з

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: За влюбването

Мнение от alx » 01 Юни 2021, 15:56

... тази тема може ли някак си цялата да я сложиме в бисерите? :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 01 Юни 2021, 16:14

alx написа:... тази тема може ли някак си цялата да я сложиме в бисерите? :ok:

Не бързай, още може :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 01 Юни 2021, 16:22

Дали е партенка или не, ама все пак ... :ok:

Пробвай първо да й опънеш търлъците без никой да те усети.
Така ще разбереш 2 основни неща:

1) Дали тя изобщо проявява интерес към теб

2) Ако отговора на горното е да, след това ще й разбереш/видиш всичките кусури.

И всичко ще ти мине :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 01 Юни 2021, 16:28

Искаме снимки.

Да не некоя от тез, нали е рацерка.

Изображение

ПП
https://vicovete.bg/%D0%B2%D1%80%D0%B0% ... 0%B8%D0%BA
Последна промяна Моджо на 01 Юни 2021, 16:34, променена общо 1 път
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Юни 2021, 16:34

barty написа:
alx написа:... тази тема може ли някак си цялата да я сложиме в бисерите? :ok:

Не бързай, още може :mhihi:

Както каза Джордана в началото - тема с потенциал! :yes: :yes:

Авторът, особено ако не е от вчера във форума, едва ли се засяга от нашите закачки. Той трябва да знае, че винаги сме добронамерени, макар и не винаги конструктивни... Пък и ако не е искал да има майтапи, нямаше да пусне точно такава тема в БМВ форума... :dunno: :dunno:

И все пак, забележете как покрай майтапите, се казаха някои много искрени и верни неща.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Юни 2021, 17:03

Един глупак сигурно има БМВ , затова е пуснал темата в БМВ форум . Предполагам че е това , ако става вапрос за мандръсане сигурно ще пусне тема при мамите . Поне така е редно ..:mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Юни 2021, 17:04

Borymeckata написа:
BMW_POWER написа:Мечо, не си прав! Ще ти кажа защо. Преди близо две години ми звъни по телефона най-добрият ми приятел от бг. На +50г. Звъни и плаче. Жена му, с която са от края на 80-те си хванала някакъв на 30г ( :shock: ) и го зарязва. Него и двете им деца. ... Историята е дълга. Вместо да живее както досега, тя е щастлива касиерка в голяма верига и има млад тъпкач ...

Мощен, имаш моето уважение, но с конкретния пример от живота... не виждам как ме опровергаваш. Прочети си последното изречение от цитата - не си поставил "щастлива" в кавички, затова ще го приема буквално. Жената е щастлива! Дори като касиерка, дори за кратко. Всеки има право на щастие - така, както го разбира. Представи си, че тази жена е имала по-богат и охолен живот, но... без любов. А годините минават, вече е на 50... Кога да изживее своя роман? Като стане бабичка на 65 ли? Сега й е паднало... :dunno: :dunno: :

Мечо, умишлено не сложих "щастлива" в кавички. Тя няма пари да си оправи колата, работи на смени и не може да си види децата. Едното изобщо не иска и да я чува, но малкото още не му е дошъл акъла.Да, с годините чувствата си заминават, остава рутината. Тя роди и двете много тежко и мъжът и после по няколко седмици я носеше на ръце. В буквалния смисъл на думата Да не дава Господ да го изпитате. Да къпеш бебе, после носиш да къпеш жената. За второто беше с риск за живота, за трето директно и казаха, че е на нейна отговорност. Някакви женски проблеми и усложнения, не съм питал. Тя хукна на 52-53г. Извинявай, ама не го разбирам. Утре на нейния хубосник ще му дойде акъла и тя къде отива? Едно е на 25-30г да си със запазена кака на около 50, ама когато си на 40 да си с някоя +60 (Макрон за мен е изключение). И тая баба да няма нищо.... :dunno: Разбираш ме добре.

Авторът, аз лично не бих се занимавал. Лично мнение естествено. Падне ли ти, прекОпай и градината на тая и готово. Ти гледаш външния вид. А всичко останало? Сигурен ли си, че тя в нещо е по-добра от сегашната? По-добра като жена, домакиня, майка и т.н.??? Сексът не превръща едно жилище в ДОМ. Тия дни даваха по телевизията в "смени жената" една такава убавица. Нищо не пипа. Ама нищо. Мъжът и чисти, пере, готви, прави и закуска в леглото, а тя сигурно се чука много добре...... Това умее, това прави. Аз такава не бих погледнал, тя за мъжа си е идеал :shock: :shock: :shock:

Току що видях страхотен лаф. Ето го в оригинал:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 01 Юни 2021, 18:13

Колега , напиши поне какви са и колите ,че да знаем какъв съвет да дадем :D
Ако това е реална ситуация , аз на твое място бих действал , без жената да разбира , щото най вероятно след първото мандръсане /ако се стигне до там/,ще ти е минал мерака . От друга страна пък всеки си има право на щастие . И имай предвид ,че връщане назад няма .

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Юни 2021, 19:51

Кой не се е влюбвал бре братче, някои по десетки пъти и след година две за друга мислят, други един път, ама им се взема акъла буквално.. Чел съм в тихите часове на вечерна смяна супер жълтите онлайн издания за крими герои и имаше такива факти за доказано свирепи и брутални герои на подземния свят, които "изплискват легена" заради жени, при това на доста сериозна възраст...
Ама просто тука не е мястото да се изпада в подробности, защото виждаш...ТО дори в реалния свят е подобно, приятелите често нямат милост и ще те вземат на подбив.. ДОри самият обект на чувствата може и често се изгавря съвсем безжалостно...Ама пък после се присещат, особено жените могат след години (и дори десетилетия!) да те потърсят, за тях мъж, който веднъж ги е искал си е вечно в чакалнята и времето е спряло (поне в главите им. :mhihi: ) Съвет не искаш, ама аз съм българин и акъл не мога да не дам, че как ше заспа иначе .. :lol: Прави както го чувстваш, плодовете на умните ти и правилни решения ти ще консумираш, както и ако се окажат горчиви, от грешни избори... Остави малко морала настрана, щото всеки го раздава, ама на практика аз един супер принципен човек не познавам, който да не е предавал някой някога, или да не се е огъвал пред изкушението.. Не казвам че няма, ама са някакви еднорози, а и такива хора в повечето случаи пък няма да те осъдят.. :bchug:
Та - дерзай, както се вика (така и не съм сигурен за точното значение на тая дума, ама мисля че е подходяща..)

П.С. Виждам доста хора бъркат компютрите с компотите, любов и секс нямат общо, дори хормонално са доста различни.. Просто сексът е (като субективно усещане поне) в пъти по-хубав, като има любов, еле пък и напасване. А може би някои нямат и база за сравнение, което е жалко..
Последна промяна Bogat-Beden на 01 Юни 2021, 19:58, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Юни 2021, 19:51

Бъркаш начина по който работи природата с някакви екзестенциални въпроси да бъдеш или да не бъдеш . Не случайно ти цитирам това , и по напред Мопасан . Светът се върти около тоя инстинкт - размножителния , доминирането и материалния ресурс . Нищо ново под слънцето , не си сам и не си последния . Направи това за което природата е създала мъжа и ще намериш отговора на терзанията . :mrgreen: Ако търсиш утеха в подобни трактати , такава няма да намериш по една проста причина - не разсъждаваш трезво . Или си влюбен или загубен , хората са го осъзнали много отдавна тоя твой проблем .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Unlim » 01 Юни 2021, 19:56

Един глупак написа:депресиран текст

Намери си нещо смислено за правене, въздишането по несподелени трепети не е особено привлекателно, звучиш депресиран.
Ново хоби например.

Пия вносна бира, като ти уври главата, че това е единствения изход.

Потребител
Аватар

Мнение от Един глупак » 01 Юни 2021, 20:13

Изтриване
Последна промяна Един глупак на 04 Юни 2021, 9:30, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 01 Юни 2021, 20:45

Щом питаш, влюбвал съм се. Два пъти.
Първият път беше в гимназията, за което тя така и не разбра тогава - бях обсебен. Казах й сигурно след 10-15 години, когато вече не чувствах абсолютно нищо към нея.
Преди вторият път имах доста забежки и връзки, при които съм си бил много щастлив с партньорката, но не влюбен.
Вторият път беше в жена ми и за нея благодаря на съдбата и на господ...
Горе долу съм на същите години и от същото време заедно с жена ми, без брак. Аз имам и деца от нея и съвсем съм зачеркнал вариант да правя глупости и друг да го отнася. По тази причина ако флиртувам, е само с поглед и гледам да не опознавам други жени по възможност, за да не започна да си мисля за глупости като тебе. А и за какво да ги опознавам ако не за..... Аз като цяло въобще нямам и никога не съм имал нужда от жени приятелки, винаги ми е трябвала само една.

Това, което ме смущава при теб е, че нямате деца заедно. Искаш ли, тя иска ли, правили ли сте опити? Ако тук има голямо разминаване, може би все пак идеята за нова връзка не е лишена от смисъл?!
Ти вече си отговорил на въпроса. Имайки предвид отговора ти, еми действай тогава, така или иначе философията за живота ти е доста по-различна, защо да се прикрепяш към стандартите и стереотипите?
Последна промяна sub_eleven на 01 Юни 2021, 21:21, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 01 Юни 2021, 20:50

Мога само да съжалявам хората които не са обичали, без значение споделена любов или не.
Това е едно велико чувство, чисто, което те кара да летиш в облаците.
Както писах в първото си мнение, няма грешен или правилен ход...
Авторе, пробвай дискретно как ще клъвне мацето. Може да се окаже голямата любов! Ако не, имаш си жена. Такъв е животът.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 01 Юни 2021, 21:35

О-оо, влюбвали сме се и то как. Твойто нищо не е ама не ми се приказва. Вече на 50 съм циник, който мисли само за боски))))
Пп. Фани си я за любовница.
Доколкото чета между редовете въпросната дама не е омъжена. Сигурно има причина. Според мен от два стола ще седнеш на земята.
Няма кой да ти даде акъл без да те познава теб, жена ти и въпросната госпожица. Ако можеш си вземи по длъжка отпуска. Ако след месец без да я виждаш си пак така ще го обсъдим.
Спец съм по тия въпроси.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата