Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Море 2021-ва?!...
Непременно сподели, изглежда много добре. Аз съм пас тази година за Гърция заради тъпотиите покрай грипа, но за следващата ще го сложа в шортлиста.
Never mistake motion for action...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Тва е в нашето село. Всъщност е извън него де. Но вътре не съм бил.
По спомен бяха даже в един сайт с нашия хотел /един и същ собственик/. 4 звезди не е даже и от гръцките
, то и нашия го направиха 3 звезди де.
Селцето е ок, плажа е ок, борова гора, Никити е близо /има лидъл/ ... в селото има 2-3 заведения и 3-4 магазина и това е. Ние ше ходим за 5-ти път, ще да ни е харесало явно
)
Не би трябвало да има проблем.
По спомен бяха даже в един сайт с нашия хотел /един и същ собственик/. 4 звезди не е даже и от гръцките

Селцето е ок, плажа е ок, борова гора, Никити е близо /има лидъл/ ... в селото има 2-3 заведения и 3-4 магазина и това е. Ние ше ходим за 5-ти път, ще да ни е харесало явно

Не би трябвало да има проблем.
Хм,хм...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Каламици беше хубаво до преди 6-7 години. Самите бунгала на мен никога не са ми харесвали. Много далеч от плажа.Моджо написа:Колегата ходи в Каламици. Бунгало-вилички. Спокойно е и е хубаво , ама и нема никой - в смисъл ако искаш заведения , джумбуш - няма.
Немци го държат) Ако искаш координати ще ти кажа.
Караваните си бяха готини, но много ги осраха.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
stormrider написа:УникалноНакъде ще тръгнат лайната и как да изберем подходящо място за почивка
За да тръгнат нагоре,т.е. да се обърне течението,ще трябва Мойсей да се включи,или направо Бог.
В средата на август вече има л***а за всички, все едно накъде е течението. Топ локацията за "летен вирус" са Лозенец, Елените, Влас и Китен. Отделно от това повечето "ресторантчета" хигиената я тълкуват като "щом е минало през котлона, може цял ден да стои на слънце до улицата". Насила ни изгониха от българското море и не мисля да се бутам, освен някой уикенд колкото да пообикколя по любими места на север.
Never mistake motion for action...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ами те са на плажа бунгалата...може са некакви нови, не знам. Но брега е на не повече от 50-100 метра. Ся те ходят юни , коги нема много хора.
Знам само че са немци собствениците и кат за бунгала не е евтино хич
)
Знам само че са немци собствениците и кат за бунгала не е евтино хич

Хм,хм...
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Leon написа:stormrider написа:УникалноНакъде ще тръгнат лайната и как да изберем подходящо място за почивка
За да тръгнат нагоре,т.е. да се обърне течението,ще трябва Мойсей да се включи,или направо Бог.
В средата на август вече има л***а за всички, все едно накъде е течението. Топ локацията за "летен вирус" са Лозенец, Елените, Влас и Китен. Отделно от това повечето "ресторантчета" хигиената я тълкуват като "щом е минало през котлона, може цял ден да стои на слънце до улицата". Насила ни изгониха от българското море и не мисля да се бутам, освен някой уикенд колкото да пообикколя по любими места на север.
В средата на август съм в Нафплио. И за протокола, единствено на север от Варна е все още добре. На юг не съм ходил от 2005 година.
С много любов към децата!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Принципно съм съгласен с Ачо и Зак
! На о.Тасос хубавото му е/беше, че е близо до Южна България! Там също се променя (няма как), но не е към по-лошо... Помня как беше години преди 2009г..! Иначе, колкото по на юг, толкова по-добре! Почти всеки, който не иска да ходи на нашето море е не защото не го харесва, а защото не харесва презстрояването, лошото отношение, хигиената и отвратителното съотношение цена/качество! Като деца ни водеха редовно на Каваците (с карти от завода, където работеше баща ми) и в Несебър (с карти от завода, където работеше майка ми)! Помня и Созопол от тогава... Едва ли ще ги позная сега
Може би все още има някъде хубави места, но едва ли ще ги запазят така още дълго, ако съдим по случващото се навсякъде до сега!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
То и Хлакидики го побългаряват, но все още са пред нас . Преди 2г викам да видя нещо различно и ми препоръчаха (бай Илия хах) Пефкохори - ебати , 90% сърби и руснаци и то явно от някои неприятни области .хотели скъпи , плажа миниатюрен , шезлонги гъздогъз...викачи по цял ден пищят за понички и царевица , а на обяд идват негри с камион и почват да бият някакъв тъпан и да продават дини . Пълен потрес ...но пък водата беше приказна , всички кръчми на плажа и отношението перфектно.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
E34 написа:ka4i написа:Последните 7-8 години без прекъсване, ходим на Тасос и не само, последната десетдневка на Юни и винаги е било прекрасно. Щом и децата не излизат от водата, значи е ок
Не се заяждам ама искам да попитам съвсем сериозно с какво Тасос превъзхожда Несебър примерно, че да бия толкова път дотам с всичките му недостатъци като граници, опашки по фериботи и сега с тия глупави ковид изисквания и кво ли още не? Или смятаме, че изпъкваме в очите на слепите посещавайки курорти в "чужбина"? Гърция отдавна не е чужбина и не е въпрос на престиж ходейки там на почивка, всеки втори селянин вече я опозна и се похвали. Единствено ги разбирам тези от Благоевградско, на тях им е по-близко като разстояние и е разбираемо ама на другите....Та с кво едни селца на може би един от най-бедните острови са чак толкова интересни за беге туриста, отколкото град вписан в световното културно наследство на ЮНЕСКО та чак 7-8 години да го посещавам и да е повод за гордост?
Интересно ми е. Само не започвайте с безплатните фрапета и чадъри молим ви се, че е смешно и тъпо вече.
Спокойствие, отношение към клиента, храна, вода. Там където ходя хората вече ме познават и се чувствам, като удома си. Спират ме по улицата и си говорим. Не мога да го обясня, то е усещане! Разстоянието от нас до студиото ми в Тасос е 375 км, по близо ми е от до Несебър или където и да е. С ферибот и граници, нямам драми! Аз отивам на почивка, на море. Ич ми не е, дали е в списъка на Юнеско или не. Не го казвам като хвалба или гордост. Просто нашето Черноморие ме е изгубило отдавна, особено откакто имам дете.
Последна промяна ka4i на 05 Юни 2021, 19:43, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На плажа има само каравани и стационарни палатки. Бунгалата са забутани по-назад.Моджо написа:Ами те са на плажа бунгалата...може са некакви нови, не знам. Но брега е на не повече от 50-100 метра. Ся те ходят юни , коги нема много хора.
Знам само че са немци собствениците и кат за бунгала не е евтино хич)
Винаги си е било скъпо, а и всяка година вдигат цените. Но пак е мисля най-евтиния къмпинг в този район.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Плаж, като плаж ще каже някой, все едно къде е.
Обаче и за храната някои казват така, важното е да има ядене, какво е все едно.
А трети даже като гледат снимки, нямало нужда да ходят никъде, нали виждали какво е.
Обаче довода, че всички селяни познавали вече Гърция и затова няма какво да им се ходи е нещо ново за мен.
Обаче и за храната някои казват така, важното е да има ядене, какво е все едно.
А трети даже като гледат снимки, нямало нужда да ходят никъде, нали виждали какво е.
Обаче довода, че всички селяни познавали вече Гърция и затова няма какво да им се ходи е нещо ново за мен.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
alekangg написа:Обаче довода, че всички селяни познавали вече Гърция и затова няма какво да им се ходи е нещо ново за мен.
Мдам.

Гърция има около 15 000 км. брегова линия с всичките острови и т.н. За площта й и населението направо останалия свят може да й завижда. Освен това е в Средиземноморието - едно от най-добрите места на света за мен. Т.е. много малко държави може да се мерят с нея по природни дадености свързани с море, почивка и т.н.

И както казаха колегите - природа, спокойствие, храна и т.н., това кара хората да я посещават.
Друго, къде в северна Гърция има подобно бетонно чудовище като творението простиращо се от Равда до Свети Влас

Там е по-наблъскано със сгради от Манастирски ливади

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
zAcK написа:Освен това е в Средиземноморието - едно от най-добрите места на света за мен.
Заедно с родопската яка нали

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Двигателист
- Потребител
-
- Кара: TOYOTA
Малко встрани е от темата, но размахът на българските предприемачи е впечатляващ. Това на снимката е Агиос Йоанис на о.Тасос. Който е ходил повече на острова, със сигурност го знае. По скоро беше...
Така изглежда сега:
Когато видях преди години строителната площадка, на шега споделих, че това е дело или на нашенци, или на руснаци
. Познах. Както и да е. На много хора има харесва, на други – не. Просто си е въпрос на предпочитания.
Може би любителите на о.Тасос отпреди 10 години трябва да се преориентираме... Сега гледам към о.Самотраки.
Така изглежда сега:
Когато видях преди години строителната площадка, на шега споделих, че това е дело или на нашенци, или на руснаци

Може би любителите на о.Тасос отпреди 10 години трябва да се преориентираме... Сега гледам към о.Самотраки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Лудия.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Укрепили са брега с една подпорна стена