Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Море 2021-ва?!...

Мнение от drago_pavlov » 12 Авг 2021, 22:15

Със сигурност :yes:
Само ти си ходил :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 12 Авг 2021, 22:25

Не съм само аз всъщност, ама ти след тия изкази не съм сигурен,че си стъпвал въобще :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 12 Авг 2021, 22:26

drago_pavlov написа:
///M Power написа:
Моджо написа:

Айде стига глупости...
Няма вариант аналогична стока/услуга тук да е по-скъпа отколкото в Гърция...

Представям си каква е била тая риба като кило див лаврак е 50-60 евро по ресторантите...

Няма се плашиш в Приморско беше 70 евро килото див лаврак. Иначе последната вечер решихме че ще си ядем в хотела, взех пица, за детето, 2 хамбургера, 2 палачинки, кило кола и студен чай ( да знам все кофти храна), еми 50 лв дадох за тия боклуци :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 12 Авг 2021, 22:27

Щайги с домати ли? А сладоледа е по 1 евро. Аз си имам закуска и вечеря в хотела бре. И не обичаме заведения особено по обед в жегата и не пием алкохол. И не съм казал там по-евтина, а равна с бг. Кога в бг магазин ти разопаковат плавници да мериш преди да купиш ела ми се обади. Пример. Или кога момчето от плод зеленчука ти натовари покупките в багажника.
Та,понеже и в бг ходя, аналогичните услуги тук са по скъпи, а често и изобщо ги нема.Не само на морето, никъде.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 12 Авг 2021, 22:36

///M Power написа:Няма се плашиш в Приморско беше 70 евро килото див лаврак.

Аз в Приморско не съм ходил от поне 15 години, но това и да го видя няма да го повярвам ;)
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 12 Авг 2021, 22:47

Хубаво сравнявате цените, ама я сравнете и средната заплата в гръцко. Съвсем са им ок цените. Ние не ставаме, курортите ни хептен.
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 13 Авг 2021, 0:09

drago_pavlov написа:
///M Power написа:Няма се плашиш в Приморско беше 70 евро килото див лаврак.

Аз в Приморско не съм ходил от поне 15 години, но това и да го видя няма да го повярвам ;)

Сметаката не я пазя :), но прочети предишното мнение, само за една година цените са 10-20% нагоре, това не само в Приморско почти по цялото южно.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Авг 2021, 1:38

Пишете си, не пречите на никой :mhihi: :bchug:

Аз примерно каквито и глупости да се изпишат в тая тем съм сигурен в едно! В Гърция и храната, и обслужването са в пъти по-добри от тия тука. И ме боли фара. На Лайноморието не мислим да стъпваме!

Иначе, ето ви една таверничка на границата с България на 100 км. от морето в едно забутано село. Може да скролнете снимките и да видите какво готвят. И цените са супер, и е мегавкусно, и обслужването е уникално -> https://www.facebook.com/To-steki-Kiprinos-%CE%A8%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B1-184245331651974/photos/?ref=page_internal

И преди да се появи ковида петък и събота пред тая кръчмичка редовно имаше пловдивски, старозагорски и т.н. коли :mhihi: Иначе в бълХария готвели вкусно :mhihi: :mhihi: :mhihi: Айде няма нужда :mhihi:

P.S. Миналия ден се разхождахме и минахме покрай на Манчев кактуса на Солунска и жената реши да седнем :mhihi: Повече не бих повторил. Не зная дали заради ковида са му други готвачите, ама храната беше като за западала провинциална кръчма. Не казвам, че е кой знае какво, ама все пак е ресторант на гном с претенции в центъра на София............... :no: :no: :no:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 13 Авг 2021, 7:03

Момци, чуждопоклонничеството в крайна форма води до заплесия.
И в Гърция има хубаво и лошо, както и в България и навсякъде по света.
Глупаво е да се обобщава ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Авг 2021, 7:23

И там има кошмари в кухнята , но чуждата кокошка винаги изглежда мисирка :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Авг 2021, 9:27

Има една основна разлика, в България масово е гадно по кръчми и хотели, често е скъпо.
А в страни от сорта на Гърция може някъде да е по-скъпо, но гадно много трудно може да се уцели. И това важи за всички от Гърция до Португалия.
Преди 3 дни на буните във Варна бях с приятели, имаше 5 фургона някакъв стрийт фут, взимаш си сам в картонени кутии и ядеш на пейките между тях.
Приятелите бяха гладни и решиха да пробват от единия фургон предлагащ испански неща, ПаеЛя, което беше ориз само с едро нарязани зелени чушки, миди без черупки и няколко скариди-взеха една порция.

Имаше сандвич с калмари, много известно нещо в Испания, ама във Варна беше побългарен с хляб и точно 3-4 шайби каламар вътре, естествено имаше и някакъв зелен сос и листо от зелена салата..нищо общо с истината.

Върха беше т.нар Сангрия, естествено пак побългарена, даваха картонени чашки по макс 200мл и беше от бяло вино с добавен лимон и ябълка или нищо общо със Сангрия.

Та това както го четете, 1 порция ориз с 4 миди и 1 скарида, сандвича и 2 чашки имитация на Сангрия на самообслужване струваше само 33лв.
Такава евтиния няма направо, а това което се получи за парите за мен и 15лв са му много.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 13 Авг 2021, 12:08

zAcK написа:Иначе, ето ви една таверничка на границата с България на 100 км. от морето в едно забутано село. Може да скролнете снимките и да видите какво готвят. И цените са супер, и е мегавкусно, и обслужването е уникално -> https://www.facebook.com/To-steki-Kiprinos-%CE%A8%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B1-184245331651974/photos/?ref=page_internal

Това е задължителна спирка на отиване и на връщане от Гърция :yes: Ама нищо, на Приморско е по-яко. Особено като глътнеш вода в морето :mhihi: В интерес на истината, на нашето море си изкарвам супер, но на определени места и по много различен начин от Гърция. И съм подготвен да се охарча.
Never mistake motion for action...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Авг 2021, 13:22

И преди съм питал някой да препоръча място на българското море, което да е спокойно, да има огромен двор и много зеленина, ама никой не успя да препоръча :dunno:

Всичко е супер нагъчкано, презастроено, шумно и т.н. Дори в южната част. Или пък е в някакви ниви, все едно не си на море, а си отишъл да копаш царевица :kuku:

Да, има много хотели all inclusive с програми, басейни, долнопробна храна на корем и т.н., ама ние не търсим подобни неща. Особено като се има предвид, че ще сме в някаква тумба от стотици общаци от цяла Европа. Не, мерси.

Предпочитаме да дадем повече пари, но да си чета книгата до басейна под маслините и около мен да има примерно още двама човека :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bchug: :bchug: :bchug:

Ей така :ok:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 13 Авг 2021, 13:32

6 дни на Скиатос преди месец, 4к+ за двама души. Спането ни беше по 50 евро. Шезлонгите се плащаха навсякъде по 8-15 евро, бирата на плажа между 5 и 7, Мохито 11 евро и т.н. По места за хранене те ни бият, по места за пиене ние тях . Обслужването беше прекрасно, храната вкусна, плажовете уникални, но да се изкарва, че в България е по-скъпо ми се вижда нереално.

Иначе с две ръце препоръчвам острова, но за повече време. Всеки ден бяхме на поне два плажа, понякога и три и едва успяхме да посетим най-известните. Като минус - имат лоши медузи, още съм с белег. Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Авг 2021, 13:34

Зак, недей, че пак ше те кодошат за маслините :lol: :P
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата