Успокояване на куче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Успокояване на куче

Мнение от kiko » 05 Юли 2021, 21:47

Това ми напомня навремето имах мъжка котка, и като им дойдеше времето на чифтосване се почваше едно досадно мяукане на прозореца.Решението беше един воден пистолет :mhihi:
2 изстрела в главата и млъкваше до следващия нагон :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Юли 2021, 8:34

Някой работещ птицегон дали има :lol: Коткогон също :mhihi: И такава джаджа какъв обхват има ? :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Юли 2021, 8:47

TNT написа:Някой работещ птицегон дали има :lol: Коткогон също :mhihi: И такава джаджа какъв обхват има ? :roll:

Птицегон мани т@шака ама има.На летищата около пистите пускат записи от орли,соколи,изобщо на грабливи птици и това плаши там разните гълъби,патици и тн.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 06 Юли 2021, 8:52

За лястовици ми трябва, но това със запис ще го пробвам бързо и лесно. Тонколони не е като да няма :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 06 Юли 2021, 12:48

С птиците е доста трудно! Свикват и не обръщат внимание много скоро... Ползват се лазери с дачици за движение! По летищата не знам дали се ползват, но при нас, в завода, това беше решението!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Юли 2021, 21:35

… също така ако лае през нощта (примерно в 2 сутринта) може да се обадиш на стопанина по телефона (като си смениш caller id -то преди това или ползваш анонимайзър) и да му лаеш ти… на втория- третия път обикновено вдяват…
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 12 Юли 2021, 21:07

Що не пробваш подхода на тоя пич.... Тук поне няма опасност да те арестуват.

Колони с насочено звучене мисля е излишно да ти казвам . Ти си ги знаеш тия работи :)

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 12 Юли 2021, 21:08

До Админите:

Добавка към предишния ми пост Изображение

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 19 Юли 2021, 14:22

Без да генерализирам ама тва кучкарите сте пасмина като стане дума за жувотното.
Винаги съм имал куче и заради е такива "кучкари" се отказах да имам.
Оня ден, на детската площадка, едно такова, пуснато да тича и не на повод скочи и грабна на малката палачинката от ръката.
Собственика му , заедно с неговия приятел, вместо да се извинят нещо, тва онова, заебаха и куче и сичко и избегаха.
Вида ли ги още един път ще има :ranting: на куче и на собственик.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Юли 2021, 14:31

Просто са си същите, ама с куче :dunno: Пълно е с кофти хора. И аз вчера гледах някъв дебелак помъкнал едър питбул. Кучето почна да скача по една жена, дебелака се хили на жената :kuku: Голям смях да скача и лае питбул колкото теб :kuku:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 19 Юли 2021, 19:39

Просто поне половината от хората имащи куче/ и като цяло животно/ не трябва да им се позволява да го имат, но това е друг въпрос.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 30 Юли 2021, 11:12

c04 написа:Просто поне половината от хората имащи куче/ и като цяло животно/ не трябва да им се позволява да го имат, но това е друг въпрос.

Тия са определено от тези, за които говориш :yes:

Днес сутринта вече избеснях, 'щото беше нещо страшно вече, при все че работя на затворен прозорец (сутрин докато спим на отворен пък да не говоря как се чува) :ranting:
Отидох им пред портата и се разсвирках като пълен селяк, 'щото вече бях бесен. През цялото това време псето им ме следваше покрай оградата и ме "овикваше" (то не е лаене като лаене, то е "квичане" и "гнявене", трудно ми е да го оприлича на нещо). Излезе тоя класик. Въпреки всичко тръгнах с нормален тон да му обясня, че това куче "не се държи нормално" и, че не е длъжна околията да го слуша и да не може да спи от него. Тръгна да ми говори "на въпреки" (както и очаквах от тоя кухар :banghead: ), че то си било куче и ще си лаело както си иска и "добре че съм му казвал", видиш ли :banghead: Оттам вече избеснях яко и стана караницата. От олелията се появи и реалната собственичка на кучето (която беше една идея по-малко неадекватна) и ѝ обясних, че така не може повече да продължават нещата. Щели да го заключват от другата страна на къщата им. Посъветвах ги за електрическите каишки, да си наемат "дресьор" и т.н, ама не знам дали вденаха един процент от нещата. Повече не мисля да се разправям, ами ще си действам както намеря за добре. Като цяло такива наглеци ме мотивират да измислям и реализирам какви ли не технически средства за протекция, та определено ще (му) е "забавно" (на тоя) - sky is limit, Джарвис хич няма да скучае :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Авг 2021, 9:00

c04 написа:Просто поне половината от хората имащи куче/ и като цяло животно/ не трябва да им се позволява да го имат, но това е друг въпрос.

То в България на половината хора не трябва да им се позволява и деца да имат ама...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Предишна

Назад към Извън Темата