Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Моджо » 24 Мар 2021, 10:04

Само 1 е със симптоми.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Мар 2021, 17:49

Много яясно си пише - 3 ма боцнати дядки със симптоми са настанени в ковид отделение , още трима НЕ ваксинирани дядки със симптоми също са настанени при първите 3 дядки в ковид отделение . Всички 6 дядки са в отлично състояние и предстои да бъдат изписани :mhihi:
От което следва че тая ваксина наистина е помогнала много . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Мар 2021, 13:35

Не бе, на неваксинираните им е през шмайзера ама не спират с фалшивите новини :lol: Жалка картинка.
Май не е ясно, че за тези които се ваксинират пандемията приключи вече?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 25 Мар 2021, 13:37

Ти ходи ли да те онодят или само симпатизираш на онодените с маймунския бацил ? :mhihi:
Ще вземете да се честитите ваксината вече по стар балкански обичай , както едно време са си викали честита баня като се окъпят :mhihi:
Астра зенека обяви официално че ефективноста на ваксината е около 76% реално . Между другото маймунския вирус още не е разрешен в УСАто . Нещо все му минава котка път за да почнат ваксиниране на американци с него :dunno: И така ще стигнем пак до това което написах отдавна - реалната ефективност на ваксините е максимум около 65% при масово ваксиниране . Това е положението при всички други ваксини правени до сега и няма никаква причина да е различно със ковид ваксините .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Мар 2021, 15:06

https://btvnovinite.bg/svetut/novo-ime- ... sdqJATtJUs :lol: :lol: :lol: :lol: Просто сменят името. Това като футболните отбори :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 30 Мар 2021, 15:51

Нали била много добра мека ваксина ? Що тоя цирк ? :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 31 Мар 2021, 0:54

Астрата си има проблеми, при това сериозни и само се правят на луди, за мен още в началото си бе ясно.
Колкото до разликата от ефекта от ваксините и преболедуването:

Оня ден пристигам в един от хотелите, където обичам да се застоявам и на рецепцията собственика ми обявява - болен съм, оди ако искаш другаде, нямам никви гости. Викам супер бе човек, обожавам спокойствието! Ся, всеки знае себе си. Аз живея по хотели и имам ОГРОМЕН проблем с всички хотели, щото са адски шумни. Викам супер! Дай ми стая. Пийнахме винце, поговорихме, обменихме пари, ключове, аерозоли и всичко. Зарадва се човека, никой даже не ще да си говори с него. Простотии безброй!

Та тея дни ще стане ясно. То яз си знам кое как е, де. Ма само за дървените глави, да успокоим пак малко електората
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 31 Мар 2021, 1:43

Абе не че нещо, ама ми е интересно - тука има ли някой който е учил за вирусите повече от 4 часа по 45 минути в 7-ми клас ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 31 Мар 2021, 2:19

Какво значение има?
Аз например не съм учил нищичко, трябва ли?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 31 Мар 2021, 2:47

spacepl написа:Абе не че нещо, ама ми е интересно - тука има ли някой който е учил за вирусите повече от 4 часа по 45 минути в 7-ми клас ?

Има двама трима дето станаха по учени от докторите,откакто се появи тая страшна болест. :mhihi:
24/7 дни в седмицата 365 дни учат в Гугъл

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 31 Мар 2021, 2:59

ivoaudi написа:Какво значение има?
Аз например не съм учил нищичко, трябва ли?

:) Де да знам ..... Гледам разни професори изказващи мнение по национални медии, дето са похарчили по 30-40 години от живота си да изучават вирусите и имат ли те почва у нас как им се оспорват твърденията от разносвачи на безалкохолно с раздрънкан бус за минималка + 0,1% от оборота и завършено СПТУ :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 31 Мар 2021, 9:10

Ами като вземеш предвид, че тея същите похарчили 30-40г да учат медицина не могат да се светнат за елементарни неща, дето бабите им на полето даже не са обсъждали просто щото е близко до естеството на нещата, би трябвало дори и на теб да ти светне лампичката. Имам предвид, че преболедувайки имунитета ти е не месец, а доживот например.

Тея същите изхарчили по 40г преди ни учеха как мазното е вредно, едва ли не отровно и да ядем здравословен маргарин, нали?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 31 Мар 2021, 10:24

ivoaudi написа:Имам предвид, че преболедувайки имунитета ти е не месец, а доживот например.

Така е, не съществува болест дето да повтаря...изкараш ли ги всичките и край, безсмъртен си :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 31 Мар 2021, 10:38

Това и бабите на полето го знаят :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 31 Мар 2021, 11:16

Утре ако ви кажат по телевизора че трябва да се обесите незабано за да спасите планетата за идните поколения - направете го . Особено ако го казва някой професор . Уж тука се барате няколко човека че познавате лекита , не можахте да разберете че това не са хора с просветителска мисия и нямат намерение да отварят очите на пациентите кое как и защо се случва . Относно тия ваксини набързо скалъпени за пари , единственото което мога да ви кажа че като си счупите ръката идете при психиатър - той няма начин да не разбира от счупени кокали .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата