Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
ivoaudi написа:Заради тебе пък са че скочат на амбразурата. Същите тия герои, дето постват таблички, чертички и картинки!!
Забави и вечеринки.
Tи разбра ли смисъла изобщо,?
Последна промяна ivoo на 05 Авг 2021, 3:24, променена общо 1 път
Unlim написа:BMW_POWER написа:Пореден фейк:Огнище на Ковид-19 в Масачузетс, 70% от новозаразените са ваксинирани
"В по-голямата си част говорим за инфекция с щам Делта", заявиха от ЦКПЗ
Федералните центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) на САЩ установиха коронавирус сред 469 души в щата Масачузетс, три четвърти от които преди това са били ваксинирани. Това е доказателство за заразността на Делта щама, според доклад, публикуван в петък на уебсайта на организацията.
"През юли 2021 г., след поредица от големи публични събития в град в окръг Барнстейбъл, Масачузетс, бяха установени 469 случая на инфекция с Ковид-19 сред жителите на щата, дошли в този град между 3 и 17 юли", се казва в документа. Името на града не е посочено. Според съобщения в медиите това е Провинстуан.
"В по-голямата си част говорим за инфекция с щам Делта", заяви ЦКПЗ. Както подчертаха специалистите, "в около три четвърти от случаите (73,74%) това бяха напълно ваксинирани хора". Всички те са били ваксинирани срещу коронавирус най-малко 14 дни преди заразяването. Използвани са ваксините на Pfizer, Moderna или Johnson & Johnson.
Ръководителят на CDC Рошел Валенски обясни в петък, че именно този случай в Масачузетс е причинил затягане на препоръките относно носенето на маски в страната. Както тя обясни, инцидентът показва, че "ваксинираните хора, заразени с Делта щам, могат да предадат вируса". Валенски заяви, че това отличава този щам от другите разновидности на вируса.
Независимо от това, Федералните центрове подчертаха необходимостта от широко прилагане на ваксините срещу новия коронавирус, информира "Труд".
CDC във вторник препоръча на американците, напълно ваксинирани срещу новия коронавирус, "в райони, където има значително и бързо разпространение на вируса", да "носят маски на закрито и на обществени места". През май специалисти от Центровете разрешиха на напълно ваксинираните жители на страната да не носят маски в повечето случаи.
Валенски, обявявайки тези препоръки, обясни, че те са продиктувани от бързото разпространение на Делта варианта и новите данни. Те показват, че "в редки случаи някои ваксинирани хора, които се заразят с този щам, след ваксинацията, могат да бъдат заразни и да предадат вируса на други", каза тогава Валенски. По това време тя не даде други подробности.
https://www.bgonair.bg/a/4-world/234703 ... 9AH2IatSVgUnlim написа:https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm?s_cid=mm7031e2_wJuly 2021, 469 cases of COVID-19 associated with multiple summer events and large public gatherings in a town in Barnstable County, Massachusetts, were identified among Massachusetts residents; vaccination coverage among eligible Massachusetts residents was 69%. Approximately three quarters (346; 74%) of cases occurred in fully vaccinated persons (those who had completed a 2-dose course of mRNA vaccine [Pfizer-BioNTech or Moderna] or had received a single dose of Janssen [Johnson & Johnson] vaccine ≥14 days before exposure).Overall, 274 (79%) vaccinated patients with breakthrough infection were symptomatic. Among 5 COVID-19 patients who were hospitalized, 4 were fully vaccinated; no deaths were reported.
Земи тая ваксина!
Тъй де, фейк

Така, докато се джафкате, върти ми се един въпрос. Колко от тези 60% горе, вече са ударили поне един шот

Още един фейк как са " загрижени" властите в Австралия
https://www.bitchute.com/video/EbQ0nynn ... NQ1ecbzdS0
https://www.bitchute.com/video/EbQ0nynn ... NQ1ecbzdS0
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
ivoo написа:ivoaudi написа:Заради тебе пък са че скочат на амбразурата. Същите тия герои, дето постват таблички, чертички и картинки!!
Забави и вечеринки.
Tи разбра ли смисъла изобщо,?
Аз отлично разбирам винаги, Иво, ти не разбра

Това от мен бе ирония в подкрепа на писаното от теб
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ognian2002
- кандидат ентусиаст
-
Нека колегата Ivoaudi да каже във Франция протестите само неваксинирани ли ги правят или всички заедно? Любопитно ми е, ей така.
А иначе, неефективността на ваксините се превръща в тема, както и да се опитват да го скрият и за целта точно навреме се появиха новите мутации, щото едни ваксини са договорени и едни пари са обещани , а срещу бизнес за много десетки милиарди евро и долари , къде отива бедния неваксиниран човечец?
Между другото, нашата счетоводителка се върна на работа , отслабнала и видимо недобре след прекарания ковид - делта, а преди се радваше и се хвалеше , че е с две ваксини и как можело аз да съм толкова безотговорен, че съм без нито една.
Такива ми ти работи

А иначе, неефективността на ваксините се превръща в тема, както и да се опитват да го скрият и за целта точно навреме се появиха новите мутации, щото едни ваксини са договорени и едни пари са обещани , а срещу бизнес за много десетки милиарди евро и долари , къде отива бедния неваксиниран човечец?
Между другото, нашата счетоводителка се върна на работа , отслабнала и видимо недобре след прекарания ковид - делта, а преди се радваше и се хвалеше , че е с две ваксини и как можело аз да съм толкова безотговорен, че съм без нито една.
Такива ми ти работи

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
ognian2002 написа:Между другото, нашата счетоводителка се върна на работа , отслабнала и видимо недобре след прекарания ковид - делта, а преди се радваше и се хвалеше , че е с две ваксини и как можело аз да съм толкова безотговорен, че съм без нито една.
Такива ми ти работи
Сигурно си мисли, че ти си я заразил.
А Дженифър Анистън нямало да контактува повече с неваксинирани, понеже можело да я заразят и после тя да го предаде на някой невинен човечец. Съвсем е откачила тази.
- ognian2002
- кандидат ентусиаст
-
Въпреки, че англичаните са , може би най-подчинената и лишена от критично мислене нация в Европа, започват бавно да разбират как яко ги базикат с тези ваксини. Но това не означава, че няма да се ваксинират 3-ти път или колкото пъти им каже оня рошавия малоумник. Колкото букви в гръцкото алфавито, толкова щамчета ще измислят и за всяко по ваксинка, смятай за какви печалби говорим.
Нещо ги няма напоследък трубадурите на Нейно Величество Статистиката, да кажат има ли още живи неваксинирани
Нещо ги няма напоследък трубадурите на Нейно Величество Статистиката, да кажат има ли още живи неваксинирани

- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Какво му пречи на тоя човечец да се ваксинира? Хем са безплатни ваксините, хем не се чака на опашка.ognian2002 написа:, къде отива бедния неваксиниран човечец?
:
Примерът със счетоводителката е нерелевантен. Може би, ако не беше ваксинирана, нямаше да се върне на работа завинаги.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
ognian2002 написа:Нека колегата Ivoaudi да каже във Франция протестите само неваксинирани ли ги правят или всички заедно?
Колегата на връщане от Тевно езеро в Пирин взе, че се загуби като на филм на един от най-лесните преходи в планините ни

А за да не съм ОФФ, купих си рядко хубава ракия от един дядо. Ако някой има затруднения и има мерак, на лично!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ognian2002
- кандидат ентусиаст
-
Браво за хубавата ракия и наздраве
Един приятелски съвет само -. Не обиждай.

Един приятелски съвет само -. Не обиждай.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Приемам съвета ти, но аз наистина не обиждам никого конкретно тук. Просто ме дразни и товари принципа накъде отива живота. Важно е да сме страхливи и тъпи роби, консуматори. И то да е само туй..
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ognian2002
- кандидат ентусиаст
-
" Не чакайте АнтиХриста, той отдавна е сред нас"- не помня кой го беше казал, но това ми идва като гледам как накриво вървят нещата.
Главна новина от Скай нюз oт вчера - " Ваксинираните при заразяването си носят същия вирусен товар и заразяват останалите, също както и неваксинираните" - изплюха камъчето най-сетне
Приятна отпуска
Главна новина от Скай нюз oт вчера - " Ваксинираните при заразяването си носят същия вирусен товар и заразяват останалите, също както и неваксинираните" - изплюха камъчето най-сетне

Приятна отпуска

ognian2002 написа:" Не чакайте АнтиХриста, той отдавна е сред нас"- не помня кой го беше казал, но това ми идва като гледам как накриво вървят нещата.
Главна новина от Скай нюз oт вчера - " Ваксинираните при заразяването си носят същия вирусен товар и заразяват останалите, също както и неваксинираните" - изплюха камъчето най-сетне![]()
Приятна отпуска
Колега, имаш ли линк, да не ровя?
Благодаря ти предварително!
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
https://youtu.be/b5-gpnPeGAE
Ето го линкът по повод вирусния товар във ваксинирани и неваксинирани.
Само искам да видя изкукалата Дженифър Анистън какво ще каже сега.
И PCR тестовете ще ги махнат след нова година, защото са супер неточни, обаче прекалено са се запасили и трябва да ги изразходят първо... и някой да ги плати.
А с ваксинационните паспорти какво точно ще се случи не знам. Сигурно ще си останат, но ако продължиш да си клиент т.е. да сложиш трета игла или някой нов вариант на ваксината. Но ще трябва да има регулярен боц боц.
Очаквам скоро да потвърдят(както примерно САЩ направиха) и за маските, че никаква работа не вършат...
Ето го линкът по повод вирусния товар във ваксинирани и неваксинирани.
Само искам да видя изкукалата Дженифър Анистън какво ще каже сега.
И PCR тестовете ще ги махнат след нова година, защото са супер неточни, обаче прекалено са се запасили и трябва да ги изразходят първо... и някой да ги плати.
А с ваксинационните паспорти какво точно ще се случи не знам. Сигурно ще си останат, но ако продължиш да си клиент т.е. да сложиш трета игла или някой нов вариант на ваксината. Но ще трябва да има регулярен боц боц.
Очаквам скоро да потвърдят(както примерно САЩ направиха) и за маските, че никаква работа не вършат...
Последна промяна sub_eleven на 10 Авг 2021, 8:14, променена общо 4 пъти
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На стинката в подписа съм сложил още март месец , че ваксините ще станат неадекватни за ситуацията до 3-4 месеца . Мисля че имам 100% съвпадение с действителноста в момента ..

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...