з

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: За влюбването

Мнение от Jordana » 01 Юни 2021, 7:25

Ам той един глупак не е написал колко е дърта новата любов ...може би умишлено . Градите теории върху глинена основа , може пък да е точно същия вариант като на пауърката - бизнес дама заебава мъжа си и семейния бизнес и тръгва с по млад обожател лудо влюбен в нея . Един глупак от фирмата където дамата често има бизнес посещения :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Юни 2021, 8:50

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Borymeckata, аз мисля по точно същия начин, беше ме страх да го напиша честно казано, че сме в мегамачовския форум, а излязоха и хора, които да сравняват любов и щастие и Х5-ци, за жена по-го разбирам (макар и да не го одобрявам), ама за мъж...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 01 Юни 2021, 9:07

Според мен всичко зависи от темперамента на човека - има спокойни хора, които нямат нужда от риск, приключения и т.н. и при тях е възможна дългосрочна връзка без особени катаклизми. Обаче ако си от тия, дето не ги слуша главата, как ще задържиш 10+г. скучен домашен уют, при положение, че те подпира отвътре да годниш дивото? Голям проблем е като се съберат две такива противоположности и се опитват да стискат зъби заедно на всяка цена...еми това си е бомба със закъснител, както и да го погледнеш. И разните "нови тръпки и любови" и т.н. са просто спусък на дълго трупано напрежение. Та е хубаво човек на първо място да познава добре себе си и собствените си нужди, защото в крайна сметка само и единствено темперамента, характера, инстинктите и интуицията водят човека през живота му, а не логиката или очакванията на другите. Та всъщност темата си е доста смислена, понеже живеем в изродски времена с доста изкушения и едва ли има човек, още повече пък мъж, който да не е минал през подобна ситуация.

BMW_POWER написа:Преди близо две години ми звъни по телефона най-добрият ми приятел от бг. На +50г. Звъни и плаче. Жена му, с която са от края на 80-те си хванала някакъв на 30г ( :shock: ) и го зарязва. Него и двете им деца. Бях в шок, защото ги познавам от 1988г. Той е луд фен на марката. Х5-ци само е купил три чисто нови. Не е регистриран тук. Не мога да си обясня, какъвхормон е тоя, да заебеш фирми (имат съвместен бизнес), бъдеще, мъж, деца, заради някакъв посерко :shock: Извинявайте, ама жена да заебе всичко, заради 20 години по-млад мъж, идва ми в повече. Историята е дълга. Вместо да живее както досега, тя е щастлива касиерка в голяма верига и има млад тъпкач ...

На мен пък това ми звучи като класически сценарии при презадоволени хора. И едва ли просто е заебала всичко, вероятно се е подсигурила по някакъв начин и си касиерства, колкото да мине времето, докато се види с новия.. Не искам да съдя, защото винаги монетата има две страни - вероятно във форума са предимно хора на възраст 25-35, хайде честно да си кажем - ако ви падне някоя засукана на 50, търсеща приключения, дали ще я върнете :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 01 Юни 2021, 11:01

Засукана на 50г :mhihi: Това е толкова рядко че е извън коментар. А колко досадни могат да бъдат :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 01 Юни 2021, 11:12

barty написа:Засукана на 50г :mhihi: Това е толкова рядко че е извън коментар. А колко досадни могат да бъдат :mhihi:

За 50 не знам, но на 40-45 хич не е рядко :mhihi:

mangini написа:хайде честно да си кажем - ако ви падне някоя засукана на 50, търсеща приключения, дали ще я върнете :mhihi:

Това е съвсем различно...
Автора не го вижда като приключение, а като любовта на живота си, заради която ще си зареже жената.
И след 1 година тая засуканата като и писне ще го зареже, а той ще си бие главата защо е зарязал жена си :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 01 Юни 2021, 11:35

Разликата между 40 и 50г е сериозна. Аз съм на 43г и ги наблюдавам наборките :mhihi: Не виждам смисъл да се хАбиме за нещо над 25г :mhihi:
Наборките идват с деца, стари родители, бивши съпрузи и един куп главоболия :mhihi:
За чии ти е лозе на баир.
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 01 Юни 2021, 11:44

Мислил съм си.... Ами ако живеехме по 1000 години... Никой нямаше да издържи с партньор толкова време, ако ще да е бил любовта на живота му?

