Проблем с централното заключване/keyless
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- sasho_88bg
- Потребител
-
Проблем с централното заключване/keyless
Здравейте,
Отскоро имам странен проблем с централното заключване или кийлес-а. Когато загася колата и изляза се чува едно непрекъснато щтракане откъм резервоара. Докато не спре това (около 30 сек.) опитите да заключа колата с кийлеса са неуспешни. Колата се затвара и след секунда се отключва сама.
Друго странно което забелязах - когато доближа колата тя се отключва сама понякога (без дори да си сложа ръката на дръжката). Подозирам ключа, дори смених батерията, но все същото. За жалост имам дамо 1 ключ и не мога да тествам с друг.
Някакви идеи?
640d xdrive gran coupe f06 2015 (facelift)
Отскоро имам странен проблем с централното заключване или кийлес-а. Когато загася колата и изляза се чува едно непрекъснато щтракане откъм резервоара. Докато не спре това (около 30 сек.) опитите да заключа колата с кийлеса са неуспешни. Колата се затвара и след секунда се отключва сама.
Друго странно което забелязах - когато доближа колата тя се отключва сама понякога (без дори да си сложа ръката на дръжката). Подозирам ключа, дори смених батерията, но все същото. За жалост имам дамо 1 ключ и не мога да тествам с друг.
Някакви идеи?
640d xdrive gran coupe f06 2015 (facelift)
Последна промяна sasho_88bg на 01 Мар 2021, 21:10, променена общо 1 път
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: Проблем с централното заключване/keyless
колега,каква е колата?

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- sasho_88bg
- Потребител
-
640d xdrive gran coupe f06, 2015 facelift.
Подозират дръжка за смяна, но проблемът се проявява при заключване от всяка една дръжка.
Също така отключването при приближаване до колата не може да се обясни.
Подозират дръжка за смяна, но проблемът се проявява при заключване от всяка една дръжка.
Също така отключването при приближаване до колата не може да се обясни.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ще преместя темата ти в "извън темата" с цел повече хора да я видят

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
или е слаб акумулатор или е дръжка (или дори две).
между другото не е задължително да не работят дръжките- може да си работят и пак да се окъсяват отвътре и да не дават на колата да спи... трябва да се прочете колата- дръжките се "виждат" като имат проблеми
между другото не е задължително да не работят дръжките- може да си работят и пак да се окъсяват отвътре и да не дават на колата да спи... трябва да се прочете колата- дръжките се "виждат" като имат проблеми
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sasho_88bg
- Потребител
-
alx написа:или е слаб акумулатор или е дръжка (или дори две).
Възможно е да си прав. Понякога като се кача в колата ми светва нещо за акумулатора, но е нов на 1 година.
Подозирам ключът все пак. Когато изляза от колата се чува това прищтракване (все едно опитва да отключи колата)...но отдалеча ли ключът - изчезва. Приближавам се и отново започва.
Каквото и да е е свързано с ключа. Смених батерията с нова, но по-скоро нещо в електрониката има забозило. Понякога дори не ми засича ключа когато опитвам да запаля.
- sasho_88bg
- Потребител
-
Така, днес минах през Ауто Бавария за диагностика 72 точки.
Казаха че проблемът е в дистанционното/ключа. Искат ми 700 лв за нов. Има ли някой да ремонтира дистанционни?
Казаха че проблемът е в дистанционното/ключа. Искат ми 700 лв за нов. Има ли някой да ремонтира дистанционни?
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
sasho_88bg написа:Така, днес минах през Ауто Бавария за диагностика 72 точки.
За София, oci е твоя човек, на мен ми ремонтира няколко дистанционни.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
sasho_88bg написа:alx написа:или е слаб акумулатор или е дръжка (или дори две).
Възможно е да си прав. Понякога като се кача в колата ми светва нещо за акумулатора, но е нов на 1 година.
Подозирам ключът все пак. Когато изляза от колата се чува това прищтракване (все едно опитва да отключи колата)...но отдалеча ли ключът - изчезва. Приближавам се и отново започва.
Каквото и да е е свързано с ключа. Смених батерията с нова, но по-скоро нещо в електрониката има забозило. Понякога дори не ми засича ключа когато опитвам да запаля.
Increased Battery Discharge ли ти светва ? Подобен проблем имах и аз, като първо ми смениха акумулатора. После се появи отново и ми смениха дръжката на пасажерската врата, проблема изчезна за известно време и пак се появи след което ми смениха таблото като установиха че всъщност от там дърпа ток и ми точи акумулатора и вече повече от година е ОК
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
9 мнения
• Страница 1 от 1