Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Новогодишна ХЕЙТ тема
Много мразим, като говорим на "ние", усещам му многопластовата идея, но в повечето случаи е нравоучително-язвително...
И понеже се свръхизползва (особено в столицата и на телевизорА), изглежда и звучи гротескно, с минимален ефект..
И понеже се свръхизползва (особено в столицата и на телевизорА), изглежда и звучи гротескно, с минимален ефект..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Аз пък мразя някой да говори на -ме (ходиме, видиме, ядеме ... ). Доскоро не ме бъркаше особено, в крайна сметка всеки селтак да си говори както може. Ама откакто детето прихвана почнах да обръщам внимание и страшно се дразня. Тъщата е главния заподозрян, сега под предлог да я пазим от ковид19 съм забранил да идва вкъщи. 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Това е поносимо... напоследък няколко пъти ми се случва на някой бастун дето ме обслужва зад касата да му говоря на Вие, той да ми отговаря на Бате...
- Bogat-Beden
-
-
grkv написа:Това е поносимо... напоследък няколко пъти ми се случва на някой бастун дето ме обслужва зад касата да му говоря на Вие, той да ми отговаря на Бате...
Ела да намериш хора в прованса, с които да си говориш на "Вие"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Аз пък живея в Прованса и критериите са ми доста занижени. Радвам се ако някой докато говори с мен не плюе или не ми кашля в лицето.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
grkv написа:Това е поносимо... напоследък няколко пъти ми се случва на някой бастун дето ме обслужва зад касата да му говоря на Вие, той да ми отговаря на Бате...
Това е култово

BMW_POWER написа:...
колега, този твой пост не го разбрах. нито съм се опитвал да опитомя диво животно, нито съм го преместил (умишлено) от дома му/ територията където е живяло.
в предвид на обстоятелствата мисля, че отреагирах адекватно

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Бе не знам кой гони еноти от сутрин до вечер. За консерва не става ли?
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Мен малко ме съмнява тая работа ...мишка в елхата ??!! Какво ще яде там тая мишка ? Борови шишарки и иглички ....абсурд , това да не е катерица . Бил е някой скункс от тия дето пауърката ги лови . 100%... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Bogat-Beden
-
-
ukelichko написа:Аз пък живея в Прованса и критериите са ми доста занижени. Радвам се ако някой докато говори с мен не плюе или не ми кашля в лицето.
Резерватът е дивият запад, дори сравнено с Делиормана

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
ивчо написа:Нема да е много спам, ама ... С новата тоалетна дето ми завещаха ( тди легендата) се подхоних с некъв Мерц
и ме лупнаха естествено с палката
А-у, камера няя, микрофони тоже - другарите разбрани
Оставих им там за по едно каЙве да пият ( бях около 40+ извънградско) и след половин км тоо с Мерца в ливадата, подминах го и като взе да свети отзад, викам нещо съм забравил ... Спирам аз, тоя зад мен и излизаме (викам ся шсе почне с въпросите кво тди кви 5 лв) и тоз директно - Колко им остави ?
Викам по една 20-ка , и младежа извади и ми даде и на мен една
![]()
![]()
И ся се чудя има ли надежда или няя![]()
Ще трябва да те разочаровам, но не се знае за какво точно си им дал. Понеже радарите от години ги няма на пътя и не може полицая да те спре и да те пита с колко караш или нещо такова. Всичко свързано със скорост е на камери, абсолютно всичко. Тия, които стоят с камерите за скорост пък съответно им е забранено да спират коли, затова повечето стоят вътре и спят или правят нещо друго. От друга страна камерата може да изтрие кли в рамките на няколко секунди след като регистрира нарушение, това е направено за да може полицая да го махне ако минава автомобил със специален режим на движение или...някой началник/колега и т.н.

Но няма физическото време да те спре и да почне диалог с теб. Та ти си избери за какво си им дал парите.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Каква е тая тарифа лев на км ? Ако съм с 235км колко да им оставя? Много ми се вижда това 40км отгоре , 40лв ....ако имам цяло 40 иди доди ама иначе .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
От 10 лева повече не съм им оставял едно време, веднъж само един изнагля и каза, че били двама. Иначе винаги всички са били благодарни и на това. Но откакто няма радари не съм дал и 1 стотинка. Но пък имах няколко снимки.
Последната на участък с 90 където не знам кой луд минава с толкова, аз по някаква случайност намалих доста, че ми се мерна кола, но все пак към 115 ли ме боднаха и там 70 лева ако платиш до 14 дена.

In God we trust, all others we track.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ми и аз минавам на бате и братле

Като цяло бих казал, че повечето хора в магазини и т.н., по каси и гишета са любезни и няма такива изцепки.
alx написа:BMW_POWER написа:...
колега, този твой пост не го разбрах. нито съм се опитвал да опитомя диво животно, нито съм го преместил (умишлено) от дома му/ територията където е живяло.
в предвид на обстоятелствата мисля, че отреагирах адекватно
Е много адекватно си реагирал. Напомни ми детските години. Събирахме жаби и ги хвърляхме в отворените прозорци на ниските етажи. После се наслаждаваме на женски писъци и мъжки ... приказки.