Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Море 2020-та?!...
bum_bum написа:Като сте се замислили толкова за Вожата, имайте предвид, че това е и най-големия орган в тялото и всичко, което слагате върху него не остава там, а прониква и по-навътре. Та тия мазила, дето пазят от слънце вкарват в тялото бая субстанции, които вредят по друг начин. Има и такива с по-естествени съставки ама не са по 4,50лв. Ма те пък не миришат на парфюм за 500лв и никой няма да забележи
Аз съм се тровил с диференциално масло , само от това дето един ден бях омазан целия докато го бърниках дифа . Типичното отравяне с фосфор вечерта , повръщане , сърцебиене , проблеми с дишането , главоболие . Има теория че биологично активни вещества могат да стигнат до мозъка през кожата и нервните канали . Дори дни и месеци след като е попаднало веществото в невроните .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Bogat-Beden написа:Това с парфюма беше излишно, не знам защо ги дъвчете тия неща, нито ставаш повече мъж ако миришеш на пот и не се поддържаш, нито ставаш пендел, ако си сложиш хубав парфюм. Малко балканска псевдомачовщина е цялата работа, ама който в което време иска да живее, някои са още с Бай Тошо в сърцето..
Парфюмът също не е най-полезното нещо на света ама това е друга тема. И ползването на парфюм не е знак, че някой се “поддържа”. Апропо аромат на пот, примесена с парфюм е крайно гнусно нещо. Може просто да се къпе човек от време на време

Иначе, мисълта ми беше, че много хора се пръскат с парфюм за половин бон, а се мажат с лосион за 5лв и ядат кремвирши за също толкова, щото другите неща няма как околните да ги усетят. Скъпия парфюм за мен е за човек, който може да си го позволи без да бъде за сметка на нещо друго.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море 2020-та?!...
Да докладвам от Тенерифе-Испания.
Маските са задължителни навсякъде, плаж, по улици, хотели, кръчми.
Само докато ядеш се маха и във водата.
Дебнат полицаи и самите хора.
Днес в един магазин за парцали и обувки една бабушкера ме направи на 2ст защото носа ми не беше закрит с маска. Вдигнах я веднага, но онази продължи да нарежда, хем бяхме 2-3 човека в магазина, а онази на 3-4 метра зад мен.
В кръчмите се влиза с маска и чакаш да те настанят, като седнеш я махаш, ако ше ставаш я слагаш.
Във всички магазини и кръчми на входа има дезинфектант и се използва задължително.
Но от друга страна има много по-малко хора спрямо друга година август месец, като почти няма чужденци.
Маските са задължителни навсякъде, плаж, по улици, хотели, кръчми.
Само докато ядеш се маха и във водата.
Дебнат полицаи и самите хора.
Днес в един магазин за парцали и обувки една бабушкера ме направи на 2ст защото носа ми не беше закрит с маска. Вдигнах я веднага, но онази продължи да нарежда, хем бяхме 2-3 човека в магазина, а онази на 3-4 метра зад мен.
В кръчмите се влиза с маска и чакаш да те настанят, като седнеш я махаш, ако ше ставаш я слагаш.
Във всички магазини и кръчми на входа има дезинфектант и се използва задължително.
Но от друга страна има много по-малко хора спрямо друга година август месец, като почти няма чужденци.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
alekangg написа:Но от друга страна има много по-малко хора спрямо друга година август месец, като почти няма чужденци.
Е как да има?!! Германските туроператори канселираха всичко до Испания с изключение на Канарите. На всичкото отгоре затвориха и нощния живот, никакви дискотеки, чирингитос и прочие след 1 часа и това в топ сезон

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
С тия мерки ти ева и почивката на 40 градуса с маска е ебати кефа, ходете в Гърция там поне е доста по добре и не прекаляват с мерките.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
N.Mihaylovski написа:ходете в Гърция там поне е доста по добре и не прекаляват с мерките.
Е как да ходя, като PCR-теста струва 110-130 лева и висиш на опашка? Има едни пакетни цени за групи от хора, но е сложно да се организирате. Освен това ходим с приятели за 3-5 дни на два пъти лятото. Не сме от тези с доматите и яйцата в багажника. Вечеряме само в хубави таверни. Закуската е от хотелчето. Обяда, както падне, но то в жега не е хубаво да се обядва обилно.
Другият проблем е отвратителният византийски нрав. Способни са да те изненадат най-неочаквано и да ти забият ножа в гърба. Говоря за техните власти.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Интересно, значи само хубави таверни, обаче 100 кинта за пцр - никога!
Аз да ти кажа бих жертвал една таверна.
Аз да ти кажа бих жертвал една таверна.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Аз бях за 10-та поредна година в село Лозенец, в едно Оазис резорт. Там 90% са руснаци, но тая година разбираемо нямаше 1 руснак. За сметка на това беше препълнено с българи, през седмицата плажът на Оазис беше много по-пълен от предишни години, уикендите са ясни. Явно доста хора са решили да останат в БГ. Времето с малки изключения беше перфектно. Морето обаче през половината време беше доста бурно и с червен флаг. Плажът е супер. В комплекса има няколко ресторанта, явно бяха решили да залагат на схемата ден година храни, цените бяха от сорта на гръцка салата - 15 лв., калмари пържени - 22 лв., скариди - 26 лв., 500 грама диня - 9 лв
В другите ресторанти на около цените бяха доста по-прилични. Като изключим цените съм доста доволен, началото на септември ще повторя. По тематиката на форума в паркинга на комплекса най-често срещаната марка беше БМВ, за съжаление тия новите огромни решетки хич не са ми по вкуса. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Интересно, значи само хубави таверни, обаче 100 кинта за пцр - никога!
Явно не си бил подлаган на унижението "Шенгенска виза" преди април 2001 г.?
Не съм бил от обичайните бандити и цървули, които искаха да пътуват натам с нечисти намерения. Там чакаха и много други почтени бизнесмени и хора с прилични доходи, които се възмущаваха от начина на издаване на визите и поведението на служителите в чуждите посолства.
Затова имам явно различен от твоя мироглед. PCR-теста си е истинско подобно унижение в друг формат. Пак има висене 2 пъти на опашка за подаване и получаване.
В крайна сметка отиваш да харчиш пари там, а не да бъдеш унижаван.
Не ми е проблемът в 100-те лева на калпак!
Надявам се да ме разбереш!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Начи аз като ходя с доматите, краставиците, яйцата и месото на море съм един вид цървул 

bum_bum написа:Начи аз като ходя с доматите, краставиците, яйцата и месото на море съм един вид цървул
Абсулютиен!НИ те е срам,Ни те е...

И пак да кажа не ги разбирам тия дето викат,че тука било такова,онакова и другото и ПАК ходят.
Мазохизъм яко.Ако ми остане време и средства септември мога да направя една разходка до Керамоти и Тасос.
Пък нека гърците ме дразнят с "лошото" си отношение...

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз ще ти кажа, защото съм от тия мрънкащите. Не бях ходил тук от 2 години, свикнал съм всяка година да ходя на море. Предвид ситуацията реших да рискувам и... сгреших. И наистина повече няма да стъпя.slatanic написа:bum_bum написа:Начи аз като ходя с доматите, краставиците, яйцата и месото на море съм един вид цървул
Абсулютиен!НИ те е срам,Ни те е...![]()
И пак да кажа не ги разбирам тия дето викат,че тука било такова,онакова и другото и ПАК ходят.
Мазохизъм яко.Ако ми остане време и средства септември мога да направя една разходка до Керамоти и Тасос.
Пък нека гърците ме дразнят с "лошото" си отношение...
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Фидел Кастро написа:Не ми е проблемът в 100-те лева на калпак!
Надявам се да ме разбереш!
Абе не ти е ама с това започна

Някак лъсна високомерното отношение към имащите различен начин на почиване и неходещи по таверни ...
Аз лично прежалвам одма пцр-а за сметка на това да пропусна една кръчма и да взема още 2 кила домати

Всеки има право да избира как и къде да почива

пп. Забравих да кажа, последно като ме питаха гръцките ми домакини , дали не съм се отказал от пътуването и след като им казах , че няма промяна и ще пътувам ми казаха, че щели една нощувка безплатна да ми дадат за да си покрия тестовете . Даиба долните гърци

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...