Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Криптовалути
Кой ще го дигне после ? Илончо Маск като дрисне в туитър да срине капитализацията с още 100 милиарда че предния път беше малко 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
b_u_b_o написа:.. или да бухам всичко сега на 39К и да не го мисля
Дано да не си бухал всичко на 39..
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
vicho написа:буханкелес
И аз така

Сега и аз минавам от страната тия дето само коментират за известно време.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Нещата станаха грозни много рязко
Изключително много ми прилича на корона краша на 12 март миналата година, тогава така се свличаше в рамките на минути. Ама сега беше по-зле
Ордер бука беше празен, такова нещо не бях виждал в никой момент
Купувах по-пътя на долу, последно на 32К, ама с някви смешни 200$
Проблема е че имам едни отворени лонгове доста на високо, добре че поне си държа ликвидационните цени около 20К че иначе щеше да иде половината портфолио.

Exclusive89 написа:b_u_b_o написа:.. или да бухам всичко сега на 39К и да не го мисля
Дано да не си бухал всичко на 39..
Купувах по-пътя на долу, последно на 32К, ама с някви смешни 200$

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае слезна под 30к $, ама бързо върна едни 5-6к.... мармалада е тотален... интересното тук е, че който копае ETH, в момента заради таксите (от зверският обем от трансфери) направо му идва да отвори шампанското

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
До няколко дни или седмица се очаква Китай напълно да забрани криптото и всичко свързано с него. Един вид бият конкуренцията на тяхната държавна криптовалута, която пуснаха преди броени дни. Не знам кво ще стане, но там са съсредоточени 80-90% от световните мощности...
Si non confectus, non reficiat.
Който си разбира от TA не оди бос и гол. Всички други сме като на тука има тука нема.
https://www.youtube.com/watch?v=Lhf_2gJJS1I
Клипа е от 25 април, всичко е изпълнено по учебник
А като гледам транзакциите към борсите почнаха да летят бая милиони през минутки, така де ще се купува дипчето.
https://www.youtube.com/watch?v=Lhf_2gJJS1I
Клипа е от 25 април, всичко е изпълнено по учебник

А като гледам транзакциите към борсите почнаха да летят бая милиони през минутки, така де ще се купува дипчето.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Опааа неопонзи темата се е качила на първо място в Извън темата 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Zagy написа:До няколко дни или седмица се очаква Китай напълно да забрани криптото и всичко свързано с него. Един вид бият конкуренцията на тяхната държавна криптовалута, която пуснаха преди броени дни. Не знам кво ще стане, но там са съсредоточени 80-90% от световните мощности...
Къде ги четете тия неща, нищо не намирам в нета? Само новини постфактум, дето не са особено полезни

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Zagy написа:До няколко дни или седмица се очаква Китай напълно да забрани криптото и всичко свързано с него. Един вид бият конкуренцията на тяхната държавна криптовалута, която пуснаха преди броени дни. Не знам кво ще стане, но там са съсредоточени 80-90% от световните мощности...
Това и аз го четох, ама малко не ми се връзва. Те го забраниха още 2017г. Още повече ли е забранено сега или Ройтерс просто се ебават?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
vixx написа:Zagy написа:До няколко дни или седмица се очаква Китай напълно да забрани криптото и всичко свързано с него. Един вид бият конкуренцията на тяхната държавна криптовалута, която пуснаха преди броени дни. Не знам кво ще стане, но там са съсредоточени 80-90% от световните мощности...
Това и аз го четох, ама малко не ми се връзва. Те го забраниха още 2017г. Още повече ли е забранено сега или Ройтерс просто се ебават?
Не знам. Но китайците отдавна си бяха обявили агендата, че поетапно ще оказват натиск върху търговията. Сега доколкото разбирам са забранили на банките дори да доближават крипто, и ако някой там иска да кешира - трябва да трансферира монетите навън. Това беше и един от главните стълбове на бума през 2017та - тогава компартията беше натиснала зверски да прибира задължения от бизнеса. Тогава богаташите мощно купуваха крипто и го изнасяха навън - я физически (чрез портфейли), я чрез борсови трансфери. Предполагам сега ще натиснат особено силно и заради новата си валута - ще елиминират конкуренцията. Даже чета, че ще почнат да тарашат за нелегални ферми.
Si non confectus, non reficiat.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба