Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
За Mate 30 Pro какво мислим 

Последна промяна c04 на 01 Ное 2020, 20:41, променена общо 1 път
c04 написа:За Mate 3 Pro какво мислим
Предполагам 30 про? Освен ако не ти дават на много добра оферта не бих го взел, има по добри алтернативи.
- c04
- Кръстникът
-
nxn написа:c04 написа:За Mate 3 Pro какво мислим
Предполагам 30 про? Освен ако не ти дават на много добра оферта не бих го взел, има по добри алтернативи.
30-да, кои са те

c04 написа:nxn написа:c04 написа:За Mate 3 Pro какво мислим
30-да, кои са те
Note 10 Samsung, Mi 10, Mi 10T Pro, S20+, P40 Pro, S20 FE, Note 20, сигурно и други.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
nxn написа:
Note 10 Samsung, Mi 10, Mi 10T Pro, S20+, P40 Pro, S20 FE, Note 20, сигурно и други.
Предлагаш модели от различни години, наследници едни на други... S20 FE, например, може само да си мечтае да е на нивото на Mate 30 Pro..
За Note20 съм съгласен, апаратът е много добър, както и P40 Pro...
Иначе... Mate 30 Pro, чисто нов, в момента - много трудно... освен ако не е Mate30 Pro E, който не мисля, че има как да го класираш в момента... а втора ръка Mate 30 Pro.... може би няма да е лоша идея, особено ако е читав (т.е. с гаранция и прочие).
Mollov написа:nxn написа:
Предлагаш модели от различни години, наследници едни на други... S20 FE, например, може само да си мечтае да е на нивото на Mate 30 Pro..
За Note20 съм съгласен, апаратът е много добър, както и P40 Pro...
Иначе... Mate 30 Pro, чисто нов, в момента - много трудно... освен ако не е Mate30 Pro E, който не мисля, че има как да го класираш в момента... а втора ръка Mate 30 Pro.... може би няма да е лоша идея, особено ако е читав (т.е. с гаранция и прочие).
Mate 30 Pro е на 13 месеца, бъркаш го с 40,който излезе наскоро, така че примерно с20 фе го бие по повечето показатели,доста от другите също, да не говорим бонуса, че може като ги извадиш от кутията да ги ползваш, за разлика от хуавей.
- c04
- Кръстникът
-
Говорим само за чисто нови. Mate 30 Pro гледам още се намира в някои магазини. Гледах сравнение с P40 Pro, с който са почти еднакви, та и там Mate сякаш се оказа малко по-добър.
c04 написа:Говорим само за чисто нови. Mate 30 Pro гледам още се намира в някои магазини. Гледах сравнение с P40 Pro, с който са почти еднакви, та и там Mate сякаш се оказа малко по-добър.
Ако сравняваш само с хуйвей можe, но дори тогава сигурно бих избрал п40про заради 90хз екрана.
- Mollov
- Мародератор
-
nxn написа:Mate 30 Pro е на 13 месеца, бъркаш го с 40,който излезе наскоро, така че примерно с20 фе го бие по повечето показатели,доста от другите също, да не говорим бонуса, че може като ги извадиш от кутията да ги ползваш, за разлика от хуавей.
Не греша нищо

c04 написа:Говорим само за чисто нови. Mate 30 Pro гледам още се намира в някои магазини. Гледах сравнение с P40 Pro, с който са почти еднакви, та и там Mate сякаш се оказа малко по-добър.
P40 Pro като цяло е по-добрият избор. От към камера има по-хубав основен сензор, който чак сега се появи и при Mate40 Pro. Дисплея на Mate30 Pro е доста интересен, мен ми харесва повече, но само заради единият дисплей не знам дали си заслужава

