Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от c04 » 01 Ное 2020, 18:45

За Mate 30 Pro какво мислим :mrgreen:
Последна промяна c04 на 01 Ное 2020, 20:41, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 01 Ное 2020, 19:43

c04 написа:За Mate 3 Pro какво мислим :mrgreen:

Предполагам 30 про? Освен ако не ти дават на много добра оферта не бих го взел, има по добри алтернативи.

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 01 Ное 2020, 20:41

nxn написа:

Предполагам 30 про? Освен ако не ти дават на много добра оферта не бих го взел, има по добри алтернативи.

30-да, кои са те :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 01 Ное 2020, 23:09

c04 написа:
nxn написа:

30-да, кои са те :D

Note 10 Samsung, Mi 10, Mi 10T Pro, S20+, P40 Pro, S20 FE, Note 20, сигурно и други.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Ное 2020, 23:51

nxn написа:
Note 10 Samsung, Mi 10, Mi 10T Pro, S20+, P40 Pro, S20 FE, Note 20, сигурно и други.

Предлагаш модели от различни години, наследници едни на други... S20 FE, например, може само да си мечтае да е на нивото на Mate 30 Pro..

За Note20 съм съгласен, апаратът е много добър, както и P40 Pro...

Иначе... Mate 30 Pro, чисто нов, в момента - много трудно... освен ако не е Mate30 Pro E, който не мисля, че има как да го класираш в момента... а втора ръка Mate 30 Pro.... може би няма да е лоша идея, особено ако е читав (т.е. с гаранция и прочие).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 02 Ное 2020, 0:54

Mollov написа:
nxn написа:

Предлагаш модели от различни години, наследници едни на други... S20 FE, например, може само да си мечтае да е на нивото на Mate 30 Pro..

За Note20 съм съгласен, апаратът е много добър, както и P40 Pro...

Иначе... Mate 30 Pro, чисто нов, в момента - много трудно... освен ако не е Mate30 Pro E, който не мисля, че има как да го класираш в момента... а втора ръка Mate 30 Pro.... може би няма да е лоша идея, особено ако е читав (т.е. с гаранция и прочие).

Mate 30 Pro е на 13 месеца, бъркаш го с 40,който излезе наскоро, така че примерно с20 фе го бие по повечето показатели,доста от другите също, да не говорим бонуса, че може като ги извадиш от кутията да ги ползваш, за разлика от хуавей.

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 02 Ное 2020, 1:39

Говорим само за чисто нови. Mate 30 Pro гледам още се намира в някои магазини. Гледах сравнение с P40 Pro, с който са почти еднакви, та и там Mate сякаш се оказа малко по-добър.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 02 Ное 2020, 2:01

c04 написа:Говорим само за чисто нови. Mate 30 Pro гледам още се намира в някои магазини. Гледах сравнение с P40 Pro, с който са почти еднакви, та и там Mate сякаш се оказа малко по-добър.

Ако сравняваш само с хуйвей можe, но дори тогава сигурно бих избрал п40про заради 90хз екрана.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 02 Ное 2020, 13:58

nxn написа:Mate 30 Pro е на 13 месеца, бъркаш го с 40,който излезе наскоро, така че примерно с20 фе го бие по повечето показатели,доста от другите също, да не говорим бонуса, че може като ги извадиш от кутията да ги ползваш, за разлика от хуавей.

Не греша нищо :) Иначе Huawei-а също можеш да го използваш веднага... нещата около "без GMS" не са както преди 1 година... МНОГО по-различно е... тук не говоря да го инсталираш допълнително, ами изобщо да го няма. В момента съм с Mate40 Pro без GMS и вече нищо не ми липсва. Преди това ползвах P40 Pro/Mate30 Pro с инсталирани GMS. През април направих едно сравнение и ползвах 1 седмица P40 Pro без GMS... имаше някои недостатъци, но в момента нещата са далеч по-напред "с материала".

c04 написа:Говорим само за чисто нови. Mate 30 Pro гледам още се намира в някои магазини. Гледах сравнение с P40 Pro, с който са почти еднакви, та и там Mate сякаш се оказа малко по-добър.

P40 Pro като цяло е по-добрият избор. От към камера има по-хубав основен сензор, който чак сега се появи и при Mate40 Pro. Дисплея на Mate30 Pro е доста интересен, мен ми харесва повече, но само заради единият дисплей не знам дали си заслужава :) От към чипсет P40 Pro е с Kirin 990 5G, докато Mate-a (поне намиращ се в България) е с Kirin 990 4G (една идея по-бавен), та в бъдеще ако решиш да джиткаш на 5G единият апарат ще го може... :)

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 02 Ное 2020, 14:20

Mollov написа:
nxn написа:Mate 30 Pro е на 13 месеца, бъркаш го с 40,който излезе наскоро, така че примерно с20 фе го бие по повечето показатели,доста от другите също, да не говорим бонуса, че може като ги извадиш от кутията да ги ползваш, за разлика от хуавей.

Не греша нищо :) Иначе Huawei-а също можеш да го използваш веднага... нещата около "без GMS" не са както преди 1 година... МНОГО по-различно е... тук не говоря да го инсталираш допълнително, ами изобщо да го няма. В момента съм с Mate40 Pro без GMS и вече нищо не ми липсва. Преди това ползвах P40 Pro/Mate30 Pro с инсталирани GMS. През април направих едно сравнение и ползвах 1 седмица P40 Pro без GMS... имаше някои недостатъци, но в момента нещата са далеч по-напред "с материала".

P40 Pro като цяло е по-добрият избор. От към камера има по-хубав основен сензор, който чак сега се появи и при Mate40 Pro. Дисплея на Mate30 Pro е доста интересен, мен ми харесва повече, но само заради единият дисплей не знам дали си заслужава :) От към чипсет P40 Pro е с Kirin 990 5G, докато Mate-a (поне намиращ се в България) е с Kirin 990 4G (една идея по-бавен), та в бъдеще ако решиш да джиткаш на 5G единият апарат ще го може... :)
Да, като цяло и аз до този извод стигнах. Но... не знам след колко време ще навлезе масово 5г у нас, а честно касано екрана на Мате 30 про наистина много ме впечатли. За камерата като ги сравних, наистина може би п40 про снима малко по-добре, но пък срещнах други сравнителни кадри, където беше точно обратното.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 02 Ное 2020, 17:22

c04 написа:Да, като цяло и аз до този извод стигнах. Но... не знам след колко време ще навлезе масово 5г у нас, а честно касано екрана на Мате 30 про наистина много ме впечатли. За камерата като ги сравних, наистина може би п40 про снима малко по-добре, но пък срещнах други сравнителни кадри, където беше точно обратното.

Да, дисплея е веднъж... :D Спрямо P30 Pro определено има разлика, спрямо P40 Pro - относително е... тук има субективност, а и самият извит дисплей е различен сам по себе си. Това ако ти харесва, само новият Mate40 Pro може да ти даде сходно усещане. P40 Pro е с извит дисплей, но все едно няма нищо общо.

Що се отнася до 5G - това е само като идея, да го помислиш... поне за следващата 1 година няма как да е смислена причина, щото 5G няма да е чак толкова над 4G... в момента са кажи-речи на едно ниво...

За снимките - определено е субективно, факт. Телефото-то на P40 Pro е по-добро, предлага повече оптичен зуум, само че ако 5х ти е много, 3х-то на Mate30 Pro доста ще ти допадне. В някои ситуации 5х е прекалено много, а слизането под 5х отиваш на цифровизация... тук 5х Hybrid zoom при Mate-a дава повече гъвкавост, а 3х го имаш на оптика.

Имай предвид, че при Mate30 Pro ще имаш ядове със стъклените протектори... тегава работа си е. Ако си решил да слагаш "найлонов" - тогава няма грижи. И още нещо - извитостта на дисплея води до държането на телефона именно чрез самият дисплей (от двете му страни). Бутоните за Volume са вградени в дисплея, чрез слайд по самият дисплей.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 02 Ное 2020, 21:41

Не снима лошо Huawei

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 02 Ное 2020, 21:51

Тези снимки може да ги качиш от самсунг, хуйвей, апал, гугъл, шиоми, и ако всички са в един ценови клас надали може човек да познае от какъв телефон е.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 03 Ное 2020, 14:32

Поръчах за майка ми Xiaomi Mi10T Pro 128, другият вариант беше P40. Предпочетох него заради GMS, иначе щях да и поръчам хуавей. Видя ми се безсмислено да я мъча с инсталации и чудесии. На първо време е брутален телефона, да видим ще изкара ли 4-5г употреба без проблеми.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 03 Ное 2020, 15:18

Ganchev__ написа:Поръчах за майка ми Xiaomi Mi10T Pro 128, другият вариант беше P40. Предпочетох него заради GMS, иначе щях да и поръчам хуавей. Видя ми се безсмислено да я мъча с инсталации и чудесии. На първо време е брутален телефона, да видим ще изкара ли 4-5г употреба без проблеми.
От къде го взе? И аз се ослушвам за такъв ама цената не ми харесва 700 и нещо доларес. За тия пари ще взема 10 ultra.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата