Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
И защо да го делят на всички собственици по половин квадрат
? Да си я дадат/върнат на собствениците от преди строежа! На мястото на къщата (два хубави етажа) с двор (с лозе и градина) на прабаба и дядо ми, построиха блок (кв."Кичук Париж" в Пловдив). Обезщетение: една боксониера и една гарсониера
Да живее соца
!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
TheDriver написа:Според мен добро решение е местен референдум с въпрос - Да откупи ли общината междублоковите терени в квартал Х, У, Z по пазарни цени чрез увеличение на данък сгради?
Не забравяй, че според българина думата "данък" е свързана с думата "корупция". Справка във форума

Всичко се решава на парче и по партийна линия. "Евала на соца". Ми "Евала на демокрацията", се сума ти народ получи чрез заменки, свидетели или откровенни измами златни парцели. Примери бол

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ние се смеем на нашите безвкусници с пари, а еш го па тоа
https://fakti.bg/imoti/516425-ne-ste-vi ... dom-snimki
Има полилеи Ковид 19

Има полилеи Ковид 19

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
BMW_POWER написа:Не забравяй, че според българина думата "данък" е свързана с думата "корупция". Справка във форума![]()
А според българина в канада колкото повече данък ти взимат толкова по-добре ще живееш. Ако може направо 100% от заплатата да ми взимат и купони за ядене само да ми дават, щот явно аз съм прост и държавата ще ми харчи по-разумно парите

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ама защо трябва да ти дават купони ? Трябва да очакваш нещо като плащаш данъци ли

Този в край на сметка си е направил парите с подобни кичозни дрехи. Би било странно, ако къщата му не е същият кич.

Bogat-Beden написа:Ние се смеем на нашите безвкусници с пари, а еш го па тоа![]()
![]()
![]()
Има полилеи Ковид 19
Този в край на сметка си е направил парите с подобни кичозни дрехи. Би било странно, ако къщата му не е същият кич.

b_u_b_o написа:BMW_POWER написа:Не забравяй, че според българина думата "данък" е свързана с думата "корупция". Справка във форума![]()
А според българина в канада колкото повече данък ти взимат толкова по-добре ще живееш. Ако може направо 100% от заплатата да ми взимат и купони за ядене само да ми дават, щот явно аз съм прост и държавата ще ми харчи по-разумно парите
Колега, ето Топ 10 страните за живеене по Света. Ще ти оставя удоволствието сам да провериш, къде и колко е данъчната тежест като цяло върху бизнес и хората:
Ето и кои са 10-те най-добри държави за живот през 2019 г., според U.S. News & World Report:
10. Франция
Франция отново влиза в Топ 10 тази година и попада в челната петица в категорията „Културно влияние и наследство“.
9. Норвегия
Норвегия, която е дебютант в челото тази година, постига високи резултати в категориите за отглеждане на деца, природосъобразен начин на живот и гражданство.
8. САЩ
САЩ запазват осмата си позиция през 2019 г. Страната също така оглавява категорията за най-влиятелните държави.
7. Австралия
Австралия заема седмото място в общата класация, но е в Топ 5 в категориите за най-добро място за централа на компания, за пътуване сам и за комфортно оттегляне в пенсия.
6. Швеция
Швеция отново е в Топ 10 и дори влиза в първите пет в категориите за природосъобразен живот, място за централа на компания и за отглеждане на деца.
5. Великобритания
Великобритания, която също редовно попада в Топ 10 на класацията, влиза в челните пет при категориите за предприемачество, влиятелност и културно влияние.
4. Германия
Освен в Топ 5 на общата класация, Германия е в челната петица и в категориите за образование, предприемачество и влиятелност.
3. Канада
Канада отново е в Топ 3 на класацията на U.S. News & World Report - позиция, което се дължи на доброто й представяне в категории, като бизнес среда и гражданство.
2. Япония
Япония се изкачава от петото място през миналата година до втората позиция в тазгодишната класация. Според отговорите в проучването на U.S. News & World Report, страната е считана за една от най-напредничавите в света. Тя също така оглавява категорията за предприемачество.
1. Швейцария
Във всяка от годините, в които е в класацията, Швейцария се е нареждала в челото на категории, като “гражданство”и “предприемачество,” казва МакФилипс.
https://profit.bg/klasatsii/srivame-se- ... za-zhivot/
Пък ако имаш желание, може да споделиш какво си намерил

Вчера говорихме по темата с едно приятелче, брокер в София. Аз съм меко казано впечатлен от цените в София. Но му казах, да изчака още малко, да понамалеят язовирите. Като започне режима и пак ще си говорим.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз още съм в потрес от сравнението на къщата в Тексас и имота в Горубляне, е някой може ли да ми обясни как е възможно това. Наскоро коменирахме един приятел спечели зелена карта, дали да продава или не апартмаента, и то по добре да си продаде 3стаиния в Младост и да си вземе дректно в кеш цяла къща или поне да плати по-голямата част вече в зависимост в кой щат ще се установи.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:...
И са заживели добре защото плащат високи данъци нали

Пък водата в София можеш да я чакаш да свърши, ама не знам дали ще я дочакаш

Nukem написа:Аз още съм в потрес от сравнението на къщата в Тексас и имота в Горубляне, е някой може ли да ми обясни как е възможно това. Наскоро коменирахме един приятел спечели зелена карта, дали да продава или не апартмаента, и то по добре да си продаде 3стаиния в Младост и да си вземе дректно в кеш цяла къща или поне да плати по-голямата част вече в зависимост в кой щат ще се установи.
Първо Тексас не беше ли бая беден щат, нещо като Враца и Монтана?
Второ къщите там не бяха ли от талашит основно, който е по тънък от изолацията тук?
И трето не бяха ли доста малки по площ и в доста от случаите отдалечени от цивилизацията?
И четвърто, тая къща никога няма да се продаде на тая цена. По скоро 30% по-ниска сума и в лева ще е пресечната точка 
Има безброй имоти, които се продават по 10+год, та и тая.

Има безброй имоти, които се продават по 10+год, та и тая.
Последна промяна pampo на 06 Окт 2020, 17:30, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Nukem написа:Аз още съм в потрес от сравнението на къщата в Тексас и имота в Горубляне, е някой може ли да ми обясни как е възможно това. Наскоро коменирахме един приятел спечели зелена карта, дали да продава или не апартмаента, и то по добре да си продаде 3стаиния в Младост и да си вземе дректно в кеш цяла къща или поне да плати по-голямата част вече в зависимост в кой щат ще се установи.
Колега Nukem - в БМВ форума си. Тука важи само Хавай и Калифорния. Какъв Тексас ? Пък и изолацията на тристайният е колкото двойният гараж на американеца

b_u_b_o написа:BMW_POWER написа:...
И са заживели добре защото плащат високи данъци налиТоя спор сме го водили с тебе вече не знам колко пъти, как не разбра че пари държавата има достатъчно. Че ги харчат с гъза си е проблема! Ето ти една аналогия щом споменаваш водата, ВиК-атата като имат течове вместо да запушват дупките надуват налягането за да не намалява водата в чешмите. Пък колко изтича им е все тая. И с вдигането на данъците ще е така
![]()
Хе хе, в Африка са най-щастливи, защото нямат никакви данъци

Що се отнася до водата, То тук имаме един сладкарски аранжор, който е много вътре в нещата. Той ще ти обясни, как частното ВиК е черешката на тортата и как няма аналог в света

Аз цирка с водата съм го играл

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
b_u_b_o написа:BMW_POWER написа:...
И са заживели добре защото плащат високи данъци налиТоя спор сме го водили с тебе вече не знам колко пъти, как не разбра че пари държавата има достатъчно. Че ги харчат с гъза си е проблема! Ето ти една аналогия щом споменаваш водата, ВиК-атата като имат течове вместо да запушват дупките надуват налягането за да не намалява водата в чешмите. Пък колко изтича им е все тая. И с вдигането на данъците ще е така
![]()
Като има течове намалят налягането . Така имат по малки загуби . Справка софийска вода .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Като има течове намалят налягането . Така имат по малки загуби . Справка софийска вода .
Дообре, аз не знам софийски квартал дето да му е ниско налягането. Точно обратното, аз обмислям да си сложа редуцир вентил щото налягането при мен е над 10 бара понякога и повече.
BMW_POWER написа:Хе хе, в Африка са най-щастливи, защото нямат никакви данъци![]()
Ма ти си гениален. Как не са се сетили у африка да праснат едни 50% данък и да заживеят като бели ора

Bogat-Beden написа:Ние се смеем на нашите безвкусници с пари, а еш го па тоа![]()
![]()
![]()
Има полилеи Ковид 19

Еб

Да идва в територията , тук за 280 млн.$, направо да купува Слънчака

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?