Може при колегата 17 години да се явяват предела и да е селектирал нова компания за нататък, дори да не успее с нея, да селектира друга пак.

Иначе мнението си ми остава същото. Има риск заради тези блянове да остарее сам, което няма да е приятно изживяване. Освен това на тази възраст свестните жени, на които може да се разчита, отдавна са заети. Трудно ще е да си намериш ако не се получи с тази.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 01 Юни 2021, 11:45

barty написа:Разликата между 40 и 50г е сериозна. Аз съм на 43г и ги наблюдавам наборките :mhihi: Не виждам смисъл да се хАбиме за нещо над 25г :mhihi:
Наборките идват с деца, стари родители, бивши съпрузи и един куп главоболия :mhihi:

Аз пак ще цитирам колегата:
mangini написа:хайде честно да си кажем - ако ви падне някоя засукана на 50, търсеща приключения, дали ще я върнете :mhihi:

Говорим си за приключения, а не сериозна връзка.
Сериозна връзка с по-голяма не е оферта... Ще дойде време да и сменяш памперсите рано или късно...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Юни 2021, 12:34

Що бе... Може пък да се гътне внезапно и да наследиш няколко гаража в София. Печелиш двойно - отърваваш се от пасива и в същото време ти влизат няколко актива... :shock: :shock:

barty написа:Наборките идват с деца, стари родители, бивши съпрузи и един куп главоболия :mhihi:

Това е много вярно, ама погледни и от тяхна гледна точка - ние какво представляваме и какво реално предлагаме на тия години? Само дето някаква материална осигуреност... Иначе - мързел, алкохолизъм, неизживяна младост, циничност (сега ако някой ми каже колко е романтичен около 50-така...), тумбаци и космати гърбове, заглеждане по 25-годишни, плешиви кубета, по-натам и болести, за секса... хайде да пропуснем тази тема.
Погледнете се критично в огледалото - и ние не сме като Брад Пит от "Да срещнеш Джо Блек (ама като си беше нормален човек, преди Смъртта да се всели в него).

В случая с влюбения Колега - мацката няма деца, няма мъже, за дърти родители нищо не каза, обаче има интересен автопарк. Както и да го погледнеш - активите са повече... :bowdown: :bowdown:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 01 Юни 2021, 13:01

Пет страници и нито ред от колегата, пуснал темата. Според мен имаме проблем, човекът се е поболял от любовна мъка и е посегнал на живота си. Викам, да звъним на 112.

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Юни 2021, 13:08

Еее, ама защо такъв песимисъм?!?
Може да са легнали заедно с мацката...
под някой Корвет 58-ма година... :yes: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 01 Юни 2021, 13:13

Borymeckata написа:Еее, ама защо такъв песимисъм?!?
Може да са легнали заедно с мацката...
под някой Корвет 58-ма година... :yes: :yes:

Е така е по-кофти - шевито да ги затисне и двамата, каква трагедия.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 01 Юни 2021, 13:16

Темата стана трагикомедия, ама то в живия живот всъщност и с любовта точно така май става..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Юни 2021, 13:19

Така е, границата между трагичното и комичното е много тънка... ако изобщо има граница.
Например филмът на Чарли Чаплин "Хлапето" - дали е трагедия с комични елементи? Или обратното? Кой ще каже... :dunno: :dunno:

Или казано по нашенски: Един умира, а друг му го ... сещате се.

Vasko_G написа:Е така е по-кофти - шевито да ги затисне и двамата, каква трагедия.

Това вече наистина си е (би било) чиста трагедия, без комични елементи. Нещо като "Ромео и Жулиета", малко осъвременена.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 01 Юни 2021, 13:50

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата