Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
b_u_b_o написа:ivoaudi написа:Имам предвид, че преболедувайки имунитета ти е не месец, а доживот например.
Така е, не съществува болест дето да повтаря...изкараш ли ги всичките и край, безсмъртен си
Не се кефя много на рядко глупави коментари. Може да я хванеш естествено, просто ще я караш по-леко. Трудно ли ти бе да се сетиш, че организма ти помни до живот през какво си преминал. Нещо повече, дори наследниците ти със сигурност ще имат някакъв вид защита
Последна промяна ivoaudi на 31 Мар 2021, 13:38, променена общо 2 пъти
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
ivoaudi написа:b_u_b_o написа:ivoaudi написа:Имам предвид, че преболедувайки имунитета ти е не месец, а доживот например.
Така е, не съществува болест дето да повтаря...изкараш ли ги всичките и край, безсмъртен си
Не се кефя много на рядко глупави коментари. Може да я хванеш естествено, просто ще я караш по-леко. Трудно ли ти бе да се сетиш, че организма ти помни до живот през какво си премонал. Нещо повече, дори наследниците ти със сигурност ще имат някакъв вид защита
Аз пък много се кефя на твоите хич не рядко глупави коментари

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Дейба и настинките, дали и гриповете
Как па не спря да ми тече носа всяка зима 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
spacepl написа:ivoaudi написа:Какво значение има?
Аз например не съм учил нищичко, трябва ли?Де да знам ..... Гледам разни професори изказващи мнение по национални медии, дето са похарчили по 30-40 години от живота си да изучават вирусите и имат ли те почва у нас как им се оспорват твърденията от разносвачи на безалкохолно с раздрънкан бус за минималка + 0,1% от оборота и завършено СПТУ
За тея ли лекари става въпрос ?Знам го,тоя единия е много прост......
Които миналата година по това време за 400 ( според тях ) " заразени", ни обясняваха от сутрин до вечер как Шъ умрем и как идва вирус с " невиждана ярост". Как пика ще дойде около Великден и ще настъпи апокалипсис,чак чувалите нямало да стигнат.Как в Италия имало по1000-1500 заразени на ден,и как мрели като пилци.
Сега при 5000+ " заразени" на ден ,викат ...Нема се плашиш копеле....всичко е под контрол.Отваряме всичко, щого сега не е сташно като миналата година.Тогава и пейките махнаха ,да не влезе вирус през задника на някой.
За тея ли лекари става въпрос?
Някой ако си мисли че с ваксината си е решил проблемите с ковид- а,и е станал безсмъртен значи е пълен олигофрен.
Същите тея така наречени лекари,така ще извъртят нещата, че ще се окаже че ваксините не вършат работа щото щама бил нов,щото мутирал ....абе ще измислят нещо.Ще трябва всяка година нова ваксина, но тогава няма да е безплатно ,щото безплатен обяд няма.И за насраните от страх ще им сложат такива цени на ваксините,че ще си платят и тея безплатните сегашните.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
по байтошово нямаше вируси и всичко беше истинско
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ivoo написа:spacepl написа:ivoaudi написа:Какво значение има?
Аз например не съм учил нищичко, трябва ли?Де да знам ..... Гледам разни професори изказващи мнение по национални медии, дето са похарчили по 30-40 години от живота си да изучават вирусите и имат ли те почва у нас как им се оспорват твърденията от разносвачи на безалкохолно с раздрънкан бус за минималка + 0,1% от оборота и завършено СПТУ
За тея ли лекари става въпрос ?Знам го,тоя единия е много прост......
Които миналата година по това време за 400 ( според тях ) " заразени", ни обясняваха от сутрин до вечер как Шъ умрем и как идва вирус с " невиждана ярост". Как пика ще дойде около Великден и ще настъпи апокалипсис,чак чувалите нямало да стигнат.Как в Италия имало по1000-1500 заразени на ден,и как мрели като пилци.
Сега при 5000+ " заразени" на ден ,викат ...Нема се плашиш копеле....всичко е под контрол.Отваряме всичко, щого сега не е сташно като миналата година.Тогава и пейките махнаха ,да не влезе вирус през задника на някой.
За тея ли лекари става въпрос?
Някой ако си мисли че с ваксината си е решил проблемите с ковид- а,и е станал безсмъртен значи е пълен олигофрен.
Същите тея така наречени лекари,така ще извъртят нещата, че ще се окаже че ваксините не вършат работа щото щама бил нов,щото мутирал ....абе ще измислят нещо.Ще трябва всяка година нова ваксина, но тогава няма да е безплатно ,щото безплатен обяд няма.И за насраните от страх ще им сложат такива цени на ваксините,че ще си платят и тея безплатните сегашните.
Добре колко пъти, трябва да се отговори на това защо преди са затваряли при N заразени а сега не се затваря при n x 3, 4, ,5 ..., колко?

Ама чукча писател, чукча не читател

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:
Добре колко пъти, трябва да се отговори на това защо преди са затваряли при N заразени а сега не се затваря при n x 3, 4, ,5 ..., колко?![]()
![]()
Aми айде отговори де,щото в Чукотка не ги разбираме тея неща. Повече от 1год..мерки,рестрикции,целия свят беше затворен,няколко милиона вече ваксинирани и ко? .....Ми чеп. Всичко си е същото че и по зле става като гледам.Пак се почва,трета вълна за четвърта почнаха да се чуват
изкази.Давай обясни г- н учен
И понеже си много вещ в нещата,само да напомня че,преди кодид- а за обявяване на Епидемия е трябвало да има 200 заразени на 10 000. И то за истински заразени,а не като сега щото теста така показал.На хората им няма нищо, ама щото били безсимптомни.Колко удобно нали?За Пандемия цифрите са други. Сега за 300-400 заразени на 100 000 пищят че много страшно ставало
Последна промяна ivoo на 31 Мар 2021, 18:00, променена общо 1 път
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
ivoo написа:ivanski_2 написа:
Добре колко пъти, трябва да се отговори на това защо преди са затваряли при N заразени а сега не се затваря при n x 3, 4, ,5 ..., колко?![]()
![]()
Aми айде отговори де,щото в Чукотка не ги разбираме тея неща. Повече от 1год..мерки,рестрикции,целия свят беше затворен,няколко милиона вече ваксинирани и ко? .....Ми чеп. Всичко си е същото че и по зле става като гледам.Пак се почва,трета вълна за четвърта почнаха да се чуват изкази.Давай обясни г- н учен
Защо да го пиша нещо написано 38473472 пъти, като след като прочетох мнението ти съм сигурен , че просто нямаш умствения капацитет да го разбереш, дори да го напиша

Нищо де стой си на дивана и продължавай да псуваш правителството и каквото там решиш.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:
Защо да го пиша нещо написано 38473472 пъти, като след като прочетох мнението ти съм сигурен , че просто нямаш умствения капацитет да го разбереш, дори да го напиша![]()
Нищо де стой си на дивана и продължавай да псуваш правителството и каквото там решиш.
То като гледам ти си страшен умник.С едни прости рекламни банери неможеш да се оправиш,ама от вируси и епидемии си гомЕм разбирач.Аз не си стоя на дивана,и не се дизенвекцирам през 15 мин.и маска не нося а само по принуда и въобще не ми дреме за Вашето правителство.Просто всички тези мерки са бла бла.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ivoo написа: ...
Вероятно вече някой е дал същия съвет, но,
що не вземеш брат, да отидеш доброволец, да помагаш в най-близкото ковид отделение? Само за един ден!

Иди и виж.
И после от първо лице ни обясни, как само ни плашат

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
ivoo написа:ivanski_2 написа:
Защо да го пиша нещо написано 38473472 пъти, като след като прочетох мнението ти съм сигурен , че просто нямаш умствения капацитет да го разбереш, дори да го напиша![]()
То като гледам ти си страшен умник.С едни прости рекламни банери неможеш да се оправиш,ама от вируси и епидемии си гомЕм разбирач.Аз не си стоя на дивана,и не се дизенвекцирам през 15 мин.и маска не нося а само по принуда и въобще не ми дреме за Вашето правителство.Просто всички тези мерки са бла бла.
Ами, изкарвам си прехранта от години чрез моя ум, а ти ?

А това за банерите, идеята не е аз индивидуално да се оправя което ще ми тонеме 10 секунди, а да изчезне като проблем за да може обикновения user изобщо да не стига до този проблем, доказа че си наистина мега мега органичен.
Под "вашето правителство", се разбира че си мигрирал, слава богу, моля те не се връщай, ама наистина!

carmanf1 написа:ivoo написа: ...
Вероятно вече някой е дал същия съвет, но,
що не вземеш брат, да отидеш доброволец, да помагаш в най-близкото ковид отделение? Само за един ден!![]()
Иди и виж.
И после от първо лице ни обясни, как само ни плашат
Е как той е страшен мъжага и един Ковид не може да го уплаши, ама стои и п*ди пред дивана само ....

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ваксинирайте с много добрата мека ваксина на астра зенека забранена в Германия Канада и САЩ . Правете го без да натрапвате избора си на другите , това е цивилизования избор дори да имате познати лекита . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
малко новини от реалноста.
мой добър приятел в прекрасно здраве ходи да кара ски в родината. на 70 години е- факт. кара, кара и се разболя от ковид. две седмици във болницата със двустранна пневмония. разказва ми как в неговата стая за тези две седмици двама души са починали. това е в средно голям провинциален град.
на моя добра приятелка майка и на 75 години ама здрава права жена пада и чупи таз в софия. от докторско семейство е, хората имат _много_ здрави връзки. плащат една торба пари за нова става, всичко минава добре, но в болницата я разболяват от ковид. прибира се, двустранна пневмония, медицинска кома и в събота почина.
и така
мой добър приятел в прекрасно здраве ходи да кара ски в родината. на 70 години е- факт. кара, кара и се разболя от ковид. две седмици във болницата със двустранна пневмония. разказва ми как в неговата стая за тези две седмици двама души са починали. това е в средно голям провинциален град.
на моя добра приятелка майка и на 75 години ама здрава права жена пада и чупи таз в софия. от докторско семейство е, хората имат _много_ здрави връзки. плащат една торба пари за нова става, всичко минава добре, но в болницата я разболяват от ковид. прибира се, двустранна пневмония, медицинска кома и в събота почина.
и така
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
А сега малък коментар за това, което се изля. Във всички свои интервюта никога не съм неглижирал вируса и опасностите, които може да води след себе си. Може да се чуе тук, в профила ми. Напротив, казвах многократно, че рано или късно ще се срещнем, защото не може да се скрием с тези мерки. Повтарях, че с времето на циркулация и милионите срещи може да се очаква всичко. Това и стана. Да, казах, че очаквам тази среща. Не се отричам и от една дума, която съм казал.
Споменавах, че вероятно съм го прекарал. Имах гърлобол и хрема – тежки, но толкова. Не съм си правил тест, мина бързо. Е, не е било това, затова и се заразих.
Професор по имунология е тва. За какво ниво си говорим изобщо? Сега с лъжи се опитва да се измъкне от старите си лъжи най-вероятно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”