Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: Новогодишна ХЕЙТ тема
По темата .Хейтя:Спящите полицаи и светофари несъобразени с трафика. 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
slatanic написа:Не ставаш щом ти се работи....
Язък, тъкмо се бях нахъсал, и търсех с коя компания да летя за Канада

only rear wheel drive
michev написа:slatanic написа:Не ставаш щом ти се работи....
Язък, тъкмо се бях нахъсал, и търсех с коя компания да летя за Канада
За бели не става

Дееева маааму, изпратиха ми нещо. 2020 била година на Плъха по китайско му. По този повод:
- Седим си по дупките
- Намерим ли нещо и си го носим в къщи, за да си го гризем там
- Като видим човек и се крием
- Разнасяме зарази
А кажете, че (не)било символика

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Борбата беше голяма
но мишока нямаше шанс.
Ет 3, климатик, беше си направил пътека между изолацията и зидарията и през дупката в стената за тръбите на климатика си е направил хралупа във вътрешното тяло на климатика.

Ет 3, климатик, беше си направил пътека между изолацията и зидарията и през дупката в стената за тръбите на климатика си е направил хралупа във вътрешното тяло на климатика.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
РИП рататуи 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Постарайте се хууууубаво да дезинфекцирате климатика.Че си майката ивало с тия гадове.
Миналата година цепих едни стари дърва който имам вкъщи от може би 5 години.Явно плъхове са си правили гнезда там.
Такъв обрив си докарахме и аз и майка ми след това дето никога не е било.А и се стигна до приемане на антихистамини едно известно време.
После съм пръскал всичко след като махнах дървата от там и варосах накрая.Та умната с тия гадове.
Миналата година цепих едни стари дърва който имам вкъщи от може би 5 години.Явно плъхове са си правили гнезда там.
Такъв обрив си докарахме и аз и майка ми след това дето никога не е било.А и се стигна до приемане на антихистамини едно известно време.
После съм пръскал всичко след като махнах дървата от там и варосах накрая.Та умната с тия гадове.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
barty написа:Борбата беше голямано мишока нямаше шанс.
Баси, как е влязло пък там

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Влизат от зад през дупката за тръбите , особено ако е гипсокартон стара къща с паткани или има храна наблизо или не е подмазана отвън . В хранителните магазини тези кварталните особено гаражните често се въдят там в климатика . Създават много поразии щото гризат кабелите вътре на платката . Най гадно е като умре там вътре , опикава и осира всичко . Докато не завони на мърша пък и после минават седмици 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Днес в нашето село има цели 30 кейса. Това е направо нищо. Лошата новина е, че едно маймунче от атобуса на хлапето е един от тия 30. Съответно изолиране до 29-ти и всички планове за Коледни партите бяха погребани
Почивка съм от 24 до 4-ти и ще си цуцкам само пред компютъра.
Дееева тия маймуни, само болести разнасят

Почивка съм от 24 до 4-ти и ще си цуцкам само пред компютъра.
Дееева тия маймуни, само болести разнасят

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вчера ми звъни някой на телефона, вдигам и от среща някаква ми обяснява "Позна ли ме"
Ми не , пък и след като ми се обади някой на телефон, който ползвам само за разговори предимно с познати роднини и обяви, повече от ясно е, че няма да ми се обади някой далеечен познат и разбира се, заподозрях от онези еФтини номера, където ги прилагат на пенсионери и тъкмо да кажа "Лельо, ти ли си", онази ми се представи като "Галена"?!
Не, че някога не съм чул за певица Галена, но не е моята среда, пък и бях на крачка да попитам "Галена чия?", защото знам, че само кучетата имат по едно име, но понеже се сетих, че и тя може да не разбере въпроса ми и да почне да изброява мъжете в живота си, реших само да кажа "Ми честито"
Отсреща "Галена" не бе очарована и каза, "Да, Галена съм" и запя по телефона. Както казах, не познавам творчеството на тази госпожа и в мен се бореха различни чувства.
"Това някакъв нов вид измама ли е"?!, пък честно казано, добре пееше и правилно.
В следващият момент някакъв мъж взе телефона и пак същата работа "мене позна ли ме"
И на него му обясних, че не, не съм го познал, онзи от среща се представи като Тони Стораро и той почна да пее някакъв откъс, после се посмяха и затвориха!
Викам си "хубаво, явно съм известен, познават ме, намерили са телефона ми и искат да ме чуят хората"
След малко обаче пак звъни същият телефон и някакъв се представи, като водещ на телевизия "Планета", за малко да го попитам да не визира "Дискавъри ченъл", че там има за лого планетата Земя, но онзи ме поздрави с настъпващите новогодишни празници , пожела приятна вечер и затвори...
Да обаче, явно не им стигна това, и се обадиха от същият номер , като някакъв вече се правеше на интересен, със силна имитация на циганин, каквито ги гледаме по уж комедийните канали, където никога не са ми били комични.
Започна някакви глупости, от рода "Бате, дай да работим нещо, ше те носим на гръб от седмият до първият етаж" и тн, което вероятно е забавно, за аудиторията на телевизия планета, на мен ми се стори тъпо, благодарих му , затворих и изключих телефона за половин час.
Когато го включих, имах едно повикване от друг номер, който сега смятам да набера и да видя какви са тея олигоелементи.
Ми не , пък и след като ми се обади някой на телефон, който ползвам само за разговори предимно с познати роднини и обяви, повече от ясно е, че няма да ми се обади някой далеечен познат и разбира се, заподозрях от онези еФтини номера, където ги прилагат на пенсионери и тъкмо да кажа "Лельо, ти ли си", онази ми се представи като "Галена"?!
Не, че някога не съм чул за певица Галена, но не е моята среда, пък и бях на крачка да попитам "Галена чия?", защото знам, че само кучетата имат по едно име, но понеже се сетих, че и тя може да не разбере въпроса ми и да почне да изброява мъжете в живота си, реших само да кажа "Ми честито"
Отсреща "Галена" не бе очарована и каза, "Да, Галена съм" и запя по телефона. Както казах, не познавам творчеството на тази госпожа и в мен се бореха различни чувства.
"Това някакъв нов вид измама ли е"?!, пък честно казано, добре пееше и правилно.
В следващият момент някакъв мъж взе телефона и пак същата работа "мене позна ли ме"
И на него му обясних, че не, не съм го познал, онзи от среща се представи като Тони Стораро и той почна да пее някакъв откъс, после се посмяха и затвориха!
Викам си "хубаво, явно съм известен, познават ме, намерили са телефона ми и искат да ме чуят хората"

След малко обаче пак звъни същият телефон и някакъв се представи, като водещ на телевизия "Планета", за малко да го попитам да не визира "Дискавъри ченъл", че там има за лого планетата Земя, но онзи ме поздрави с настъпващите новогодишни празници , пожела приятна вечер и затвори...
Да обаче, явно не им стигна това, и се обадиха от същият номер , като някакъв вече се правеше на интересен, със силна имитация на циганин, каквито ги гледаме по уж комедийните канали, където никога не са ми били комични.
Започна някакви глупости, от рода "Бате, дай да работим нещо, ше те носим на гръб от седмият до първият етаж" и тн, което вероятно е забавно, за аудиторията на телевизия планета, на мен ми се стори тъпо, благодарих му , затворих и изключих телефона за половин час.
Когато го включих, имах едно повикване от друг номер, който сега смятам да набера и да видя какви са тея олигоелементи.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Я постни тука тоа първия номер , къде Галена пее . Ако не сте джинс все пак де .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Jordana написа:Я постни тука тоа първия номер , къде Галена пее . Ако не сте джинс все пак де ..
Нула осем осем две седем 2 36 шест три
http://precakvane.com
Това ти се е случило
Пробвай да вдигнеш и да не отговаряш, записът си върви... а този, който те ''прецаква'' получава аудио записът от вашия разговор и се надява да се смее на объркването ти
Бяха модерни преди няколко години, на мен ми бяха пратили за някакви глоби от мобилни камери, ама нали съм си аз, запитах т'ва уведомяване по телефон на ква правна норма лежи, че се води надлежно връчване, при което имаше нещо изцяло абсурдно отсреща, ама аз от къде да знам, че бягам от сценария
Та след още 1-2 не в линията на сценария изречения се светнах, че говоря с робот.
Твой приятел те е ''поръчал'', скоро ще ти се разкрие, спокойно
Това ти се е случило

Пробвай да вдигнеш и да не отговаряш, записът си върви... а този, който те ''прецаква'' получава аудио записът от вашия разговор и се надява да се смее на объркването ти

Бяха модерни преди няколко години, на мен ми бяха пратили за някакви глоби от мобилни камери, ама нали съм си аз, запитах т'ва уведомяване по телефон на ква правна норма лежи, че се води надлежно връчване, при което имаше нещо изцяло абсурдно отсреща, ама аз от къде да знам, че бягам от сценария

Твой приятел те е ''поръчал'', скоро ще ти се разкрие, спокойно