- c04
- Кръстникът
-
Да, като цяло и аз до този извод стигнах. Но... не знам след колко време ще навлезе масово 5г у нас, а честно касано екрана на Мате 30 про наистина много ме впечатли. За камерата като ги сравних, наистина може би п40 про снима малко по-добре, но пък срещнах други сравнителни кадри, където беше точно обратното.Mollov написа:nxn написа:Mate 30 Pro е на 13 месеца, бъркаш го с 40,който излезе наскоро, така че примерно с20 фе го бие по повечето показатели,доста от другите също, да не говорим бонуса, че може като ги извадиш от кутията да ги ползваш, за разлика от хуавей.
Не греша нищоИначе Huawei-а също можеш да го използваш веднага... нещата около "без GMS" не са както преди 1 година... МНОГО по-различно е... тук не говоря да го инсталираш допълнително, ами изобщо да го няма. В момента съм с Mate40 Pro без GMS и вече нищо не ми липсва. Преди това ползвах P40 Pro/Mate30 Pro с инсталирани GMS. През април направих едно сравнение и ползвах 1 седмица P40 Pro без GMS... имаше някои недостатъци, но в момента нещата са далеч по-напред "с материала".
P40 Pro като цяло е по-добрият избор. От към камера има по-хубав основен сензор, който чак сега се появи и при Mate40 Pro. Дисплея на Mate30 Pro е доста интересен, мен ми харесва повече, но само заради единият дисплей не знам дали си заслужаваОт към чипсет P40 Pro е с Kirin 990 5G, докато Mate-a (поне намиращ се в България) е с Kirin 990 4G (една идея по-бавен), та в бъдеще ако решиш да джиткаш на 5G единият апарат ще го може...
- Mollov
- Мародератор
-
c04 написа:Да, като цяло и аз до този извод стигнах. Но... не знам след колко време ще навлезе масово 5г у нас, а честно касано екрана на Мате 30 про наистина много ме впечатли. За камерата като ги сравних, наистина може би п40 про снима малко по-добре, но пък срещнах други сравнителни кадри, където беше точно обратното.
Да, дисплея е веднъж...

Що се отнася до 5G - това е само като идея, да го помислиш... поне за следващата 1 година няма как да е смислена причина, щото 5G няма да е чак толкова над 4G... в момента са кажи-речи на едно ниво...
За снимките - определено е субективно, факт. Телефото-то на P40 Pro е по-добро, предлага повече оптичен зуум, само че ако 5х ти е много, 3х-то на Mate30 Pro доста ще ти допадне. В някои ситуации 5х е прекалено много, а слизането под 5х отиваш на цифровизация... тук 5х Hybrid zoom при Mate-a дава повече гъвкавост, а 3х го имаш на оптика.
Имай предвид, че при Mate30 Pro ще имаш ядове със стъклените протектори... тегава работа си е. Ако си решил да слагаш "найлонов" - тогава няма грижи. И още нещо - извитостта на дисплея води до държането на телефона именно чрез самият дисплей (от двете му страни). Бутоните за Volume са вградени в дисплея, чрез слайд по самият дисплей.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Не снима лошо Huawei

Тези снимки може да ги качиш от самсунг, хуйвей, апал, гугъл, шиоми, и ако всички са в един ценови клас надали може човек да познае от какъв телефон е.
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Поръчах за майка ми Xiaomi Mi10T Pro 128, другият вариант беше P40. Предпочетох него заради GMS, иначе щях да и поръчам хуавей. Видя ми се безсмислено да я мъча с инсталации и чудесии. На първо време е брутален телефона, да видим ще изкара ли 4-5г употреба без проблеми.
От къде го взе? И аз се ослушвам за такъв ама цената не ми харесва 700 и нещо доларес. За тия пари ще взема 10 ultra.Ganchev__ написа:Поръчах за майка ми Xiaomi Mi10T Pro 128, другият вариант беше P40. Предпочетох него заради GMS, иначе щях да и поръчам хуавей. Видя ми се безсмислено да я мъча с инсталации и чудесии. На първо време е брутален телефона, да видим ще изкара ли 4-5г употреба без проблеми.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk