Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
1000% се убедих, че ако не друго то ваксината води до тъпоумие! Гарантирано. Няма как иначе. В Испания са близо 70% ваксинирани, най-много в Европа. И какво наблюдавам. Навсякъде с маски на открито, въпреки че НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Още примери за олигофрения - 6:30 сутринта спортуващ млад човек сам на крайбрежната алея С МАСКА. Оня ден на плажа следната сцена, семейство ваксинирани олигофрени (под чадърите на пясъка с маски!) спорят със съседен плажуващ, че последния не спазвал КОВИД дистанция, която се състои 6 метра от чадър до чадър! Спора прерасна на висок тон и маскираните повикаха полиция
Дойдоха с АТВ-тата с пуснати буркани и принудиха НЕмаскираните да напуснат плажната ивица. Питам всичко това нормално ли ви звучи?! Това са неща, които съм ги видял с очите си, не си ги измислям! Сега започват масова ваксинация на деца над 12 годишна възраст и никой не казва гък. Това нормално ли е? Няма логични обяснения за тези неща освен, че говедата са си говеда.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
E34 написа:1000% се убедих, че ако не друго то ваксината води до тъпоумие! Гарантирано. Няма как иначе. В Испания са близо 70% ваксинирани, най-много в Европа. И какво наблюдавам. Навсякъде с маски на открито, въпреки че НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Още примери за олигофрения - 6:30 сутринта спортуващ млад човек сам на крайбрежната алея С МАСКА. Оня ден на плажа следната сцена, семейство ваксинирани олигофрени (под чадърите на пясъка с маски!) спорят със съседен плажуващ, че последния не спазвал КОВИД дистанция, която се състои 6 метра от чадър до чадър! Спора прерасна на висок тон и маскираните повикаха полицияДойдоха с АТВ-тата с пуснати буркани и принудиха НЕмаскираните да напуснат плажната ивица. Питам всичко това нормално ли ви звучи?! Това са неща, които съм ги видял с очите си, не си ги измислям! Сега започват масова ваксинация на деца над 12 годишна възраст и никой не казва гък. Това нормално ли е? Няма логични обяснения за тези неща освен, че говедата са си говеда.
Хората луднаха това е факт, аз им се кефя на тези дето сами в колите и пак с маски. Ваксината не е виновна, и за някой хора е хубаво да я имат. Но самите хора вече са лигьовци. Само за пример ще дам как на 2-рия ден от затварянето, започнаха да говорят за депресии. Ебаго лабилните хора....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
///M Power написа:Хората луднаха това е факт
Вярно е. Наскоро влизам в магазина да пазаурвам, разминавам се с някакъв и почвам да кашлям. Тоя се обърна, почна да ме гледа на кръв и се дръпна на 5 метра от мене. Докато не си загубихме погледите между стелажите не спря да ме гледа право в очите все едно ще ме убива.
А аз си кашлям като магаре от тия цигари, ама това е друга тема.

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Имам приятел, който го кара ноември, след това февуари. Двата пъти много тежко.
Април месец нямаше никакви антитела и за това се ваксинира. Две седмици след втората ваксина пак няма никакви антитела.
Момчето е спортист.
Април месец нямаше никакви антитела и за това се ваксинира. Две седмици след втората ваксина пак няма никакви антитела.
Момчето е спортист.
vixx написа:///M Power написа:Хората луднаха това е факт
Вярно е. Наскоро влизам в магазина да пазаурвам, разминавам се с някакъв и почвам да кашлям. Тоя се обърна, почна да ме гледа на кръв и се дръпна на 5 метра от мене. Докато не си загубихме погледите между стелажите не спря да ме гледа право в очите все едно ще ме убива.
И аз се чудя от 2 седмици как да обясня на хората, че съм с бронхит и съм пушач, ама…

Още малко фейк. Но ще помоля анализ от някой, завършил микробиология, а не хладилна техника
https://www.facebook.com/metodibachvaro ... 9068627683

https://www.facebook.com/metodibachvaro ... 9068627683
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
uCnaHeTcA написа:vixx написа:///M Power написа:Хората луднаха това е факт
И аз се чудя от 2 седмици как да обясня на хората, че съм с бронхит и съм пушач, ама…
Няма как да обясниш, това не са хора, това е стадо, стадо което се интересува само от се*с , пари и алкохол, без ценностна система разичтащо "някой да ни оправи" и така и става, оправят ни, и то постоянно ни оправят

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Еми то ваксините са като коланите в автомобилите.
Не е ясно дали и кога може да ти спаси живота, но трябва да се поставя.
Логично е ваксинираните да разнасят вируса, то като си ваксиниран, не си потопен в дезинфектант, но когато се срещнеш с друг ваксиниран, няма да причиниш щети и вируса отслабва и съответно изчезва.
За това и децата, когато се родят се ваксинират с набор ваксини, за да не се разболеят.
Логично е ваксинираните да разнасят вируса, то като си ваксиниран, не си потопен в дезинфектант, но когато се срещнеш с друг ваксиниран, няма да причиниш щети и вируса отслабва и съответно изчезва.
За това и децата, когато се родят се ваксинират с набор ваксини, за да не се разболеят.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
С тези изключения 1/1000 на хора, които са се заразили отново, въобще не трябва да има повече вълни, особено ако се вземат предвид ваксините и ако те вършат някаква работа.
Но пак ни подготвят и чудно как ще го обяснят за трезво мислещите. Защото хората, които са на първа линия са си го хванали и изкарали и имат имунитет. Не говоря само за лекари.
Но пак ни подготвят и чудно как ще го обяснят за трезво мислещите. Защото хората, които са на първа линия са си го хванали и изкарали и имат имунитет. Не говоря само за лекари.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Самтаймс уин, самтаймс без н-то накрая.
Тука в една местна дискотека целия персонал бил заразен, плюс охраните от една вечер, някаква маса с някакви от не знам си къде били носителите...някои от тях от тук де, други не ги знам от къде, ама цялата маса били положителни, сега цялата дискотека персонала почти, познайте дали ще затвори обаче за тая събота и петък.
Та не го казвам като нещо притеснен, знаете ми мнението за цялата работа, но просто малко от малко никой не спазва нищо.
Но ако сега ги затворят пак Ицо Хазарта ще изреве в някоя песен що ги затварят кръчмите.
И като казах почти целия персонал, то не се знае дали няма да се увеличат още за тия дни или просто петък и събота да си бачкат болни. Но от събота досега...бая бързо се развивал. Единият от охраната е с двустранна в болницата, един диджей у тях на легло, още един го последвал, не им знам подробно историите на всичките, ама това е от събота досега.

Тука в една местна дискотека целия персонал бил заразен, плюс охраните от една вечер, някаква маса с някакви от не знам си къде били носителите...някои от тях от тук де, други не ги знам от къде, ама цялата маса били положителни, сега цялата дискотека персонала почти, познайте дали ще затвори обаче за тая събота и петък.

Но ако сега ги затворят пак Ицо Хазарта ще изреве в някоя песен що ги затварят кръчмите.
И като казах почти целия персонал, то не се знае дали няма да се увеличат още за тия дни или просто петък и събота да си бачкат болни. Но от събота досега...бая бързо се развивал. Единият от охраната е с двустранна в болницата, един диджей у тях на легло, още един го последвал, не им знам подробно историите на всичките, ама това е от събота досега.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е.Димитров написа:Еми то ваксините са като коланите в автомобилите.
Примерът е доста неподходящ... колана е с доказана полза.... обясни ми, на ваксините какво точно им е доказано???
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Mollov написа:Е.Димитров написа:Еми то ваксините са като коланите в автомобилите.
Примерът е доста неподходящ... колана е с доказана полза.... обясни ми, на ваксините какво точно им е доказано???
На кои ваксини?
На тези против ковид ли?
Въпреки откровено-печалбарската насоченост на фармацевтичните компании, там работят доста учЕни, дето знаят какво точно правят, имат си необходимите познания и изследвания и смятам, че ако не на 100%, то на едно 50% са прави и знаят какво правят.
Ваксините от зората на тяхното създаване са с явна полза. Това даже не подлежи на съмнение.
Почти всички ваксини гарантират не задължително незаразяване, идеята им е протичане на по-леко заболяването.
Примера с колана в автомобила и каската на моториста си е много адекватен. Колана и каската НЕ гарантират оцеляване на всяка цена, те гарантират евентуално по-леки травми от по-леки произшествия, както и ваксините между впрочем.
С ваксина или без, човек трябва да спазва правилата според обстановката докато не изчезне напълно това.
Както и с колан/каска не ти гарантира нищо, ако караш бързо и неразумно.
Ако пеницилинът беше открит през 2020-та, сега щяхме да четем това:
- Новият Световен ред иска да ни убие с мухъл!
- Аз няма да си инжектирам нещо, което е направено от мухъл!!!
- Да си го инжектират те!
- Бил Гейтс има фабрика за мухъл 5G!
- Можем да се лекуваме и с куркума, но не ни го казват!!!
- Защото фармацефтичните гиганти трябва да спечелят от нас!!!
- И какво ще стане с организма ни след няколко години?!
- Всички ще мухлясаме и така ще се изпълни пъкленият им план!!!
- Много бързо се сдобиха с този мухъл, на истинския му трябва време, качествено да мухляса!!!
Последна промяна Е.Димитров на 13 Авг 2021, 12:16, променена общо 1 път
Да, повторя за неразбралите!
Ваксините предпазват от влошаване и тежко изкарване на вируса и от време на време ти помагат и да не се заразиш. С други думи, който е ваксиниран помага болниците да не се задръстят с антиваксърчета
Неваксинираните ви виждам с кво се спасявате - ракия, мас и чесън - топ рецепта за Ганьовци
Никой тук от антиваксърчетата не можа да обясни що се дразнят на хората които сме решили да се ваксинираме с нещо по-различно от това, че им криви шапката
Семо некви спекулации ко щяло да стане и как сме щели да видим 
Ваксините предпазват от влошаване и тежко изкарване на вируса и от време на време ти помагат и да не се заразиш. С други думи, който е ваксиниран помага болниците да не се задръстят с антиваксърчета

Никой тук от антиваксърчетата не можа да обясни що се дразнят на хората които сме решили да се ваксинираме с нещо по-различно от това, че им криви шапката

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е.Димитров написа:На кои ваксини?
На тези против ковид ли?
Въпреки откровено-печалбарската насоченост на фармацевтичните компании, там работят доста учЕни, дето знаят какво точно правят, имат си необходимите познания и изследвания и смятам, че ако не на 100%, то на едно 50% са прави и знаят какво правят.
То е ясно, че говоря за COVID... другото само дето си загуби времето...
Ама... когато почнем да говорим за "на 50% прави и знаят какво правят" - лоша работа.... ако след 3-5 години се появят и усложнения или някви проблеми, заради тия ваксини, непроверени достатъчно, нетествани достатъчно дълго време (сравни с клиничните тестове и периоди на останалите "доказали се" ваксини, и пак ще говорим) - какво ще кажат на хората - ИЗВИНЯВАЙТЕ??? Или - вие подписахте декларация, не е наш проблем...
Айде стига тъпотии...
vlad0 написа:
Никой тук от антиваксърчетата не можа да обясни що се дразнят на хората които сме решили да се ваксинираме с нещо по-различно от това, че им криви шапкатаСемо некви спекулации ко щяло да стане и как сме щели да видим
Ти нали правиш разлика между антиваксъри и анти-COVID-ваксъри? Щото аз да... и е налице достатъчно информация по случая... особено за хората, които вече са преболедували...
Mollov написа:Ти нали правиш разлика между антиваксъри и анти-COVID-ваксъри? Щото аз да... и е налице достатъчно информация по случая... особено за хората, които вече са преболедували...
Правя,но пак не ми отговаряш ... какво ти пречат ваксинираните хора и защо така дълбоко ви бъркат в душата?