Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от choio » 01 Ное 2020, 21:01

E34 написа:
streetz написа:В момента погребват мой добър познат, дори мога да кажа приятел, починал от корона вируса...

Много жалко за момчето! Нямам си и понятие за точната причина и едва ли някога ще я разберем. Мога да предполагам единствено за настъпване на някаква адска паник атака плюс затрудненото дишане и... Не знам колко от вас са изпитвали, но лично съм имал няколко такива навремето. Мога определено да кажа, че това е много много гадно нещо и в комбинация с някакви затруднения като нищо може да си замине човек. И точно тук е есенцията на цялата тази простотия и огромната благоприятна роля на Мангъров, за която го уважавам страшно много този човек. Той успокоява хората, няма значение прав или не. Много е важно в такива ситуации да има някой човек или факт, който да те успокои. Натиска е огромен и отвсякъде и страшно много хора поддават.

Няма нищо по добро от самата истина,така поне може да се подготвиш психически какво те очаква,повечето получават паник атаки от хрема ,е и по нова го даваха оня глиган, имал хрема и 37 и реве по тв че бил със страховитиа вирус,и неква го успокоява в ефир ебем ти и театъра скапан....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Ное 2020, 21:10

TNT написа:Ирония...

Да се надяваме, че колегата acho в момента си е сипал един сингъл малц и затова не пише за теста :wave:

Отрицателен съм, снощи ливнах доста малц по случая. Разбира се в някакъв момент ще го мина вируса, надявам се успешно.
Имам няколко познати приятели в болница - болниците са препълнени, : :idea: приемат се хора изключително трудно, дори с връзки. горе долу всички го закъсват с дробовете - най-гадното от всичко възможно. По думи от 2ма мои приятели, които уж минаха трапа - това е най-тежката болест, която са карали през живота си. Дано всички развием резистентност защото, колеги - вируса е абсолютно навсякъде. Ако тестовете бяха по-евтини и бързи, според мен 20% от населението щеше да даде положителен резултат. :idea:

И да - има някакви дребни суми пари, за които доста народ ще си манипулира резултатите. Това обаче не отменя вируса.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Ное 2020, 21:14

acho.rs написа: според мен 20% от населението щеше да даде положителен резултат. :idea:
.
Мангъров каза над 25 даже...
Твоите познати как са иначе като цяло със здравето?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 01 Ное 2020, 21:18

acho.rs написа:според мен 20% от населението щеше да даде положителен резултат. :idea:

Не знам сега да треперим ли, да не треперим ли?

Поне се успокойте накрая, ще има ебане. Можем да сваляме маските. :mhihi:

Колеги това е животът, дали ще е коронавирус, рак или някое ПТП, не трябва да го спираме и да се крием.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Ное 2020, 21:37

Bogat-Beden написа:
steeN написа:Мангъзов няма нужда да изказва предположения, казаха с какво са го лекували тогава. Не е той да открива топлата вода.
Ама си кисел..
Дразни ли те нивото му на некомпетентност?
Навремето е нямало гугъл и таблички и затова той знае по-малко :cry:

Нямаше и пресконференции с доктора на Тръмп всеки ден също, където на дълго и на широко обясняваха. Ма Мангъров може да предполага вместо просто да ги гледа, щото друго си е да цитираш кво си назубрил за коронавирусите в учебника от 70та година :D Опазил ме бог да събирам информация от този палячо.

https://www.youtube.com/watch?v=a6thek3BV5g
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 01 Ное 2020, 21:56

steeN написа:
Bogat-Beden написа:
steeN написа:Мангъзов няма нужда да изказва предположения, казаха с какво са го лекували тогава. Не е той да открива топлата вода.
Ама си кисел..
Дразни ли те нивото му на некомпетентност?
Навремето е нямало гугъл и таблички и затова той знае по-малко :cry:

Нямаше и пресконференции с доктора на Тръмп всеки ден също, където на дълго и на широко обясняваха. Ма Мангъров може да предполага вместо просто да ги гледа, щото друго си е да цитираш кво си назубрил за коронавирусите в учебника от 70та година :D Опазил ме бог да събирам информация от този палячо.

https://www.youtube.com/watch?v=a6thek3BV5g[/quot

Наистина ли смяташ, че са разкрили изцяло как са го лекували( ако въобще е бил болен)?! Та той се въстанови за 3 дена,колкот м/y другото и принц Чарлз...едва ли казват цялата истина на неква пресконфвренция онея там хич не са ок, ако си спомняш колко народ се изтрови с дезинфектант като човека беше казал, че може да се пие ако сега беха казали с кво всеки щеше да иска...но най вероятно наистина е нещо бая скъпо и трудно за намиране за всеки....

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Ное 2020, 22:27

choio написа:...Та той се въстанови за 3 дена,колкот м/y другото и принц Чарлз....

А Зализаният от Разград :?:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от choio » 01 Ное 2020, 22:50

zAcK написа:
choio написа:...Та той се въстанови за 3 дена,колкот м/y другото и принц Чарлз....

А Зализаният от Разград :?:

Еба ли го тоя кок го знае!? :mhihi: смисъл сравнение с Тръмп и принц Чарлз да го наредиш и тоя....но за да сме честни да и той макар че е бая по млад от горепосочените..аз до сега никой по известен и с влияние не чух да си е отишъл от тва ама...айде да не се бъркаме на "началника" отгоре :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Ное 2020, 0:22

Абе на тоя празник как беше ...халоген ...не не хело ин точно беше , не видях никой маскиран като корона вирус да пита пакост или лакомство . Та си мисля може да не е толкоз ужасен :mhihi:
Последна промяна Jordana на 02 Ное 2020, 7:35, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Ное 2020, 2:01

Май и аз ще трябва да се тествам тия дни...приятелката се води контактна ама не съм я виждал от седмица, та не знам има ли нужда :dunno:
Шефа с настинка - два дни съм покрай него, че местихме покъщнина. В петък беше отрицателен ама днес изгуби вкус и мирис, та утре пак ще го тестваме. Лично аз се чувствам прекрасно и пращя от енергия :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 02 Ное 2020, 8:18

Bogat-Beden написа:
acho.rs написа: според мен 20% от населението щеше да даде положителен резултат. :idea:
.
Мангъров каза над 25 даже...
Твоите познати как са иначе като цяло със здравето?

Положителните - повечето са без симптоми или съвсем леки. Проблема са сложните случаи, които са доста зле.

Вчера цибалаб не са давали резултати. Така че днес ще има поне 3500 случая...

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 02 Ное 2020, 8:22

acho.rs написа: Проблема са сложните случаи, които са доста зле.

Подозирам са такива, които са подхванали веднага парацетамол + антибиотик предписан по телефона. Не че са виновни, правили са каквото им казват :no:

Такъв е случаят с 33 годишния от онзи ден и с абитуриента отпреди няколко месеца. Абитуриентът беше изкарал два различни антибиотика по телефона преди да влезе в болница.
Последна промяна sub_eleven на 02 Ное 2020, 8:34, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 02 Ное 2020, 8:33

Don_Diego написа:Май и аз ще трябва да се тествам тия дни...приятелката се води контактна ама не съм я виждал от седмица, та не знам има ли нужда :dunno:
Шефа с настинка - два дни съм покрай него, че местихме покъщнина. В петък беше отрицателен ама днес изгуби вкус и мирис, та утре пак ще го тестваме. Лично аз се чувствам прекрасно и пращя от енергия :dunno:

Не се тествай, стой си 10 дена у вас . Ако след това нямаш симптоми се връщаш без проблем.
Единственото което може да направиш след време е тест за антитела.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 02 Ное 2020, 8:36

Tenata написа:Единственото което може да направиш след време е тест за антитела.

Ако не е бил наистина болен и не е имал от сериозните симптоми(температура, кашлица), този тест нищо няма да покаже, защото не се е стигнало до образуването им.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 02 Ное 2020, 8:41

sub_eleven написа:
Tenata написа:Единственото което може да направиш след време е тест за антитела.

Ако не е бил наистина болен и не е имал от сериозните симптоми(температура, кашлица), този тест нищо няма да покаже, защото не се е стигнало до образуването им.

Така е, но все пак ако притеснен, този тест е най като опция и пари.

Аз бях така 10 дена, без никакви симптоми. До момента никакъв тест не съм си правил.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата