Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: Море 2021-ва?!...

Мнение от adovet » 17 Юни 2021, 10:15

В момента съм в Албания на Ксамил. Общо взето перфектни плажове, много добра храна, в обслужването се стараят доста, но има какво да се желае още. Цените няма да ги коментирам. След два дни отиваме на Корфу. Нашето черноморие съм го зачеркнал отдавна от списъка.

Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 17 Юни 2021, 11:09

bum_bum написа:Какво означава чуждопоклонничество? 2 декара плаж за хиляда човека. Боклуци, чаши фасове, камъни, народ, водорасли срещу това.

Ако съм чуждопоклонник заради това, че не искам да си давам парите за нещо, което не ми харесва нека така да е.

Изображение

Ами не, чуждопоклонничество е когато се опитваш да убедиш другите(не визирам теб), че те са балъци и са се прекарали яко, а ти разбираш ли си ........

ПП:
Защо никой не спомена за техните кофти пътища, аз лично изкривих джанта по гръцката "магистрала"“.. ама нищо там е топа. :mhihi:

Не ме разбирайте погрешно, ходя и по нашето лайноморие и по гръцкото, всяка година, ами и двете си имат своите предимства и недостатъци, крайно грешно е за мен да се отрича тотално което и да е от 2-те места.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Юни 2021, 11:37

На нашето стабилен плюс е, че няма как да чакаш на граница и алкохола е доста по-евтин.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Юни 2021, 11:45

При мен нещата вървят към Обзор, комплексите Сол Луна Бей и Мирамар са много добри.
Трябва обаче да се натискат за цените че нещо много са си повярвали :mhihi:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Юни 2021, 11:50

Винаги съм се чудил, как ги натискате за цени?
Звъните и се пазарите или как?
Такова чудо не съм мислел, че съществува, освен при някои малки фамилни хотелчета.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 17 Юни 2021, 11:54

Момчета, нека откриваме нови места, няма проблем, аз съм за. Също щъкам насам натам. Хубаво, отишъл си тук, там, харесало ти е, е нужно ли е да говориш за лайномороето и бетономорието, и наистина ли ти е харесало, където си бил, щом трябва да го споменаваш?

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Юни 2021, 12:47

Лично аз имам теория, защо всички хейтим по Лайноморието :bchug:
Защото можеше да е много хубаво, ако не му бяха разказали играта от алчност и далавери.
Вероятно всеки от нас, които не го посещаваме, би почивал и тук, ако предлагаше добри условия и не беше завладяно от селяндури, измислени мутри и всякакви анимационни герои.
И като отидем в съседна нам държава - Гърция, Турция и т.н. и видим, как можеше да бъде и при нас с право се ядосваме. Това е.

Да, нивите са на селския бек Бай Уй от Равда, ама природата, плажовете и т.н. не са. Както и да е. Ясно е, че тук нищо няма да се промени. Виждаме какво се случва и в момента.

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Юни 2021, 12:58

Ами то си беше така : беше чисто , без селяния , без презастрояване , без мутри и т.н ...никой не викаше на черноморието - лайноморие .
Германците идваха с пачките марки , не някакви алкохолизирани западняци на социалка както сега :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 17 Юни 2021, 13:20

sub_eleven написа:Момчета, нека откриваме нови места, няма проблем, аз съм за. Също щъкам насам натам. Хубаво, отишъл си тук, там, харесало ти е, е нужно ли е да говориш за лайномороето и бетономорието, и наистина ли ти е харесало, където си бил, щом трябва да го споменаваш?

Има си топ места по лайноморието, но повечето хора са свикнали да ходят по дупки и тогава за тия пари - по-добре у Греция. Отделно ако си за седмица-две е нормално да търсиш макса за парата и е напълно разбираемо защо не им се занимава с БГ-то. Аз ходя лятото по 1 месец на море - 1 седмица Гърция, 3 БГ-то. Гърция 1 седмица ми е макса. Не издържам повече там. Всичко е супер, но седмица ми стига. Тази година пропускаме Гърцията, догодина пак.

