Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Двигателист
- Потребител
-
- Кара: TOYOTA
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
ivoaudi написа:Леля ти е изключение, бе човек! На теб ся тя ли ти е принципа и пътеводната звезда?
Дай ся отначало
Прав си, господин „иво ауди” от Марсилия! Ти разбираш и знаеш. Кое да дам отначало и какво значи

Апропо, познаваш ли някой с диабет и причината за заболяването му?
Един съвет, ако позволиш. Радвай се на живота. Много си негативен.
Лудия.
Я ми обяснете един парадокс. Ваксината предпазва от тежко прекарване на грипа. До тук добре. Ама неумунизирани нямало да приемат в болница, защото леглата за тежко били вече били заети с имунизирани
Как става този номер???
Тук днес бях на контролен преглед при хирурга. Той видя, че не съм имунизиран и ми казва, че нямало да ме приемат в болница, ако се разболея. Питах го, ваксината като билет за болницата ли да я разбирам и той само вдигна рамене. Казах му, какво мисля и той каза само да се пазим и да се мием както трябва. Шапка му свалям, за което

Тук днес бях на контролен преглед при хирурга. Той видя, че не съм имунизиран и ми казва, че нямало да ме приемат в болница, ако се разболея. Питах го, ваксината като билет за болницата ли да я разбирам и той само вдигна рамене. Казах му, какво мисля и той каза само да се пазим и да се мием както трябва. Шапка му свалям, за което

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Двигателист написа:
Недей така! Не винаги човек се разболява от лакомия. Лелята на жена ми отключи диабет и сега е на инсулин, без да е яла по кило захар... Просто силен стрес, преумора и напрежение. Приятел, след някаква вирусна инфекция, уж безобидна, закъса сериозно със щитовидна жлеза... Монетата има две страни.
Диабет не се развива само от захар. А и от алкохол и здравословни диети с картофи, ориз, хляб, банички, плодове и още сто неща. А диабета и тиреоидните проблеми особено при жените са ръка за ръка. Единствено тип 1 при децата е различен. Естествено има и изключения, но масовата причина е общовалидна.
Чува се вече, че учениците и предучилищната щели да бъдат постоянно с маски по цял ден.
Не знам дали има някаква конспирация и защо се прави, но това е някаква висша форма на уродлив фашизъм, който ще остави трайни последствия.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
До следващата година ще стане задължителна ваксинацията най вероятно . В САЩ пентагона е наредил незабавна ваксинация на всички военни , в европа падна делото на 500 френски пожарникари срещу задължителната ваксинация . Иска бил неприемлив защото няма нарушаване правата на човека . Това което ще последва е задължителна ваксинация и ре ваксинация на всички държавни служби и организации плюс още един куп бизнеси . Военни полицаи социални работници медиците всички персонала в заведения и туризъм и изобщо всяко едно работно място където има контакт със други хора . Навлизаме в ерата на медицинския фашизъм , ситуацията е без прецедент в историята на човечеството . Аз не вярвам че просто един ден ще кажат ковид няма повече , дишайте ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:Не съм особен привърженик на конспирациите, но към ден днешен имаме на 5 милиарда дози вече поставени. Тестовете? Десетки милиарди. Ръкавици, маски, дезинфектанти, трилиони сигурно някакви.. Помощи и компенсации за справяне с последиците. Говорим за разходи за суми до които изобщо не мога да броя.
Ръкавиците, маските и дезинфектантите спокойно може да се ограничат, ако всички са ваксинирани. И пак казвам - сметките са абсурдни. Естествено, че е много по-евтино ваксина. Икономическите фактори смятат ли се ? Пропуснати ползи ? В моята фирма всичко хоум офис, ама в други ? Слушам от приятели, че хора ги няма по над месец. И ся пак били болни, щото "не били маймуна да се ваксинират" и пак 1 месец вкъщи. Това само 2-3 форумни героя може да го изчислят колко са загубите. А от работа не отсъстват само тези, които стигат до болница. А общо взето всички. Говорим ли за цифри, не можеш да ме убедиш, че ваксината не е най-евтиното.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Jordana написа:До следващата година ще стане задължителна ваксинацията най вероятно . В САЩ пентагона е наредил незабавна ваксинация на всички военни , в европа падна делото на 500 френски пожарникари срещу задължителната ваксинация . Иска бил неприемлив защото няма нарушаване правата на човека . Това което ще последва е задължителна ваксинация и ре ваксинация на всички държавни служби и организации плюс още един куп бизнеси . Военни полицаи социални работници медиците всички персонала в заведения и туризъм и изобщо всяко едно работно място където има контакт със други хора . Навлизаме в ерата на медицинския фашизъм , ситуацията е без прецедент в историята на човечеството . Аз не вярвам че просто един ден ще кажат ковид няма повече , дишайте ...
Не се знае. Сега чух по радиото, че СЗО не е препоръчала никъде поставянето на трета бустерна(смятай вече как ги кръщават)доза, понеже не били ясни ползите и страничните ефекти. Сякаш за втората им бяха ясни, ама айде. Та се предупреждава, че реално страна, която препоръча поставянето на трета доза е заплашена от съд после от евентуални странични ефекти. Страната, която е препоръчала, а не производителите.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Jordana написа:До следващата година ще стане задължителна ваксинацията най вероятно ...
Този огромен натиск за ваксини и на мен ми е странен при все, че съм ваксиниран.
Jordana написа:Аз не вярвам че просто един ден ще кажат ковид няма повече , дишайте ...![]()
Делтата е по-заразна, но по-слаба като симптоми. На мен ми се струва, че вируса отслабва .... ама може и да бъркам.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Слабя, слаба...ние го изкарахме по-леко от предния цялото семейство, аз дори не вдигнах Т, а на предния само веднъж 37.5.
Ама мой много добър приятел сега лежи с 39.5 2-3 дни, а личната му предписва по телефона, че не искали да го преглеждат като бил с Ковид.
А е с кашлица. И това в Пловдив. Значи сметни колко случаи е имало на тоя скапан вирус в които заради масовата истерия не са преглеждали хора и са ги оставяли ако се влошат до края тогава. Ако не бяха изперкали толкова и да си гледат нормално работата, нямаше да има толкова забатачени.
Тук сигурно е момента да кажа, че при мене протече с два дни непрестанни реки от носа и очите, едвам едва леко прокашляне, но нещо нетипично за мен, вечер силни болки в слепоочието, които не минаваха бързо. При жена ми горе-долу същата работа без очите. Децата държаха температура два дни между 37.5-38.
Ама мой много добър приятел сега лежи с 39.5 2-3 дни, а личната му предписва по телефона, че не искали да го преглеждат като бил с Ковид.

Тук сигурно е момента да кажа, че при мене протече с два дни непрестанни реки от носа и очите, едвам едва леко прокашляне, но нещо нетипично за мен, вечер силни болки в слепоочието, които не минаваха бързо. При жена ми горе-долу същата работа без очите. Децата държаха температура два дни между 37.5-38.

Top Gun Maverick написа:...
твоя приятел може да не е с "Делта"
Това не е нещо ново, че не искат да преглеждат ковид болни не знам какво те очудва. Това е от началото на пандемията.

А положителни тестове имаш ли?
В момента паралелно с Делтата върви и летен вирус основно по децата. На детските площадки всички го изкараха и бяха сополиви, разбира се и вкъщи беше донесен. Положителни резултати на тест обаче нямаме, като при мен и антителата за Ковид не са мръднали нагоре.
Не преписвайте всичко на Ковид.
В момента паралелно с Делтата върви и летен вирус основно по децата. На детските площадки всички го изкараха и бяха сополиви, разбира се и вкъщи беше донесен. Положителни резултати на тест обаче нямаме, като при мен и антителата за Ковид не са мръднали нагоре.

Не преписвайте всичко на Ковид.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Предишният път жена ми си направи, този път никой, но лекарката беше категорична, а и не само тя. Моите убеждения и усещания също съвпадаха.
Моят приятел се изследва приятелката му, та там даже и на хартия е потвърдено.
Моят приятел се изследва приятелката му, та там даже и на хартия е потвърдено.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И аз мисля, че има доста сериозно летен грип.
Само като видиш, че са направени 20-30000 теста и само хиляда -хиляда и триста са с ковид, едва ли ония останалите 27к са отишли ей така до лаборатория да си премерят кръвното.
Само като видиш, че са направени 20-30000 теста и само хиляда -хиляда и триста са с ковид, едва ли ония останалите 27к са отишли ей така до лаборатория да си премерят кръвното.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не бива да те учудва, тъкмо затова ходят. Нямаш идея какви пари сега вадят разни лаборатории. Лятото и особено към края си остават всички както прелетните птици и им искат пср, тези, които пък са ходили на почивка и влизат в страната също им искат като влезнат да си направят, та тъкмо си излизат числата.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
На теория е логично, казват, че вирусът мутира в такава насока, за да живее по-дълго.vlad0 написа: На мен ми се струва, че вируса отслабва .... ама може и да бъркам
Дали на практика е така, не знам

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Делтата е най агресивния и заразен вирус от четирите разпространени в момента по света . Вече почнаха да се чуват мнения сред медиците че за справяне с пандемията трябва ново поколение ваксини които спират вируса да заразява и правят ваксинирания стерилен . С други думи в момента само се забавя пандемията без особен шанс за справяне с вируса . Той си се разпространява еднакво добре сред двете групи и ваксинирани и неваксинирани . Така се получава време за нови мутации и както виждаме до момента минава във по агресивни варианти което е силно притеснително за развитието на пандемията . Ваксинираните нито пазят другите нито спомагат за изчезване на инфекцията . Дори и да има малко по малко хоспитализации при ваксинираните какво от това ? Пандемията няма да свърши заради това .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !