Малка кола автоматик
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Малка кола автоматик
kinetism написа:madafaka_donkele написа:Пежо 206/207, клио, корса, поло, фабия, ибиза, квото намериш в приличен вид. За тези пари не очаквай чудеса.
Дам, това също са варианти и се оглеждам за нещо по-читаво технически ако се появи. За външни забележки не ми е драма, че така или иначе тя ще ѝ добави "декорации" най-вероятно.
Иначе може би е вариант компакта, макар да ми е грозен. Все пак не няма да спя с негоМакар, че сега като му гледам размерите, не са чак толкова по-малки от на е91-цата, а на нея тя ѝ идва голяма.
Между другото и няколко Пунто-та от към 2005-6 съм отбелязал да видя, някой с наблюдения към тях? Друго, което аз си мисля, като вариант е Мазда 2.
Човек недей

пп: Имах фиат пунто 1.2 1996, на това нещо навъртях 300 000 км във всякакви условия и смених всичко от до 3 пъти, добре че не съм го удрял никъде никога

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И аз щях да предложа нещо по-голямо (там е и по-лесно с автоматиците), но не ми се води пак същият спор за сигурността 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
За пунтотата - бивш вече колега имаше такова, 1.2 ли кво, ама ръчка. Вика взех го, като дойдох да следвам в София да не ходя пеш. Навъртял му е сигурно едно 100к км, ако не и повече. Продаде го едва миналата година, като забременя жена му. Корави са ги ева в 'талянките 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И при мен един приятел така уж за малка... и си го кара 5-6 години. И много кораво, ама гаснеше по светофарите, спирачките не държаха и като пуснеше волана - колата завиваше надясно (ама не да се отклонява надясно, а си завиваше надясно
).
По този повод с малките коли внимавайте от кого ги взимате, щото повечето се взимат за евтинкото.

По този повод с малките коли внимавайте от кого ги взимате, щото повечето се взимат за евтинкото.

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Мерцедес Б класа автомат... но бюджета трябва да се вдигне. Тойота Корола хеч 110 коня 2005г. примерно също е много здрав автомобил
Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk
Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1 за Королата (само не знам как са им автоматите...)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Подкрепям колегата с предложението за компакта. Не виждам с какво е по-лош от другите... как да ги нарека... все тая. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хубава е за жена, аз също ги харесвам даже, но автоматът ГМ не е ли проблемен?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Я ме насочете към темата за сигурността, че скоро ме опира и мен да купувам ''женска кола'', ама твърдо бягам от малолитражките и гледам тежки джипове, макар и по-стари и грозни само защото са по-безопасни.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
E, кво да те насочваме, като си харесаш нещо го проверяваш колко звезди има в Euro NCAP. Колкото повече толкова по-добре. Аз гледам да са поне 4. В кола 3 звезди си ме е шубе, а ако се возя аха аха да се насера, особено, ако шофера се прави на верстапен 

Не е толкова просто.
Една калинка, макар и с доста звезди си има някаква маса, на която когато въздейства друга, по-голяма маса, тия звездички остават в небето, понеже вътрешните органи преживяват огромно натоварване, или иначе казано, ако Милен Цветков беше в Клио изходът щеше да е същия, ама ако беше в кабината на ТИР можеше и нищо да не усети. Т'ва като крайности, ясно, че няма да мааме с претоварени тирове градско, щото е по-безопасно.
Мислех, че има тема с няк'ви такива умности извън сравняване на линкове от еуро нкап.
Ако има нещо интересно за четене из форума - плеснете един линк, иначе да не разводняваме темата.
Една калинка, макар и с доста звезди си има някаква маса, на която когато въздейства друга, по-голяма маса, тия звездички остават в небето, понеже вътрешните органи преживяват огромно натоварване, или иначе казано, ако Милен Цветков беше в Клио изходът щеше да е същия, ама ако беше в кабината на ТИР можеше и нищо да не усети. Т'ва като крайности, ясно, че няма да мааме с претоварени тирове градско, щото е по-безопасно.
Мислех, че има тема с няк'ви такива умности извън сравняване на линкове от еуро нкап.
Ако има нещо интересно за четене из форума - плеснете един линк, иначе да не разводняваме темата.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Извод, голямо тегло поне 2 тона и вече до където стигнат звездите.., ако е черна и с черни стъкла е врЪхта.
Това все пак е балканският синдром.
Това все пак е балканският синдром.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
grkv написа:Не е толкова просто.
Ето това е въпросната тема
viewtopic.php?f=4&t=437440
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Шкода Фабия - слаби автоматици + отвратително гадна и люшкаща возия извънградско при скорост над 120.
Ситроен - слаби автоматици (склонност да забиват на 2-ра предавка) + чести проблеми с електрониката.
Каквото и от да вземеш от японските (Тойота, Сузуки или Хонда) са в пъти по-надежни, но имат твърда возия и кофти шумоизолация. Като за малки градски коли обаче, лично за мен са перфектният вариант.
Ситроен - слаби автоматици (склонност да забиват на 2-ра предавка) + чести проблеми с електрониката.
Каквото и от да вземеш от японските (Тойота, Сузуки или Хонда) са в пъти по-надежни, но имат твърда возия и кофти шумоизолация. Като за малки градски коли обаче, лично за мен са перфектният вариант.
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
За големи коли не гледам на този етап, защото, ако ѝ беше ОК голяма кола, тя щеше да кара e91-цата, а аз щях да си взема е36 или е46 ръчка, купе. Затова ѝ търся малка кола с надежда по-натам да се превърне в 3-ка купе бензин за мен.
Последно ми се върти Сузуки Игнис, ама избора там е малък за автоматиците. Както и за повечето малки коли. Ако не се намери нещо читаво на този бюджет, просто ще трябва да го вдигна малко (бюджета).
Последно ми се върти Сузуки Игнис, ама избора там е малък за автоматиците. Както и за повечето малки коли. Ако не се намери нещо читаво на този бюджет, просто ще трябва да го вдигна малко (бюджета).
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4