Наистина е зле положението в БГ като цяло, но е грешно да се генерализира, че едва ли не няма читави места за почивка :yes: Корона драмата им е.а мамата на мизерниците и се надявам да подейства оздравително на бранша...
"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 17 Юни 2021, 13:23

Нещо подобно мислех да напиша и аз. Много добре казано.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Юни 2021, 13:28

Добре, де. Нашите критерии са малки хотели с много големи градини и много зеленина и спокойствие.
Може ли да споделеите някое такова място по нашето море, да го обмислим? Може пък и на нас да ни хареса? :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 17 Юни 2021, 13:32

zAcK написа:Добре, де. Нашите критерии са малки хотели с много големи градини и много зеленина и спокойствие.
Може ли да споделеите някое такова място по нашето море, да го обмислим? Може пък и на нас да ни хареса? :bchug:

Тук ме изгуби :mhihi: Практически почти няма такива в БГ-то. Малко е почти винаги синоним на кенеф. За разлика от Гърция - там малко е много добре :yes: Затова ходя и на двете места. Гърция - малко с много зеленина и на 50 метра от плажа и БГ-то - всичко останало. По принцип трудно може да се обори факта, че Гърция дава макса за парите. В това няма две мнения...

Единствено не съм съгласен, че едва ли не БГ морето е мисия невъзможна. И да, тия мизерници го съсипаха и се надявам да страдат следващите 2-3 години от последствията на Кур-оната...
"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Юни 2021, 14:24

ivanski_2 написа:
bum_bum написа:Какво означава чуждопоклонничество? 2 декара плаж за хиляда човека. Боклуци, чаши фасове, камъни, народ, водорасли срещу това.

Ако съм чуждопоклонник заради това, че не искам да си давам парите за нещо, което не ми харесва нека така да е.

Изображение

Ами не, чуждопоклонничество е когато се опитваш да убедиш другите(не визирам теб), че те са балъци и са се прекарали яко, а ти разбираш ли си ........

ПП:
Защо никой не спомена за техните кофти пътища, аз лично изкривих джанта по гръцката "магистрала"“.. ама нищо там е топа. :mhihi:

Не ме разбирайте погрешно, ходя и по нашето лайноморие и по гръцкото, всяка година, ами и двете си имат своите предимства и недостатъци, крайно грешно е за мен да се отрича тотално което и да е от 2-те места.
Абсолютно ми е все тая кой къде ходи, какъв телефон ползва, дали си е сложил ваксина или дали се пердаши в задника. За мен е важно какво правя и къде ходя аз.

В Гърция пътищата са кофти, факт. Има и още доста неуредени неща, не е Малдивите но е най-доброто наоколо за мен. Ако някой е открил готино място в България и си му харесва за мен е ОК.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Юни 2021, 14:31

bai_ILIA написа: И да, тия мизерници го съсипаха и се надявам да страдат следващите 2-3 години от последствията на Кур-оната...
И аз на това се надявам. 1-2 години да фалират и да се стегнат малко. Мен не ме дразни толкова бетона, колкото ПРОСТОТИЯТА навсякъде тип "такса празен стол", 40лв чадър с шезлонг, два часа за нещо на скара, 8лв бланширани картофи, такса паркинг, такса бариера, фалшив алкохол, стара храна, развалена храна, миризма на старо олио. Всяка година се гледат снимки на менюта и касови бележки тип "50лв пица". Тоалетна 0,50-1лв, а вътре помия. Заради това пък половината плаж пикае и сере в морето :bchug: Ааа и кръчмите, в които не можеш да си говориш от оркестъра :lol: Където на места са почти всички. Поне половината от тези простотии се срещат само по морето или поне аз само там ги срещам :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Юни 2021, 14:38

Не мога да разбера защо са тия вопли за начина по който се прави бизнес в туризма ? Това не са отделни екземпляри окупирали черноморието , то си е такова навсякъде . Това е начина по който българския бизнес прави морски туризъм , еманация на цялото ни общество бит и култура . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата