Избори 2021 II
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Избори 2021 II
Пак наближават избори, та реших да видя има ли промяна в нагласите на форума
Подредбата е от миналата тема, само обединих патрЕотите.

Подредбата е от миналата тема, само обединих патрЕотите.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Избори 2021 II
Предният път ходих, но сега не смятам.
Нямам желание да ходя през два месеца. Може и септември пак да има
Нямам желание да ходя през два месеца. Може и септември пак да има
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
alekangg написа:Нямам желание да ходя през два месеца.
Ужас, ще се мръднеш 2 пъти по 100 метра, няма смисъл. По-добре да те обират още 4 години.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Jorixa написа:alekangg написа:Нямам желание да ходя през два месеца.
Ужас, ще се мръднеш 2 пъти по 100 метра, няма смисъл. По-добре да те обират още 4 години.
Не, просто не виждам смисъл, не е до мърдането.
Така може да си правят още 3 пъти избори, а те май не са безплатни или пак ме обират.
Ако пък някой мисли, че следващите няма да обират...

Не виждам какъв по-различен резултат ще има. За Тиквун ще гласуват всички облажили се+всички държавни служители.
Другите няма да имат нещо различно и накрая пак в изходна позиция.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
alekangg написа:Не виждам какъв по-различен резултат ще има.
Аз например от 15 години не съм гласувал, на предните избори също.
Сега виждам потенциал да изчегъртат герб от политическата сцена и мисля да гласувам.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Аз миналия път не гласувах, ама сега може да пусна за Слави, или там другите новите, "Да България" и "Демократична България" ли бяха.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Няма избори, на които да не съм гласувал. Не мисля да правя прецедент и тоя път.
Si non confectus, non reficiat.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
На 11 ме няма, ако бях тук, можеше и да ида, макар да ме дразнят с постъпките си от предния кръг.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
alekangg написа:Jorixa написа:alekangg написа:Нямам желание да ходя през два месеца.
Не, просто не виждам смисъл, не е до мърдането.
Така може да си правят още 3 пъти избори, а те май не са безплатни или пак ме обират.
Причината за вторите избори е да се разкара ГЕРБ от политическата сцена изцяло. За това трябва да гласуваме всички. Освен ония 2мата от анкетата

alekangg написа:Не виждам какъв по-различен резултат ще има. За Тиквун ще гласуват всички облажили се+всички държавни служители.
За облажване парите намаляха а държавните служители вече не са служители на ГЕРБ
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
димоПричината за вторите избори е да се разкара ГЕРБ от политическата сцена изцяло. За това трябва да гласуваме всички. Освен ония 2мата от анкетата
Служебното правителство добре си ги чисти...Необходимо е само за малко Народно събрание, за да се пипнат някои неща в съдебната власт и пак същото правителство да си продължи. До президентските избори. И най-вероятно така ще стане- без ГЕРБ и БСП не може да има правителство, а с тях никой не иска...
zvetiko написа:Служебното правителство добре си ги чисти...Необходимо е само за малко Народно събрание, за да се пипнат някои неща в съдебната власт и пак същото правителство да си продължи. До президентските избори. И най-вероятно така ще стане- без ГЕРБ и БСП не може да има правителство, а с тях никой не иска...
Страхът ще ги обедини и ще са още по-единни. Вече цялата администрация, назначена в последните +10г знае, какво я чака. На уволнениете ще обещаят завръщане и ето ти масата готова. Славито вече мина инструктаж при Мустафа Ибрахим и който може да чете между редовете, нещата са ясни.
Аз не гласувам. Който не живее там, няма право да дава наклон в живота на други хора

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Kurtov написа:Аз миналия път не гласувах, ама сега може да пусна за Слави, или там другите новите, "Да България" и "Демократична България" ли бяха.
+1
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ДБ се о§сраха, ебати паляците ,100 процента негативна кампания, по-скоро за ДПС ще гласувам, отколкото за тея...
Заляха ми ФБ стената и видео известията с тяхните фъшкии- само ББ, ИВан Гешев, Росенец и това е! Да кажат какво, кога, как и с какви хора те ще направят, стига плюха по политически мъртви хора и партии!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Ами те не вярвам и да очакват гласове от електората, за който са “тея” и нямат “него време” да гласуват. А иначе ДПС е добър избор.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4