Избор на настолен компютър.
Модератор: Общи модератори
Re: Избор на настолен компютър.
Благодаря ви, свалих utorent и пуснах един от замундата (тия торенти тотално бях забравил, че съществуват
) Ако не стане случайно ще дръпна тоя 2019 от линка
Благодаря ви

Благодаря ви

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Microsoft Office Pro Plus 2016 v16.0.4549.1000 (x86+x64) June 2017 + Activator
Аз съм с този , но не мога да ти кажа дали тръгва на лицензен прозорец . Никога не съм имал такъв
Аз съм с този , но не мога да ти кажа дали тръгва на лицензен прозорец . Никога не съм имал такъв

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
С тия кракнати вайна само си вкарвате таралеж в гащите, ама карай. За 2лв., колкото струва един кирлив офис ключ не си заслужава риска, ама.....
Не тръгват и тия от торентите.
Какво да им направя ?
Седи ми ето така празен екран, след активация след всичко

Какво да им направя ?
Седи ми ето така празен екран, след активация след всичко

madafaka_donkele написа:2019 - https://officecdn.microsoft.com/pr/4923 ... Retail.img
2016 - https://officecdn.microsoft.com/db/4923 ... Retail.img
Официални релийзи. 60 дена работи, после иска ключ.
И тези не тръгват

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
BaDxBoY написа: И тези не тръгватЕбаси как ми липсва windows xp
XP и Win 7 вече са история, това е....Няма причина с Win10 да не можеш да инсталираш който и да е офис. Ако си нещо правил с активатори направо си за преинстал на операционната. Както колега по-горе спомена за няколко лева не си заслужава да ползваш активатори и какви ли не други глупости. Преди да тръгнеш на преинстал, защото натам отиваш пробвай следното:
- изтегли uninstall support tool за да почистиш всички следи останали от предишни офиси: https://support.microsoft.com/en-us/off ... df5dbf61d8
Преди го наричаха Microsoft Office Removal Tool: https://social.technet.microsoft.com/Fo ... e2016ITPro
Когато почистиш всичко това са официални линкове за изтегляне на оригиналните за Office 2019 / Office 365 C2R ISO images на всички езици директно от Майкрософт: https://pastebin.com/raw/PLhB7UnK
Всички тези линкове са за RETAIL! Официални линкове за VL канала няма, там нещата са по друг начин.
За ProPlus2019 Retail на лично ако желаеш ще те насоча от къде да си купиш retail код и не се занимавай с активатори!

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Много ясно, че няма да тръгнат. Омазал си всичко в момента с тези торент л@йна.
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Напоследък купувам ключове за активация от разни сайтове, почти за без пари, чиста работа а Windows и Office ги тегля от сайта на Microsoft, така няма вероятност да има вмешателство в софтуера...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Супер са си активаторите, но не са за всеки. Трябва да знаете как и от къде. Които не знае си плаща без значение дали няколко лева или повече, другия вариант е тегли нещо рандом и почва да мрънка как нищо не става от активаторите и те само създават проблеми, среден вариант няма.
Легален win с активиран microsoft office пакет през активатор си бачка без проблем, че някой беше питал дали става, от години съм така на лаптопа, проблеми няма.
Легален win с активиран microsoft office пакет през активатор си бачка без проблем, че някой беше питал дали става, от години съм така на лаптопа, проблеми няма.
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D 2004г.
- Мечтае да кара: M5
Преди да свалите и инсталирате активатора, трябва да влезнете в контролния панел и да изключите фаерлола и антивирусната на уиндоуса и следенето в реално време активирате и после пак пускате всичко и готово. Ако искате по-подробно да ви обясня пишете, че сега не ми се рови да видя кой бяха точно нещата за спиране.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008
Съгласен съм, вече уиндоус 10 ключа е по 10 долара, а офисът е под 40,което е доста приемливо спрямо цените от едно време, които бяха над 200лв.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Мила родна картинка. Караме коли за 15-20к, но се циганим за 10лв. за 2 ключа 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Пари на вятъра... KMSpico върши чудесна работа.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ако ще и 50 стинки да е . Въпроса е принципен , още от времето коги за софта немаше крака и ръце паролите на игрите беха криптирани и трябваше да се правят разни въртели да тръгнат 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !