Субективното усещане за скорост в различните автомобили?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Субективното усещане за скорост в различните автомобили?

Мнение от TNT » 19 Авг 2020, 8:40

https://www.auto-data.net/bg/toyota-lan ... atic-18526
https://www.auto-data.net/bg/volkswagen ... ronic-8520
https://www.auto-data.net/bg/mercedes-b ... onic-22512
https://www.auto-data.net/bg/mercedes-b ... onic-27858
https://www.auto-data.net/bg/mercedes-b ... onic-18786

Ето малко обичани по нашите ширини камиончета. Тука е без гориво, шофьор, базово оборудване. Ааа и няма 20-ки с китайци на тях :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Авг 2020, 8:46

Все масови обичайни модели, с лопата да ги ринеш викаш... като V10 туарези и такива. Хайде малко по-сериозно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Авг 2020, 8:51

Те са по 6-7 хиляди лева :ok: Това си е една средна форумна заплата. А на бензиновите в теглото не се смята и газовата уредба :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gari » 24 Авг 2020, 18:17

Имам Ауди А4 В5, 1.8Т, набор 1998, както и е60 2007 и двете бензин. Ами като карам с BMW-то със 100 си ги усещам като 100. С Аудути при тези 100 все едно съм спрял и ще трябва да бутам. Измамно е усещането за скорост и по този начин леееко превишавам скоростта в града. Не знам на какво се дължи, но аудито в никакъв случай не е по-комфортната кола от двете.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 11 Сеп 2020, 13:31

Gari написа:Имам Ауди А4 В5, 1.8Т, набор 1998, както и е60 2007 и двете бензин. Ами като карам с BMW-то със 100 си ги усещам като 100. С Аудути при тези 100 все едно съм спрял и ще трябва да бутам. Измамно е усещането за скорост и по този начин леееко превишавам скоростта в града. Не знам на какво се дължи, но аудито в никакъв случай не е по-комфортната кола от двете.

Първата ми собствена кола беше точно Ауди А4 В5, 1.8Т, 150 кс, чипосана до 180 кс. И аз имам страхотен спомен от нея за вървежа, както и че на магистралата ако не гледам километража без да усетя се засилвам до 150-160.

И други спомени имам с нея с разни девойки, ама тва не е за тая тема :mhihi: Ех младост

На сегашната баварка този психологически момент с "чакай бе, с колко карам, не е ли малко бързо" го постигам на 170-180 км/ч.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Сеп 2020, 20:21

kasho написа:
Gari написа:Имам Ауди А4 В5, 1.8Т, набор 1998, както и е60 2007 и двете бензин. Ами като карам с BMW-то със 100 си ги усещам като 100. С Аудути при тези 100 все едно съм спрял и ще трябва да бутам. Измамно е усещането за скорост и по този начин леееко превишавам скоростта в града. Не знам на какво се дължи, но аудито в никакъв случай не е по-комфортната кола от двете.

Първата ми собствена кола беше точно Ауди А4 В5, 1.8Т, 150 кс, чипосана до 180 кс. И аз имам страхотен спомен от нея за вървежа, както и че на магистралата ако не гледам километража без да усетя се засилвам до 150-160.

И други спомени имам с нея с разни девойки, ама тва не е за тая тема :mhihi: Ех младост

На сегашната баварка този психологически момент с "чакай бе, с колко карам, не е ли малко бързо" го постигам на 170-180 км/ч.

вие всичките сте нЕкви пилоти- като съм с нЕква по-плебейска кола като се засиля със 140 и всичките червени лампи ми се запалват и почва да ми става шугаво ... :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 11 Сеп 2020, 23:02

Ти си в мили бе, тукашното 140-160 е друго :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Сеп 2020, 8:20

alx написа:
kasho написа:

вие всичките сте нЕкви пилоти- като съм с нЕква по-плебейска кола като се засиля със 140 и всичките червени лампи ми се запалват и почва да ми става шугаво ... :ok:

Тук караме основно плебейски коли, а и 90% от тях са толкова стари, че нямат червени лампи. Тъй, че сме свикнали.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Сеп 2020, 18:17

Те тия лампи са на диагностиката на модула за инстинкта за самосъхранение :ok:

Ама такъв съм си аз- страхлив шофьор...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата