Избори 2021

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кой ще гласувате?

Б. Б.
27
16%
Кор. Ни.
5
3%
Слави
47
27%
Доган
1
1%
Синдбад Мореплавателят
37
21%
Мая + триото (дето май останаха дуо...)
5
3%
Шкембе войвода
0
Няма гласували
Кабеларката + аптеките
1
1%
Агент Гоце
0
Няма гласували
Цвъ. Цвъ.
2
1%
Москов
0
Няма гласували
Възраждане
3
2%
хАтака
1
1%
Божков
11
6%
Няма да гласувам
33
19%

Общо гласове : 173
старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Избори 2021

Мнение от ///M Power » 09 Мар 2021, 11:13

v_p_m написа:
Да се върна на Слави , моля ви хората плюещи Слави да кажат на базата на какво са си изградили мнението за него.Имали ли са някакъв пряк контакт с него или просто не слушат чалга и затова той не става ?

Май забравяш, че точно Слави беше голям приятел, и първи защитник на Бойко. :winky:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Мар 2021, 11:24

https://www.youtube.com/watch?v=RadRCSM ... 0%BD%D0%B4

Ще оставя това тук :mhihi: Не е сериозно такива хора да управляват държавата. Все пак целим някакво подобрение, а не да си останем на същия хал или по-зле. Както казаха по-нагоре, това е все едно Радо Шишарката или Тони Стораро.

Пак да си напиша - или няма да стане правителство, или отново ще има протести :wave:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Мар 2021, 12:09

///M Power написа:
v_p_m написа:
Да се върна на Слави , моля ви хората плюещи Слави да кажат на базата на какво са си изградили мнението за него.Имали ли са някакъв пряк контакт с него или просто не слушат чалга и затова той не става ?

Май забравяш, че точно Слави беше голям приятел, и първи защитник на Бойко. :winky:

Никога не е бил. Винаги е бил евтин популист, който като усети, че никой не му гледа скапаното шоу, го превърна в трибуна за изпълнение на политически проект.

Както казах и по-горе - това е следващия Бареков и Волен. Ще обере гласовете на отчаяните хора, ще се намеша за 2 години във властта, след това групата му ще се разпадне и айде - отиде поредния спасител на народа.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46
Детайли за колата: N42B20

Мнение от pimpo » 09 Мар 2021, 12:15

Слави може да е чалгар, ама знае как да прави чалга. И да, наистина гони много симпатизанти само на тази основа, но не може това да е базата за оценка на един човек. И аз не слушам Азис (като музикант), обаче ми е интересен като личност и съм впечатлен от интелекта и начина му на мислене. Така че нека оставим формата и да се фокусираме върху съдържанието.
Не съм му фен (като политик), не смятам, че той самия въобще има представа от политика. Но има качествата да подбира походящи хора за начинанията си. В това му е силата и се надявам, че няма той да взема управленнски решения, а ще остави "експертите" да водят политиките му. Всъщност това според мен е правилната форма на управление. Никой лидер не е специалист по всичко. Работата му е да излушва специалистите и да взема "инфомрмирано решение". Дали ще успее - не знам, времето ще покаже.
Няма да гласувам за него, но когато мнението е само на база музикални предпочитания, то показва само колко повърхносно гледаме на изборите като цяло. А Слави до сега многократно е показал, че прави това което е обещал. Това обаче не ми харесва в случая, защото аз лично смятам, че повечето от идеите в референдума не бяха добри! Дано и той да го осъзнае.
Та така. Нека е чалгар.
Кога се пише "И" и кога "Й"

1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ

2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 09 Мар 2021, 12:39

По-интересно ми е каква ще бъде коалицията, която пак ще ни управлява? Слави не може да бие ГЕРБ. Дали това означава ГЕРБ + Слави ?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Мар 2021, 12:43

pimpo написа: Азис (като музикант), обаче ми е интересен като личност и съм впечатлен от интелекта и начина му на мислене.
кАжи честно :lol: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 09 Мар 2021, 14:07

Изненадан съм от подкрепата за Славчо :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 09 Мар 2021, 14:09

Гледам ще има много излъгани гласуващи за този помияр Славчо! Защо за мен е помияр: 1. сложи малката Олинеза на избираемо място в листите си, после се опита да си оправи грешката, осъзнавайки какъв тъпанар е ама нанайси 2. уж главен поддръжник на мажоритарния вот, а всъщност действа тъкмо обратното 3. не си държи на думата! жалкар е. беше казвал навремето в шоуто си, че ако му наложели цензура и моментално напуска БиТиВи-то. нанайси :mrgreen: хем му наложиха цензура, хем си налегна парцалите и естествено не напусна. 4. пенеше се като курбан, когато уж не му признаваха референдума, това щял да направи онова щял да направи. седя два дена пред парламента на някъв стол като мухльо и това му беше. 5-то и най-важното според мен. Слави е същия проект, както беше царя, както беше Борисов. Едни и същи хора ги създават. Изчерпва се единия, компрометира се в обществото и веднага се заменя с другия. Славуцата отдавна можеше да направи своя партия, когато наистина беше в пик-а си. Но тогава естествено щеше да е конкуренция на ГЕРБ. Сега ГЕРБ залязва и е необходим следващия спасител. Кой, ако не този мухльо?
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Мар 2021, 14:26

Аз съм изненадан и от 22 гласа за ГЕРБ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Мар 2021, 14:46

тоя такъв, оня онакъв, ама алтернатива няма
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 09 Мар 2021, 14:48

E34 написа:Гледам ще има много излъгани гласуващи за този помияр Славчо! Защо за мен е помияр: 1. сложи малката Олинеза на избираемо място в листите си, после се опита да си оправи грешката, осъзнавайки какъв тъпанар е ама нанайси 2. уж главен поддръжник на мажоритарния вот, а всъщност действа тъкмо обратното 3. не си държи на думата! жалкар е. беше казвал навремето в шоуто си, че ако му наложели цензура и моментално напуска БиТиВи-то. нанайси :mrgreen: хем му наложиха цензура, хем си налегна парцалите и естествено не напусна. 4. пенеше се като курбан, когато уж не му признаваха референдума, това щял да направи онова щял да направи. седя два дена пред парламента на някъв стол като мухльо и това му беше. 5-то и най-важното според мен. Слави е същия проект, както беше царя, както беше Борисов. Едни и същи хора ги създават. Изчерпва се единия, компрометира се в обществото и веднага се заменя с другия. Славуцата отдавна можеше да направи своя партия, когато наистина беше в пик-а си. Но тогава естествено щеше да е конкуренция на ГЕРБ. Сега ГЕРБ залязва и е необходим следващия спасител. Кой, ако не този мухльо?

Коя е тази малка Олинеза :confused:
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320ci E46 Convertible

Мнение от preki » 09 Мар 2021, 15:14

Сега видях и аз временните резултати от анкетата....Вярно ли тук във форума Слави води???
Новият месия ли ще е той? Ужас.
В момента си нямам и идея за кой да гласувам, защото наистина няма за кой, но Слави да е новата алтернатива, айде няма нужда.
Преди 1-2 години имаше едно негово интервю с Бойко Борисов - е, изложи се тотално, не че Бойко не се оля и взе за всичко да вика Аз това, Аз онова, ама и останалите са много по-зле и от него, той поне се отрака малко покрай Меркел, Макрон и Западна Европа, колкото и да си остана див селяк от Банкя (Извинявам се на живеещите там)
Но това за Слави не е истина, лошото е, че и моята майка пенсионер се е засилила да гласува за него. Казвам едно е да пее и да весели хората, друго е да управлява

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 09 Мар 2021, 15:16

c04 написа:Изненадан съм от подкрепата за Славчо :dunno:

8) И да си изненадан, и да не си - все тая. Фактите са си факти. През 2017 не си си дал лични данни когато се набираха подписите за референдума, но тогава 700К ги дадоха. На самият референдум 2.5 млн. гласуваха с ДА, но явно не си бил и от тях. И бъди сигурен, че изненадите тепърва предстоят и истерията до тези избори тепърва ще набира сила....и сега хопотетично да си представим че да кажем половината вземат че препотвърдят....
Не съм му фен и не смятам да плюя никого, но ясно се вижда как настървено герберските тролове налазват като опълченци, а и не само те...троловете на комунягите също се активизираха яко, а има и защо да го правят в един глас.... :mhihi:
Извода е - масово гласуване. Ако не го направим и си пишем по форумите и ще си получим пак от същото :banghead:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 09 Мар 2021, 15:23

Не съм си давал данните, да. Масовл гласуване - да, добре... но за кого?
За Слави - не, мерси

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 09 Мар 2021, 15:24

nikola59 написа:. Ако не го направим и си пишем по форумите и ще си получим пак от същото

Оо, вие ще си го получите тва същото, просто ще сте гласували за него...ама след година-две пак ще си говорим за слави ама ще сте се изпокрили феновете му тогава :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата