Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
А всъщност разликата между S10 и S10 Lite, освен, че Lite е с по-голяма батерия, по добра основна и вторична камера и е малко по-голям дисплея, каква е другата разликата? Виждам, че на S10 резолюцията е по-добра от Lite, а в същото време Lite е по-евтин с близо 200лв от S10
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- sedd
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Детайли за колата: М52B20TU
Аз съм с S20 от 2 месеца. Не съм усетил телефона да загрява кой знае колко.. Не го използвам за игри, изобщо не играя. Най-много му свалям батерията с гледане на ютуб. Дисплея ми е настроен на 120hz постоянно и си изкарвам по цял ден с една батерия със средно човъркане на телефона. Ако нонстоп се ползва може би ще му падне батерията за около 7-8 часа. Ако се играят игри сигурно ще грее доста и ще заминава батерията бързо. Аз съм доволен засега, нямам проблеми. С мойта експлоатация ме устройва батерията.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Колега, грешиш доста. Самото име Lite подсказва, че този модел е телефон от среден клас и няма нищо общо с флагманите S10 и S10+. Единствения плюс на Lite-а е една идея по-издръжливата батерия заради SD процесора, който е по-енергоефективен от Exynos. Камерата на лайта е зле, снима като среден клас телефон, нещо подобно като A серията. Цената му не е ниска и аз лично за тези пари бих си взел флагман, а не Lite модел.randity написа:А всъщност разликата между S10 и S10 Lite, освен, че Lite е с по-голяма батерия, по добра основна и вторична камера и е малко по-голям дисплея, каква е другата разликата? Виждам, че на S10 резолюцията е по-добра от Lite, а в същото време Lite е по-евтин с близо 200лв от S10
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Аз пък днес видях на живо p40 lite. Телефона е супер, а за парите си хептен. Не очаквах да е толкова евтин. Сигурно заради гугъл резачка та. Сравнен с 4-но по- скъп Сусунг... Ми сори, ма хуявея ми харесва повече.
Хм,хм...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Да, така е... апаратът е наистина супер тупалка за парите си... ако не си GMS фенбой, или нямаш проблеми да проследиш една сравнително сложна процедура по инсталацията на GMS... телефона си е топ....
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ако е оная процедура, която си описал...почвам да се замислям
)

Хм,хм...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Я кажете, какво да си взема за около 1000-1500 лева голямо, сравнително ново, да има Гугъл задължително и батерия за 2+ дни с нормално ползване. Мислех си за Note10+. Дали има нещо по-добро от него за тези пари (или малко отгоре)?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Няма безплатен обяд, това научих за почти 50 години, има малко по-евтин, но не и безплатен.
Да сравняваш п40 лайт с а51 или дори а71 е горе долу ОК, но с s10, s10+, Note10, Note10+ или s20+ е смело и безсмислено, както и с п40 про, с който лайта май няма нищо общо.
Пиша като човек започнал миналия век с 8110 и играл си с много телефони.
Пежо и Рено правят много добри автомобили, но фолкаджиите плащат за БМВ и Мерцедес.
ПП: Преди време едни хора с п30лайт и Нокиа 7плюс ми обясняваха как съм се прецакал със Sony XZ Premium, една вечер снимахме и
Да сравняваш п40 лайт с а51 или дори а71 е горе долу ОК, но с s10, s10+, Note10, Note10+ или s20+ е смело и безсмислено, както и с п40 про, с който лайта май няма нищо общо.
Пиша като човек започнал миналия век с 8110 и играл си с много телефони.
Пежо и Рено правят много добри автомобили, но фолкаджиите плащат за БМВ и Мерцедес.
ПП: Преди време едни хора с п30лайт и Нокиа 7плюс ми обясняваха как съм се прецакал със Sony XZ Premium, една вечер снимахме и

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Че къде съм споменал технически характеристики ? Говоря за дизайн. А тия +, ПРО, Супер Дупер резачка и подобни звучни определения минават на лапетата. Пределно ми е ясно кой колко може, за какво ми трябва и кое ми покрива изискванията . Ако нещото ПРО е 5 пъти по-скъпо, дали е и 5 пъти по-добро? Нема лошо, хора всякакви. Ма 1000+ лв за нещо , което мога да си го зема за около 400 и да ми върши прекрасна работа - ми нема как да стане.
Хм,хм...
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Моджо написа:Че къде съм споменал технически характеристики ? Говоря за дизайн. А тия +, ПРО, Супер Дупер резачка и подобни звучни определения минават на лапетата. Пределно ми е ясно кой колко може, за какво ми трябва и кое ми покрива изискванията . Ако нещото ПРО е 5 пъти по-скъпо, дали е и 5 пъти по-добро? Нема лошо, хора всякакви. Ма 1000+ лв за нещо , което мога да си го зема за около 400 и да ми върши прекрасна работа - ми нема как да стане.
Сори, не съм те разбрал, но гледам в емаг има телефони за 22 лв, сигурно и с тях ще може да се говори.
Спора е безсмислен, в евтините телефони има евтини неща, които работят, като за евтини и в даден момент си проличават.
Няма спор, че флагманите са прекалено скъпи за предоставяните характеристики, но да се качиш в метрото и да извадиш 11 про макс, Уау...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Съгласен съм, че евтиното е ..евтино. Но има и златна среда, която на мен ми е идеална. А п40 лайта, наистина е евтин, но не е за сметка на качеството. Предпочитам пред Шаоми, примерно. Не знам що не ги харесвам тия Шаомита. Имам един ..ми пръчка си е да го ева
))

Хм,хм...
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Моджо написа:Съгласен съм, че евтиното е ..евтино. Но има и златна среда, която на мен ми е идеална. А п40 лайта, наистина е евтин, но не е за сметка на качеството. Предпочитам пред Шаоми, примерно. Не знам що не ги харесвам тия Шаомита. Имам един ..ми пръчка си е да го ева))
Аз пък имам едно Шаоми Покофон ф1, и вече две години но е мръднал...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Spit-Fire написа:Я кажете, какво да си взема за около 1000-1500 лева голямо, сравнително ново, да има Гугъл задължително и батерия за 2+ дни с нормално ползване. Мислех си за Note10+. Дали има нещо по-добро от него за тези пари (или малко отгоре)?
Май Note20 ще можеш да го вкараш в тия пари, може би една идея повече... също така и Xiaomi Mi 10 (Pro).. Note10+ е добра идея също... ама предполагам, че Mi 10 ще предлага най-добрата камера от споменатите и е с почти 4800 mAh батерия.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Някой с мнение за Едноокия 7?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Да се вмъкна и аз в предлагането на телефон. Това е OnePlus 7t Pro McLaren.
Дневни снимки всеки прави хубави, това са на автоматичен нощен режим. Сменил съм много телефони, сякаш от тая марка съм най-доволен. Жена ми има Huawei P40 pro, дъщеря ми P30 pro... еми ще ме извиняват.
Да не говорим, че хардуера на OnePlus е по-добър, дисплея и звука също!
Та предлагам колегата, дето си търси телефон да погледне осма серия на OnePlus.
Tapatalk ми реже от резолюцията на сномките, иначе са още по-хубави!
п. с. Mollov е ясно, че ще ми скочи за мнението ми за телефон.

Sent from my HD1913 using Tapatalk
Дневни снимки всеки прави хубави, това са на автоматичен нощен режим. Сменил съм много телефони, сякаш от тая марка съм най-доволен. Жена ми има Huawei P40 pro, дъщеря ми P30 pro... еми ще ме извиняват.

Да не говорим, че хардуера на OnePlus е по-добър, дисплея и звука също!
Та предлагам колегата, дето си търси телефон да погледне осма серия на OnePlus.
Tapatalk ми реже от резолюцията на сномките, иначе са още по-хубави!
п. с. Mollov е ясно, че ще ми скочи за мнението ми за телефон.

Sent from my HD1913 using Tapatalk