
В тая барака, няма нищо 'дето да струва 4к лева ...
Ubi dubium, ibi libertas
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Моджо написа:Кара се по-леко/лесно/
Убедихте ме

Щом и се кара и по-лесно

Тия 46ци немат каране

Да взима Форда по-практичен е и няма да ми тежи на съвестта да се нашие с някое беенве и да се наложи нещо да се ремонтира недай боже

Последна промяна K_Ilkov на 12 Авг 2020, 9:01, променена общо 1 път

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ако се купува Форд, трябва да е някой модел, който не се продава у Европа 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
K_Ilkov написа::mhihi:Моджо написа:Кара се по-леко/лесно/
Убедихте ме![]()
Щом и се кара и по-лесно![]()
Тия 46ци немат каране![]()
Да взима Форда по-практичен е и няма да ми тежи на съвестта да се нашие с някое беенве и да се наложи нещо да се ремонтира недай боже
Е не се ли кара по-леко ? Е46-та си е тежка за каране /особено градско/. Тежък и е волана, некак си ми е като камион при маневри. Това си е мое наблюдение, разбира се.
Без да съм карал точно такъв Форд, ама съм карал Пежа, Рена, Шкоди, Фиести - ми , сори, ма на мен са ми по леки и по удобни за каране.
Хм,хм...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
За 46цата или добро, или инфо за резервни части 
... За мен 46ца е много скъпа кола за поддръжка, защото е готина и ти се иска повече и по-хубави неща да му правиш - едни задължителни гуми (поне 17ки) + дискове и накладки и вече си на 2 пъти по-висока цена. След това започваш да се заглеждаш, ъпгрейдваш и наливаш все повече пари. Един фикус си го караш и не ти дреме с какви части е и дали нещо някъде потропва. Поне аз така ги виждам нещата. Ако е кола за спестяване и само за работа, бих избрал форда.

... За мен 46ца е много скъпа кола за поддръжка, защото е готина и ти се иска повече и по-хубави неща да му правиш - едни задължителни гуми (поне 17ки) + дискове и накладки и вече си на 2 пъти по-висока цена. След това започваш да се заглеждаш, ъпгрейдваш и наливаш все повече пари. Един фикус си го караш и не ти дреме с какви части е и дали нещо някъде потропва. Поне аз така ги виждам нещата. Ако е кола за спестяване и само за работа, бих избрал форда.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acho.rs написа: Ако е кола за спестяване и само за работа, бих избрал форда.
Най-сетне някой друг освен мен да го обясни...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Bogat-Beden написа:acho.rs написа: Ако е кола за спестяване и само за работа, бих избрал форда.
Най-сетне някой друг освен мен да го обясни...
Знаех си аз,че до година някъде ще успеем с общи сили да уточним условието на задачата

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
То си е до съзнание на човека, някое Е46 до 3000лв си представям в какво състояние ще е, та от там насетне дали ще му се иска на човек да налива пари вътре ?
Пък нали и идеята беше временна кола, ако поне автора помни какво е искал де
Фокуса е много здрава машина, но тази от обявата ми се вижда скъпичка за това което предлага, комбито е много голямо и широко отвътре да не кажа че има повече място от Е46. 1.6 с газ е супер, само дето трябва веднъж да се направи един реглаж на клапаните и след това след 6-70 000км евентуално ако колата още е в движение
Да допълня че Форда с обикновената музика се доближава до Харман кардъна на Е46
за базовото стерео няма смисъл изобщо да се говори
Другото е някое непретенциозно Е39, но там разходите определено ще са в повече пък и мотора е чуденка, може би 3.0Д или 2.8И
Пък нали и идеята беше временна кола, ако поне автора помни какво е искал де

Фокуса е много здрава машина, но тази от обявата ми се вижда скъпичка за това което предлага, комбито е много голямо и широко отвътре да не кажа че има повече място от Е46. 1.6 с газ е супер, само дето трябва веднъж да се направи един реглаж на клапаните и след това след 6-70 000км евентуално ако колата още е в движение

Другото е някое непретенциозно Е39, но там разходите определено ще са в повече пък и мотора е чуденка, може би 3.0Д или 2.8И

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Моджо написа:Е не се ли кара по-леко ? Е46-та си е тежка за каране /особено градско/. Тежък и е волана, некак си ми е като камион при маневри. Това си е мое наблюдение, разбира се.
Всеки си има мнение и наблюдение

Волана и колата са адекватни за всичко.
За разлика от "лесните" дето са адекватни само да въртиш на място

Лефтвам

След последните пояснения стискам палци Форда да го бива

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
След последното мнение искам само да вметна, че няма нищо по-постоянно от временните неща.
И от мен успех с пластмасите...
И от мен успех с пластмасите...
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Един приятел , върл опелджия , който през живота си повече пъти е плюл по БМВ , от колкото е псувал на майка , докара едно Е90 М пакет , фейс , черно 330и от Англия.Щял търговия да прай
От как си е тука колата на гуми не е стъпвала - само по подемниците - не че не може да я кара , ами от мерак , за две седмици остай сигурно 5 бонбона за части да си я напрай яка
- ся тъкмо го остайх в еконта пак някви работи да взима
била временна , докато я продадял , демек докат си докара 335ца 

От как си е тука колата на гуми не е стъпвала - само по подемниците - не че не може да я кара , ами от мерак , за две седмици остай сигурно 5 бонбона за части да си я напрай яка

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
don_gori написа:Пък нали и идеята беше временна кола, ако поне автора помни какво е искал де![]()
:
Не бе, откъде да помни, тука писателите знаете по-добре, ама не сте читатели, това е проблемът..
Ако някой ми плати колата, има право да избира марка, моторизация, даже конкретен модел!
Иначе предлагайте свободно (благодаря за което), но не се опитвайте да се налагате, признак на лошо възпитание е най-малкото

Това е проблемът, предната беше за 6 месеца, карах я 8 години..Binev_OuT написа: била временна
Не се оплаквам, слушаше ме вярно!
Идеята ми е (за 10 път казвам), ако порасна да си купя БМВ по мерак, надали ще е по-старо от ф10 ( от и те вече остаряха..), а и ми се иска да го поддържам отлично, без да страдам финансово, аз поне така го разбирам БМВ-то вече .. Бил съм млад, купувал съм си БМВ, което въобще не беше за мен, ами няма сми!
Това е всичко, приятели

@Илков, ако лефтваш означава, че напускаш темата, даже малко закъсня да ти кажа

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"