Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
Bogat-Beden написа:Как така Филиповци![]()
![]()
![]()
Хайде, СУходол да кажеш, разбирам, ама във фавелата да се завреш?
Не цялото филипс е гето

горната част си е много добре даже
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Тихо де, че чакам повече хора с неговото мнениеkiko написа:Bogat-Beden написа:Как така Филиповци![]()
![]()
![]()
Не цялото филипс е гето![]()

Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
randity написа:Тихо де, че чакам повече хора с неговото мнениеkiko написа:Bogat-Beden написа:Как така Филиповци![]()
![]()
![]()
Ти все едно някаква невероятна тайна е това

Всеки, който е имал работа или се е престрашил да мине е установил, че бялата част е повече от мангалската, която е малка, но видимата от околовръстния

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- randity
- Photographer
-
Ич не е тайна, но както каза за хора, които са ходили до там. Тези, които не са, мнението им е подобно. Нещо като "В Люлин много бият"K_Ilkov написа:randity написа:Тихо де, че чакам повече хора с неговото мнениеkiko написа:Bogat-Beden написа:Как така Филиповци![]()
![]()
![]()
Ти все едно някаква невероятна тайна е това![]()
Всеки, който е имал работа или се е престрашил да мине е установил, че бялата част е повече от мангалската, която е малка, но видимата от околовръстния

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ааа, добре, сякаш за Малдивите говорите
Само вие сте ходили у Филиповци, новият околософийски рай
И пари да ми дават, там не отивам ,въобще наблизо ги неща унтерменшите.
Като смени вятъра и ще ти замирисва отвреме навреме, ама иначе успех ти желая

Само вие сте ходили у Филиповци, новият околософийски рай

И пари да ми дават, там не отивам ,въобще наблизо ги неща унтерменшите.
Като смени вятъра и ще ти замирисва отвреме навреме, ама иначе успех ти желая

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Аз само казвам, че не е откритие, че филиповци е просто едно село с циганска махала.
Иначе и аз не бих си взел имот там.
Апа Ляолин колко е хубаво даже няма и да коментирам, щото съм израснал там и имам приятели и познати, с които се виждам чат-пат , направо е Оникално
Когато и да се махнеш от там все е късно
Апа Ляолин колко е хубаво даже няма и да коментирам, щото съм израснал там и имам приятели и познати, с които се виждам чат-пат , направо е Оникално

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- randity
- Photographer
-
Въпрос на гледна точка. Аз живея в Люлин цял живот и продължавам да живея тук. Има всичко и на пешеходно разстояние имам всичко. Магазини, МОЛ, басейн, църква (като квикне колата). За мен е много организиран квартал от всяка гледна точка.K_Ilkov написа:Аз само казвам, че не е откритие, че филиповци е просто едно село с циганска махала.
Апа Ляолин колко е хубаво даже няма и да коментирам, щото съм израснал там и имам приятели и познати, с които се виждам чат-пат , направо е Оникално![]()
Но разбира се всичко е въпрос на вкус.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ясно е, че всеки харесва квартала където живее иначе ще го смени, ама има някои квартали, които са по-различни.
Не мога да не отбележа циганска Дружба, Надежди, Люлин-и и пр, иначе останалите нямат кой знае каква разлика.
Никой не оспорва, че имат всичко, защото са стари квартали, точно обратното на ливадите и други от сорта, в които няма улици и няма и да има.
Не мога да не отбележа циганска Дружба, Надежди, Люлин-и и пр, иначе останалите нямат кой знае каква разлика.
Никой не оспорва, че имат всичко, защото са стари квартали, точно обратното на ливадите и други от сорта, в които няма улици и няма и да има.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Може и да няма възможност да го смени.
Аз затова в темата преди бях питал къде бихте живяли ако цената нямаше значение.

Последна промяна steeN на 20 Сеп 2020, 15:47, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
steeN написа:Може и да няма възможност да го смени.
Има и такива, вярно е. Хем не му харесва, хем си го хвали и се самоуспокоява, че е добре.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Живота е интересно нещо, никога не се знае как ще се развие.
Аз съм от Надежда, не ми харесва вече но и не мога да се преместя. И причината не е финансова, което е интересно.
Така че важно е човек да е жив, здрав и оттам нататък каквото дойде.
Аз съм от Надежда, не ми харесва вече но и не мога да се преместя. И причината не е финансова, което е интересно.
Така че важно е човек да е жив, здрав и оттам нататък каквото дойде.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Люлин е прекалено голям квартал за да го слагате под общ знаменател. Има прекрасни места има и ужасни такива. Ама ако живееш на добро най-вероятно няма и да стъпиш на гадните. Живял съм 18 години и може би защото му бях свикнал ама ми харесваше. За мен голямо предимство му е големите междублокови пространства и наистина наличието на всичко в близост, а хората са му основния недостатък.
Филиповци пък е супер квартал всъщност, циганите са точно 50м и от там нататък са само български къщи. И тъмен не можеш да видиш, не знам как са го постигнали местните, ама не стъпват. Има доста добър градски транспорт, близо си до града, абе не е никак лошо място. Но и цените не са ниски, даже до колкото съм гледал с Банкя са си сходни.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Филиповци пък е супер квартал всъщност, циганите са точно 50м и от там нататък са само български къщи. И тъмен не можеш да видиш, не знам как са го постигнали местните, ама не стъпват. Има доста добър градски транспорт, близо си до града, абе не е никак лошо място. Но и цените не са ниски, даже до колкото съм гледал с Банкя са си сходни.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е това ми харесва като стил и мЕсто, но ако искате вярвайте - не мога да си го позволя
П.С. Откога па тея имат канализация??

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
b_u_b_o написа:Люлин е прекалено голям квартал за да го слагате под общ знаменател. Има прекрасни места има и ужасни такива. Ама ако живееш на добро най-вероятно няма и да стъпиш на гадните. Живял съм 18 години и може би защото му бях свикнал ама ми харесваше. За мен голямо предимство му е големите междублокови пространства и наистина наличието на всичко в близост, а хората са му основния недостатък.
Доста добрия градски транспорт, до преди 3 години беше един счупен рейс, тръгващ от люлин 8 ,през кооперативния на всеки 53 минути та до банкя

Филиповци до колкото помня, имаше точно един смесен магазин и най-близките вече бяха в люлин 4 и фантастикото в 3-ти

Вие сте болни мозъци. 20 години живях в Люлин и то в най-прекрасната му част от 5 години не съм там и всеки божи ден лягайки си благодаря на бог, че се разкарах от тази дупка. Сега ходя от време на време и освен няколко нови коопераций, нищо не се е променило. Същите хора които си седяха и бездействаха в градинките са на същите места .. С един познат негър от Германия, роден в някво гето в САЩ с 6 братя и 3 сестри, дето са убили половината по улиците, а него са го ранявали 4 или 5 пъти, минахме през люлин набързо и ми вика, че такова гето не е виждал и ще го е шубе да го зарежа там

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа:Е това ми харесва като стил и мЕсто, но ако искате вярвайте - не мога да си го позволя![]()
Има , има преди 5-6 години копаха яко
BaDxBoY написа:такова гето не е виждал и ще го е шубе да го зарежа там А минахме по бул сливница
Прекалено ... Сигурно е въпрос да си знаеш квартала
Аз в Комптън се чувствах така ... Но в Люлин не е такава драма, като знаеш с кого не трябва да си имаш вземане даване бива , просто трябва да имаш едно на ум ...
"Хубав квартал" няма у нас , всички имат добри и лоши части

...