Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Новогодишна ХЕЙТ тема
grkv написа:http://precakvane.com
Това ти се е случило![]()
Пробвай да вдигнеш и да не отговаряш, записът си върви... а този, който те ''прецаква'' получава аудио записът от вашия разговор и се надява да се смее на объркването ти![]()
Бяха модерни преди няколко години, на мен ми бяха пратили за някакви глоби от мобилни камери, ама нали съм си аз, запитах т'ва уведомяване по телефон на ква правна норма лежи, че се води надлежно връчване, при което имаше нещо изцяло абсурдно отсреща, ама аз от къде да знам, че бягам от сценарияТа след още 1-2 не в линията на сценария изречения се светнах, че говоря с робот.
Твой приятел те е ''поръчал'', скоро ще ти се разкрие, спокойно
Вярно!
Сега чух "циганин си търси работа"
Същият е!
"ох колко е забавно"
Дано се разкрие въпросният, че да знам кой от познатите ми е такова тъпо парче, че да се смее на подобен хумор.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Тва е няква гига тъпотия.
Което някак ме присети за Таратора, но той си беше забавен за времето си

И сега като го погледна ми се струва в пъти по-забавно

Което някак ме присети за Таратора, но той си беше забавен за времето си

И сега като го погледна ми се струва в пъти по-забавно

Mini написа:Така или иначе Форд ви затваря от 26-ти.
Само дето на 25 трябваше да сме на парти с приятели

Mini написа:Ковида ми прецака една седмица в Куба. От вчера трябваше да съм там.
В Кебек върви номера с полет през Торонто. Когато те питат в Монреал откъде идваш, казаваш "Торонто" и не се изолираш. Куба, за чик уй пък там? Откакто Кастро умря, там е гола вода. Преди поне имаха прекрасно обслужване. Сега и това го няма. Затворени ресторанти, празни барове, никаква програма. Един седи на лаптопа и пуска музика... Гледай, сезон:
https://www.youtube.com/watch?v=FKuTuW5Zd5s
Едно време имаше купон, жива музика ... Дядката на пианото през 60-те бил в бг-то. Като разбра, че сме оттам и се разтече. Като започна да изрежда градове, падна ми шапката.
https://www.youtube.com/watch?v=tWTM2sqvB8g
На нас ни изгоря една седмица в Мексико в края на април. Сега си имаме ваучер на прилична сума, който кой знае кога ще ползваме

От много чудене извървахме Ямайка, а Мексико и Доминикана имат много ковид случаи. За Куба имаме инфо от първа ръка, а и във въпросният хотел бяхме през януари. Плаж и слънце търся, друго не ми трябва.
Mini написа:От много чудене извървахме Ямайка, а Мексико и Доминикана имат много ковид случаи. За Куба имаме инфо от първа ръка, а и във въпросният хотел бяхме през януари. Плаж и слънце търся, друго не ми трябва.
Стига бе! Джамайка и Доминикана

Тези две дестинации са само за ... чалга звезди. Да се снимат, защото са хванали Господ за гривата.
А, чакай че се сетих. Аз съм израстнал с книгите на Джек Кондон, Карл Май, Робърт Стивънсън... Чел съм книжки като "Капитани на фрегати"... Та за първи път в Джамайка се сблъсках със силата на морските течения. Водата покрай брега се движи много видимо. Легнах по гръб и без да мърдам се движех със скоростта на пешеходец. Жената и хлапето ме следваха на 5м от мен по брега. Трудно бих повярвал, ако не го бях изпитал. Завлече ли те навътре, следваща спирка Мурманск

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема
Аналният секс трябва да се преследва със закон в България, защото понякога от него се зачева и после се раждат някакви уроди като този, който снощи ми е напръскал двете коли с черен спрей. То не само моите бяха напръскани, но и всички останали коли на улицата. Е, имах късмет, че не ги бях измил и спрея се махна бързо, но като видях, направо полудях. Не че не са застраховани, но пак си е разправия.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Спамери, парното на 39ката взе да прави каквото си иска. Духа ту топло, ту студено, понякога от краката само топло, от централните само студено...в управлението на клапите ми е драмата нали 

Don_Diego написа:Спамери, парното на 39ката взе да прави каквото си иска. Духа ту топло, ту студено, понякога от краката само топло, от централните само студено...в управлението на клапите ми е драмата нали
blower motor resistor ... не го знам на български кво му викате... ама е буквално консуматив на е39...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
ukelichko написа:Аналният секс трябва да се преследва със закон в България, защото понякога от него се зачева и после се раждат някакви уроди като този, който снощи ми е напръскал двете коли с черен спрей. То не само моите бяха напръскани, но и всички останали коли на улицата. Е, имах късмет, че не ги бях измил и спрея се махна бързо, но като видях, направо полудях. Не че не са застраховани, но пак си е разправия.
Спрей се маха лесно,парцалче с кореселин и бършеш,естествено не накиснато,а навлажнено,и после забърсваш със сух парцал.Е,някоя пастичка за финал няма да се размине,но не е болка за умиране.
п.п.Иначе това със спрея е от сравнително безобидните,но силно шашкащи собственика мръсни номера

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
alx написа:Don_Diego написа:Спамери, парното на 39ката взе да прави каквото си иска. Духа ту топло, ту студено, понякога от краката само топло, от централните само студено...в управлението на клапите ми е драмата нали
blower motor resistor ... не го знам на български кво му викате...
Таралеж

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Коя е твоята:
добавяйте каквото се сетите
BMW – Big Money Waste; Break My Wallet; Be My Wife
AMG - All Money Gone
Opel - Once Purchased, Ever Lamented
FIAT – Failure of Italian Automotive Technology
Ford – Fix Or Repair Daily; Found On the Road Dead
Hyundai – Hope You Understand Nothing`s Driveable And Inexpensive
Pontiac – Poor Old Nigger Things It`s А Cadillac
SAAB – Sad Attempt At Beauty
KIA – Killed In Assembly
Volvo – Very Odd Looking Vehicular Object
Buick – Big Ugly Indestructable Car Killer
Dodge – Dead On Delivery, Go Easy
GM – Great Mistake
добавяйте каквото се сетите
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Таралежа не е ли когато не тръгва/спира изобщо да духа
При мен просто не изпълнява каквото му зададеш. Докато загрява колата духа топло, стигне ли работна температура тръгва студ на кубчета от духалките

При мен просто не изпълнява каквото му зададеш. Докато загрява колата духа топло, стигне ли работна температура тръгва студ на кубчета от духалките
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Don_Diego написа:Таралежа не е ли когато не тръгва/спира изобщо да духа![]()
Само да не е от онзи вентилатор в таблото, че

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
И на мене ми писна от моя курник
След като преди време си поставих за цел , двигателя винаги да е по-чист от салона , не съм спрял да се ядосвам.И ако с многобройните течове на масло се справих , то сега бера ядове с антифриза.
След смятаната на -термостат,помпа, радиатор , казанче , капачка , маркуча от радиатора към главата+фланеца който се завинтва към главата , маркуча от главата към термостата , фланеца от зад на главата + маркуча който влиза в него , средния фланец,който е закрепен за блока.Реално ми остава да сменя само радиатора на парното и официално ще имам чисто нова охладителна система - .... ПАК ГУБИ АНТИФРИЗ и за сега се отказах да се занимавам!
Да не казвам че всички пластмаси , които сменях до момента по охладителната система бяха изгорели на звяр и ми се разпадаха в ръцете!
То въобще , каквото и да бутнеш по тва е46 всичко се разпада!Толкова боклучава кола не бях виждал!
А за течовете на масло , смените на части също ги карах по азбучен ред - всички семерини де що има , омазах се два дена да сменям гарнитута на картер и семерина на вала + семерини на кутията и съединител.Нямаше течове, около година - оня ден текна гарнитурата на капака на клапаните.Смених я , тръгвам да стягам и единия болт превъртя (стягах на ръка с отверка) , та пак си тече , ся трябва резби и нови болтове!!!Да не говорим че текна и от датчика на разпределителния вал!!!Там някво пръстенче , обаче съм сигурен че тоя датчик ще го сваля на парчета и него , та и датчик ще се взима!
Излях си яда към моя курник,извинявам се на всички прочели това , Весели празници!!!

След като преди време си поставих за цел , двигателя винаги да е по-чист от салона , не съм спрял да се ядосвам.И ако с многобройните течове на масло се справих , то сега бера ядове с антифриза.
След смятаната на -термостат,помпа, радиатор , казанче , капачка , маркуча от радиатора към главата+фланеца който се завинтва към главата , маркуча от главата към термостата , фланеца от зад на главата + маркуча който влиза в него , средния фланец,който е закрепен за блока.Реално ми остава да сменя само радиатора на парното и официално ще имам чисто нова охладителна система - .... ПАК ГУБИ АНТИФРИЗ и за сега се отказах да се занимавам!
Да не казвам че всички пластмаси , които сменях до момента по охладителната система бяха изгорели на звяр и ми се разпадаха в ръцете!
То въобще , каквото и да бутнеш по тва е46 всичко се разпада!Толкова боклучава кола не бях виждал!
А за течовете на масло , смените на части също ги карах по азбучен ред - всички семерини де що има , омазах се два дена да сменям гарнитута на картер и семерина на вала + семерини на кутията и съединител.Нямаше течове, около година - оня ден текна гарнитурата на капака на клапаните.Смених я , тръгвам да стягам и единия болт превъртя (стягах на ръка с отверка) , та пак си тече , ся трябва резби и нови болтове!!!Да не говорим че текна и от датчика на разпределителния вал!!!Там някво пръстенче , обаче съм сигурен че тоя датчик ще го сваля на парчета и него , та и датчик ще се взима!
Излях си яда към моя курник,извинявам се на всички прочели това , Весели празници!!!